تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی(ع) را در دور...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819707719




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آزمایش های ژنتیکی از بروز بیش از 400 بیماری نادر پیشگیری می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی ژنتیک: آزمایش های ژنتیکی از بروز بیش از 400 بیماری نادر پیشگیری می کند تهران-ایرنا-عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی ژنتیک اظهار داشت: با انجام آزمایش های ژنتیکی و تشخیص ژن معیوب در یک خانواده می توان از بروز بیش از 400 بیماری نادر و انتقال آن به نسل های بعدی پیشگیری کرد.


به گزارش خبرنگار علمی ایرنا، دکتر مسعود هوشمند روز چهارشنبه در حاشیه دوازدهمین سمینار و کارگاه پیشگیری، تشخیص و درمان بیماری های نادر به خبرنگاران گفت: با انجام آزمایش های ژنتیکی پیش از تولد در هفته 10 تا 12 بارداری و نمونه گیری از جنین در صورت وجود بیماری می توان با سقط درمانی از تولد یک بیمار جدید و تحمیل هزینه های مالی و روانی بر جامعه و خانواده ها پیشگیری کرد.
وی افزود: درحال حاضر با توجه به پیشرفته های به دست آمده در حوزه پزشکی می توان بیش از 400 بیماری نادر را در کشور شناسایی و از بروز آنها پیشگیری کرد این درحالی است که تا 12 سال پیش تنها حدود 10 بیماری ژنتیکی در کشور ما قابل تشخیص بود.
هوشمند اظهار داشت: بیماری های ژنتیکی قابل تشخیص و پیشگیری هستند و می توان با تشخیص به موقع آنها از تحمیل بسیاری از هزینه ها پیشگیری کرد اما متاسفانه به دلیل هزینه های بالای آزمایش های ژنتیکی و عدم پوشش بیمه ای مناسب آنها این آزمایش ها در کشور ما به اندازه کافی انجام نمی شود.
وی تاکید کرد: افرادی که قصد ازدواج فامیلی دارند و یا افرادی که در خانواده های آنها افراد مبتلا به بیماری های ژنتیکی و نادر وجود دارد، باید پیش از ازدواج مشاوره ژنتیکی شوند و تمام آزمایش های ژنتیکی لازم را انجام دهند.
عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی ژنتیک اظهار داشت: بیماری های ژنتیکی طیف وسیعی از بیماری ها را شامل می شوند و بسیاری از آنها پیش از تولد قابل پیشگیری هستند.
هوشمند با بیان اینکه در صورت تولد و تشخیص به موقع می توان برای بسیاری دیگر از این بیماری های اقدامات درمانی لازم را انجام داد، افزود: به عنوان نمونه بیماری نقص ایمنی اگر سریع تشخیص داده شود، می توان مبتلایان به این بیماری را ازطریق پیوند مغز استخوان درمان کرد.
وی اظهار داشت: در زمینه وجود تجهیزات و آزمایشگاه های تشخیص ژنتیکی کمبودی در کشور نداریم و به ویژه در تهران و شهرستان ها مشکلی وجود ندارد و از آنجایی که این آزمایشگاه ها به صورت شبکه با یکدیگر در ارتباط هستند، در صورتی که آزمایشگاهی نتواند آزمایشی را انجام دهد آن را به آزمایشگاه های دیگر ارجاع می دهد.
هوشمند از نبود پوشش بیمه ای مناسب در مورد هزینه های آزمایش های ژنتیکی انتقاد کرد و گفت: در صورت پوشش بیمه ای مناسب می توان از صرف هزینه های میلیونی برای خرید دارو در کشور جلوگیری کرد.
دوازدهمین سمینار و کارگاه پیشگیری، تشخیص و درمان بیمارهای نادر امروز - چهارشنبه - با حضور جمعی از متخصصان و دست اندرکاران حوزه ژنتیک و بیماری های نادر در پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم برگزار شد.
این سمینار تا 11 اسفندماه ادامه دارد.
علمی(3)1834**1581
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




07/12/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 69]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن