محبوبترینها
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
سه برند برتر کلید و پریز خارجی، لگراند، ویکو و اشنایدر
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1825952347
سامان سالور: امیدوارم طعم «تمشک» بر وجود مخاطب خوش نشیند/ این یک فیلم قصهگو است
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
سامان سالور: امیدوارم طعم «تمشک» بر وجود مخاطب خوش نشیند/ این یک فیلم قصهگو است
سامان سالور نویسنده و کارگردان «تمشک» ابراز امیدواری کرد این فیلم مورد توجه مخاطبان از طیفهای مختلف قرار گیرد و طمع تمشک در وجود همه کسانی که فیلم را میبینند گوارا و شیرین باشد و آن را فراموش نکنند.
به گزارش نامه نیوز، «تمشک» عنوان فیلم جدید سامان سالور است که به نوعی بازگشت وی به سینمای قصهگو به شمار می رود. سینمایی که این کارگردان پیش از این در کارنامه خود یک بار «سیزده 59» را با همین شیوه روایی تجربه کرده است، اما به نظر می رسد که فیلم جدید وی اثری متفاوت از دیگر ساخته های این کارگردان و کاملا متعلق به سینمای اجتماعی است.
وی در این فیلم هم مانند «سیزده 59» از حضور بازیگران چهره و حرفه ای سینما بهره برده است. وی زمان زیادی را صرف نگارش فیلمنامه این کار کرده است و حتی مدتی منتظر دریافت مجوز ساخت شد. تمام فیلمبرداری «تمشک» در شمال کشور انجام شد که این فضا هم به کمک قصه آمده است.
در این فیلم نیکی کریمی، مهدی پاکدل، مهران احمدی، حبیب دهقان نسب، سمیرا حسن پور، شعله مرادی، سید علی موسویان، تبسم هاشمی، بیژن افشار، محمود نظرعلیان، سهی بانو ذوالقدر، شیرین بیده، منصور نوبخت، رومینا سوری به ایفای نقش می پردازند.
این فیلم روایت حمید و هما زوج ناباروری است که تصمیم گرفته اند از راه اجاره رحم بچه دار شوند. این دو در راه پیگیری و انتخاب شخص مورد اطمینان برای این منظور به زن جوانی به نام رضوان برمی خورند که با وجود شرایط مساعد دارای مشکلاتی است. اتفاقی که برای این زوج پس از آشنایی با رضوان می افتد سبب میشود تا آنها به شناخت تازه ای از خود و پیرامونشان برسند.
این فیلم امروز چهارشنبه 16 بهمنماه ساعت 19 در برج میلاد برای اهالی رسانه و منتقدان به نمایش درمیآید.
در این گفتگو با سامان سالور تلاش کردیم درباره تفاوت این کار با دیگر ساخته های وی، سینمای قصه گو، نوع ساختار، انتخاب بازیگران و... صحبت کنیم.
*شما در «تمشک» بازگشتی به سینمای قصهگو داشتید. به نظر میرسد که پس از ساخت فیلمهایی چون «آمین خواهیم گفت» احساس کردید دوباره نیاز دارید به این سینما بازگردید.
- اول لازم است به این نکته اشاره کنم که ما یک سال و سه ماه معطل دریافت مجوز ساخت این کار بودیم و در آخرین جلسات اداره نظارت در دولت قبلی، توانستیم موافقت اصولی را دریافت کنیم و پس از مدتی پروانه ساخت گرفتیم.
و اما درباره بازگشت به سینمای قصهگو باید بگویم که اصالت این فیلم به قصهگویی آن است و از همان ابتدای شروع فیلمنامه، ایده جذاب، نوع نگارش قصه و جسارت در بیان موضوع ما را به این سمت برد.
در تمام مراحل ساخت این فیلم این نکته برای خودم و تمامی عوامل حائز اهمیت بود و به ما گوشزد می شد که فراموش نکنیم که می خواهیم اصالت قصه گو بودن فیلم را حفظ کنیم.
در تمامی شرایط تولید که به هر حال ممکن بود در سکانس یا صحنه ای برخی از دوستان و عوامل نکاتی را بخواهند تغیر دهند و یا ما با پیشنهاداتی سر صحنه روبرو می شدیم به این موضوع توجه داشتیم که باید در تمام این شرایط، قصه را درست روایت کنیم که با همذاتپنداری مخاطب همراه شود و این قصهگویی در کار به جا و درست اعمال شود.
* به نظر می رسد که در تمام این شرایط که بر حفظ قصهگویی در فیلم تاکید کردید اما تلاش داشتید که ساختار را هم کمی تغییر دهید.
- در تمام کار ما با قصهگویی به معنای صرف روبه رو بودیم و تلاش کردیم در تمامی لحظات همه چیز در خدمت همین قصهگویی باشد و مدام این موضوع را به خودمان یادآوری می کردیم. البته سعی کردیم در عین بیان یک قصه جذاب، در قالب روایتی حرکت کنیم که کلاسیک نیست اما مخاطب به معنی عام را هم همراه میکند.
* البته «تمشک» حاصل تمام تجربیات شما در سینمای مستند، فیلمنامهنویسی و حتی کارگردانی است؛ عصارهای از همه تجربیات گذشته.
- بله من به شدت از تجاربم از سینمای مستند کمک گرفتم و آن عناصر را وارد سینمای داستانی کردم. «تمشک» محصول سالیان سال تجربه من در سینما مستند، ادبیات و حوزه فیلمنامهنویسی است. موفق ترین فیلم ها، تلاش می کنند قصه های خود را به شکل مستندی بیان کنند تا واقعیت را به معنای جذاب کلمه به سمت سینمای داستانی پیش ببرند تا جایی که مخاطب احساس کند قصه برایش آشناست.
* در این مسیر حضور محمود کلاری به عنوان مدیر فیلمبرداری پروژه به شما کمک کرده است.
- بله وی که جایگاه استادی برای من دارد در این کار یار و همراهم بود. او با زیبای شناسی خاص خود همراه این مستندنمایی در کار بود. ما تلاش کردیم آن عناصر بد داستانی که ممکن است از چارچوب فیلم بیرون بزند، در این فیلم کنترل کنیم.
به شدت برای رسیدن به شناستامه آدمها در فیلم بداهه کار کردیم. تلاش کردیم اول درباره هر عنصری در فیلم از قبیل شخصیت ها به باور برسیم و بعد آن را گسترش دهیم به طوریکه مخاطب در طول دیدن فیلم احساس کند که به شدن شبیه زندگی است.
* آیا انتخاب لوکیشن ها در شمال هم از همین نگاه می آید؟
- ما برای فرار کردن از فضای شهری به شمال نرفتیم و به دنبال قاب بندی هم در چنین فضایی نبودیم بلکه منطق روایی فیلم میطلبید که ما در یک شهرستان کوچک کار کنیم. این منطق در کلانشهرها جواب نمی داد به همین دلیل تلاش کردیم بیشتر از مناطق بکر شهرهای شمالی استفاده کنیم تا آن بکری و سادگی و عدم مدرنیته در فیلم کاملا حس شود. این به عقیده من یکی از ویژگیهای فیلم است.
* قصه ای که شما سراغ آن رفتید تا اندازه ای راه رفتن بر لبه تیغ است و این موضوع باعث می شود که حتی در بخشهایی فیلمساز مجبور به حذف و یا خودانسوری شود. با این ماجرا چگونه کنار امدید؟
- اگر قرار بود ما دچار چنین مسائلی شویم اصلا سراغ چنین موضوعی نمی رفتیم و این همه زمان صرف نوشتن فیلمنامه نمی کردیم و دچار جدال برای دریافت مجوز هم نمی شدیم. دقیقا زمانی که در ارشاد فیلمنامه کامل را خواندند همین موضوع را مطرح کردند که متن تیغ دولبه است. اما ما تلاش کردیم که به آنها ثابت کنیم «تمشک» فیلم شریفی است و موضوع انسانی دارد. در صورتی که مسئولان وقت در همان دوره نگاه سلیقه ای داشتند و متاسفانه شرایط سختی را برای دریافت مجوزها به وجود آورده بودند. آن دوستان فراموش کرده بودند که وظیفهشان فقط ارائه مجوز است و نمی توانند پروژه ای را چون با سلیقه آنها هماهنگ نیست، تعطیل کنند.
اما با تمام این شرایط ما مصرانه برای دریافت مجوز تلاش کردیم. حالا خوشحالم که از آن فضای قبلی وزارت ارشاد دور شدهایم. من سعی کردم فیلم خودم را بسازم. تهیه کننده کار برادرم ساسان سالور بسیار در این مرحله صبوری کرد تا فیلم به سرانجام رسید. با تمام سختی ها و رنج هایی که تحمل کردیم اما این کار را به پایان رساندیم.
* انتخاب بازیگران چهره و حرفهای سینما بر اساس فیلمنامه و فضای کار بوده و یا اینکه اینبار فکر کردید بهتر است کمی به فکر گیشه هم باشید؟
- خیلی از این انتخابها به فیلمنامه مربوط میشود. فیلم باید در یک فضایی با بازیگر شناختهشده و ستاره همراه باشد. در شرایطی هم ممکن است برای ساخت فیلم دیگری ما به سراغ بازیگرانی برویم که کمتر شناخته شده اند. فیلمنامه این فیلم ترکیبی از هر دو بود. ما برای اینکه یک زوج میانسال روشنفکر را به تصویر بکشیم باید سراغ بازیگران شناخته شده می رفتیم. البته خوشبختانه مهدی پاکدل و نیکی کریمی هم جزو همین انتخاب های اول ما بودند که اتفاقا به نسبت دیگر کارهایشان بازیهای متفاوتی ارائه کردند.
برای نقش رضوان فیلم به دنبال بازیگری بودیم که در عین بازیگر بودن خیلی مخاطب از وی شناختی نداشته باشد و انرژی مثبتی را به کار بیاورد. البته معتقدم در انتخاب سمیرا حسن پور برای این نقش ما یکی از بهترین انتخابها را انجام دادیم و وی نیز بازی بسیار خوبی ارائه کرد. مهران احمدی هم که از دوستان قدیمی من است و با توجه به پیشرفتی که در بازی خود کرده است، در این فیلم در 2 نقش ظاهر می شود. البته این ریسک بالایی داشت. یکی از این نقشها گریم سنگینی داشت و مهران از پس آن برآمد. او با تجربه و انرژی که گذاشت توانست بازی بسیار خوبی در هر دو نقش ارائه کند.
این فیلم یکی از ویژگیهایی که داشت این بود که دست را برای خلاقیت در تخصص های مختلف باز می گذاشت.به طور نمونه مسئول جلوه های ویژه رایانه ای ما صحنه ای ایجاد می کند که به واقع تا کنون به این خوبی تجربه نشده است. همچنین رسول سید عربی هم در گریم تلاش کرد که کار متفاوتی ارائه کند.
کوهیار کلاری هم با زیبایی شناسی خود به خلق تصاویر کمک کرد و در خدمت قصه و روایت بود. وحید مقدسی صداگذار و هایده صفی یاری تدوینگر فیلم هم از ویژگیهای دیگر این کار است چراکه آنها هم تلاش کردند در خدمت روایتی باشند که شبیه زندگی است. امیدوارم به استانداردها در بیان یک فیلم قصهگو اما با روایت مدرن رسیده باشیم.
* اینطور که شما عنوان میکنید «تمشک» میتواند با طیف گستردهای از مخاطبان ارتباط برقرار کند.
- در این فیلم یک گروه از افراد با اندیشه و خوشفکر حضور داشتند و با صبوری و ایمانی که به کار داشتند توانستند به هدف خود برسند. «تمشک» فیلم شریفی است و تلاش می کند به استاندارهای سینمای قصه گو نزدیک شود وه زندگی را روایت کند. امیدوارم فیلم مورد توجه مخاطبان از طیفهای مختلف قرار گیرد و طمع تمشک در وجود همه کسانی که فیلم را می بینند گوارا و شیرین باشد و آن را فراموش نکنند و آنچه که هدف ما بوده به مخاطب منتقل شود.
1392/11/17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 41]
صفحات پیشنهادی
سامان سالور: امیدوارم طعم «تمشک» برایتان شیرین باشد
پنجشنبه ۱۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰ ۴۷ سامان سالور اظهار امیدواری کرد طعم فیلم تمشک برای همه شیرین باشد به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا این کارگردان در نشست پرسش و پاسخ فیلمش در پایان پنجمین روز جشنواره فیلم فجر این فیلم را حاصل چهار ماه پیشتولید عنوان کردنشست فیلم «تمشک» در جشنواره فجر: سالور: پایان «تمشک» امیدوارانه است/«تمشک» حاصل
نشست فیلم تمشک در جشنواره فجر سالور پایان تمشک امیدوارانه است تمشک حاصل تجربه 5 فیلم من استسامان سالور گفت تمشک ویژگی های نو و جسورانه و جذاب و شخصیت های به جا و غافلگیری خوب و پایان امیدوار داشت که برای همین آن را تولید کردم به گزارش خبرنگار فرهنگی فارس نشست فیلم تمشک ساختهگزارش فارس از نشست فیلم «انارهای نارس» مصطفوی: نمی توانم تلخی های جامعه را به دلیل از دست دادن مخاطب
گزارش فارس از نشست فیلم انارهای نارسمصطفوی نمی توانم تلخی های جامعه را به دلیل از دست دادن مخاطب در اثرم نشان ندهمکارگردان فیلم سینمایی انارهای نارس با اشاره به اینکه سوژه فیلم انارهای نارس دغدغه من بود گفت دغدغه من فیلمسازی برای مخاطب است اما نمی توانم تلخی های جامعه را به دلیلگزارش فارس از نشست فیلم «50 قدم آخر» پوراحمد: فیلم من یک سفر است/ اگر کسی از نیمه دوم فیلمم خوشش نیا
گزارش فارس از نشست فیلم 50 قدم آخرپوراحمد فیلم من یک سفر است اگر کسی از نیمه دوم فیلمم خوشش نیامده شرمنده امکیومرث پوراحمد کارگردان فیلم 50 قدم آخر با بیان اینکه فیلم من یک سفر است گفت به هر حال فیلم من همین است و کار دیگری نمیشود کرد در صدا مختصری کار میکنیم و اگر کسی قسمدر گفت و گو با فارس عنوان شد سالور:«تشمک» در عین تلخی پایان امیدبخشی دارد/بیان مشکلات توسط فیلمساز ب
در گفت و گو با فارس عنوان شدسالور تشمک در عین تلخی پایان امیدبخشی دارد بیان مشکلات توسط فیلمساز به معنی سیاه نمایی نیستکارگردان فیلم سینمایی تمشک به اشاره به داستان این فیلم گفت یکی از ویژگی های تمشک در عین اینکه روی یک موضوع اجتماعی حساس دست گذاشته با این وجود پایان امید بخش وپوستر فیلم «تمشک» با بازی نیکی کریمی
پوستر فیلم تمشک با بازی نیکی کریمی پوستر فیلم سینمایی تمشک در آستانه سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر رونمایی شد به گزارش نامه نیوز به نقل از مهر پوستر این فیلم که در بخش سودای سیمرغ جشنواره حضور دارد توسط مریم قریشی طراحی شده است در خلاصه داستان تمشک آمده است حمید ونیکی کریمی و مهدی پاکدل در نشست فیلم «تمشک»
نیکی کریمی و مهدی پاکدل در نشست فیلم تمشک فرهنگ > سینما - فیلم سینمایی تمشک به کارگردانی سامان سالور چهارشنبه در بخش سودای سیمرغ سی و دومین دوره جشنواره فیلم فجر در برج میلاد روی پرده رفت نشست فیلم تمشک این فیلم درباره زوجی نابارور با بازی مهدی پاکدل و نیکی کریگفتوگوی فارس با عسگرپور درباره دغدغههایش و «میهمان داریم»-۲و پایانی نگران حرفهای بعد از فیلم نی
گفتوگوی فارس با عسگرپور درباره دغدغههایش و میهمان داریم-۲و پایانینگران حرفهای بعد از فیلم نیستم و اعتقادم را می سازم نمیخواستم مخاطب مرز واقعیت و خیال را در فیلم گم کندمحمدمهدی عسگرپور میگویداگر فیلم خوب ساخته شود هر اعتقادی را که می خواهید مطرح کنید -که ممکن است برخی آن رنقد فیلم رستاخیز «رستاخیز»؛ فصل هایی شکوهمند از نبرد خیر و شر
نقد فیلم رستاخیزرستاخیز فصل هایی شکوهمند از نبرد خیر و شررستاخیز اثری شکوهمند از نقطه نظر جلوه های ویژه طراحی صحنه لباس آکسسوار گریم و حتی دکوپاژهای درست است فیلمی که 150 دقیقه تماشاگرش را نگه می دارد و باعث می شود تا او از تکنیک های فیلم لذت ببرد خبرگزاری فارس- گروه سینمافخیمزاده: فقط حاضر بودم برای افخمی «پرویز» را بازی کنم/ دلخوشی از جشنواره فجر ندارم
فخیمزاده فقط حاضر بودم برای افخمی پرویز را بازی کنم دلخوشی از جشنواره فجر ندارم مهدی فخیم زاده بازیگر نقش پرویز در فیلم سینمایی آذر شهدخت پرویز و دیگران درباره دلایل پذیرفتن این نقش جایگاه حرفهای بهروز افخمی کارگردان اثر سابقه جشنواره فیلم فجر از گذشته تا امروز صحبت کرد«شیار 143» در صدر آرای مردمی قرار گرفت/ «چ» فیلم دوم تماشگران فیلم فجر
شیار 143 در صدر آرای مردمی قرار گرفت چ فیلم دوم تماشگران فیلم فجرطبق اعلام ستاد انتخاب فیلم برگزیده تماشاگران تا روز ششم جشنواره هفدهم بهمن ماه فیلم شیار 143 و چ در صدر آرای مردمی قرار گرفتند به گزارش خبرگزاری فارس روابط عمومی خانه سینما طبق اعلام ستاد انتخاب فیلم برگزیده تممخاطب عام با فیلمام ارتباط برقرار نمیکند/ بهخاطر شرایط چند سال اخیر، آگاهانه کار نکردم
سهشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱ ۱۴ علی عصمتی آزاد گفت به خاطر شرایطی که در چند سال اخیر وجود داشت آگاهانه کار نکردم به گزارش خبرنگار بخش سینمایی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا کارگردان تهیهکننده مدیر فیلمبرداری و نویسنده فیلم شیفتگی در نشست خبری این فیلم که شامگاه روز دوشنبه«چ» بهترین فیلم جشنواره سی و دوم فیلم فجر / نتیجه نظر سنجی خبرآنلاین
چ بهترین فیلم جشنواره سی و دوم فیلم فجر نتیجه نظر سنجی خبرآنلاین فرهنگ > سینما - کاربران خبرآنلاین معتقدند که فیلم چ ساخته ابراهیم حاتمیکیا برنده سیمرغ بلورین بخش بهترین فیلم جشنواره سی و دوم فجر خواهد شد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین در نظر سنجی خبرآنلاین ازمنتقد معروف هالیوود ریپورتر: تماشای فیلمهای فرهادی را با «چهارشنبه سوری» آغاز کردم/ فیلم «دواز
منتقد معروف هالیوود ریپورتر تماشای فیلمهای فرهادی را با چهارشنبه سوری آغاز کردم فیلم دوازده سال بردگی شایسته دریافت اسکار است دبورا یانگ گفت من تماشای فیلمهای فرهادی را با چهارشنبه سوری آغاز کردم و اتمسفر فیلم پرداختن به زندگی طبقه متوسط جامعه حساسیت بدون اغراق نسبت به زنانانتقاد صریح حاتمیکیا از مدیران جشنواره فیلم فجر / دفاع تمام قد کارگردان «چ» از هنر یک فیلمساز جوان
انتقاد صریح حاتمیکیا از مدیران جشنواره فیلم فجر دفاع تمام قد کارگردان چ از هنر یک فیلمساز جوان فرهنگ > سینما - ابراهیم حاتمی کیا در نشست پرسش و پاسخ فیلم شیار 143 مسئولان سابق سینما و دست اندرکاران فعلی جشنواره فجر را مورد عتاب قرار داد و درعین حال گفت که دولتگزارش فارس از نشست مطبوعاتی فیلم «آرایش غلیظ» نعمتالله: بازگشت به عقب نداشتهام/سعدی: تمام تلاشمان
گزارش فارس از نشست مطبوعاتی فیلم آرایش غلیظنعمتالله بازگشت به عقب نداشتهام سعدی تمام تلاشمان برای اکران نوروزی استکارگردان فیلم سینمایی درخصوص اینکه آرایش غلیظ نسبت به فیلم قبلی او بیپولی یک بازگشت به عقب محسوب میشود گفت به هیچ وجه چنین فکری نمیکنم و معتقدم فیلم آرایش غلیادداشت/ امیر ابیلی «خانهای کنار ابرها» ریسک بزرگ یک فیلم اولی
یادداشت امیر ابیلیخانهای کنار ابرها ریسک بزرگ یک فیلم اولیخانهای کنار ابرها از معدود فیلم اولیهای امسال جشنواره است که مخاطب را به آینده سازندهاش امیدوار میکند خبرگزاری فارس- گروه سینما خانهای کنار ابرها از معدود فیلم اولی های امسال جشنواره است که مخاطب را به اینده ی س-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها