واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
حرف های شنیدنی یک کارگردان
"عباس رنجبر" نویسنده و کارگردان سریال "خط"، نمایش آبادانی و بافت شهری را یکی از ویژگی های این مجموعه دانست.
به گزارش حوزه رادیو تلویزیون باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی شبکه سه سیما؛ "عباس رنجبر نویسنده و کارگردان سریال "خط" نمایش آبادانی و بافت شهری را یکی از ویژگی های این مجموعه دانسته و گفت:در این سریال تلاش کرده ایم تا بدون تبلیغ هیچ شخص خاصی بر فرهنگ شهرنشینی تمرکز کنیم و آن را مهم تر از صرف خدمات شهری بدانیم.
عباس رنجبر نویسنده و کارگردان سریال "خط" درباره این مجموعه و ویژگی های آن گفت: به نظر من سریال خط گذشته از مولفه های رایجی که در قالب نمایش برای بیننده جذابیت دارد، می تواند به واسطه پیام هایی که دارد، بیننده را جذاب کند. در این سریال حرف هایی زده می شود که شنیدنی است.
وی در همین رابطه افزود: خط دارای نگاهی اخلاقی و به دور از شعار زدگی است و نشان می دهد چطور جوانی که طرد شده دوباره به راه درست کشیده می شود. رنجبر در پاسخ به این که چقدر نگاه مشارکتی در روند تولید سریال تاثیر گذار بوده است گفت: مسئولان و مدیران سازمان حمل و نقل نه فیلمنامه را خواندند و نه بر مساله ای برای اضافه شدن به داستان تاکید داشتند. در سریال خط فقط تلاش کردیم تا آبادانی فضای شهری را نمایش دهیم. برای مثال در فاصله نمایش دو دفتر اداری در سریال وله ای از یک پل هوایی را قرار داده ایم. در واقع در این سریال تلاش کرده ایم تا بدون تبلیغ هیچ شخص خاصی بر فرهنگ شهرنشینی تمرکز کنیم و آن را مهم تر از صرف خدمات شهری بدانیم. وی بهره وری خدمات شهری را منوط به برخورداری از فرهنگ شهری دانسته و ادامه داد: در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی شهر کمبود سالن های سینما و تئاتر است تا هر ساله فارغ التحصیلان رشته های هنری بتوانند در حوزه کاری خود فعالیت کنند. همچنین بسیاری از سالن های موجود هم استاندارد نیستند یا بافتی قدیمی دارند. شهر تهران شهری همیشه در هیاهو و پرتکاپوست و بنابراین باید به خدمات شهری توجه ویژه داشت. ضمن این که لازم است شهرداری نه تنها به عنوان یک سازمان خدمات شهری بلکه به عنوان یک نهاد اجتماعی مورد توجه قرار بگیرد. برای مثال اگر فضای سبزی ایجاد می شود و در منطقه ای چمن کاری صورت می گیرد، باید این فرهنگ را که نباید روی چمن راه رفت، از قبل ایجاد کنیم. در سریال خط هم به سازمان شهرداری همین نگاه صورت گرفته است. مجموعه تلویزیونی خط به نویسندگی عباس رنجبر کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیماست که داستان جوانی پرخاشگر به نام سیاوش را روایت می کند که دارای خصایص ناهنجار است اما برای رسیدن به معشوق، پای در وادی خودسازی می نهد. این فرد در جریان آشنایی با حاج رئوف و علاقه مندی به دختر او دچار تغییر و تحول شخصیتی می شود. کامران تفتی، آشا محرابی ،محمود پاکنیت، لیلا برخورداری، سیاوش طهمورث، فریبا جدیکار، ایمان صفا ، جمال اجلالی، محسن افشانی، مجید جعفری، بهنام قربانی، مهدی چایانی، فرشاد فهیمی، آیلین دائمی، مهرانه به نهاد، مانا بهرامی، مجید لیاقت، سارا والیانی، حمید غلامی، صفرعلی کوهی، داوود مقدادی، کامران مقدادی و ... گروه بازیگران این سریال را تشکیل می دهند.
به گزارش روابط عمومی شبکه سه سیما، عباس رنجبر نویسنده و کارگردان سریال "خط" درباره این مجموعه و ویژگی های آن گفت: به نظر من سریال خط گذشته از مولفه های رایجی که در قالب نمایش برای بیننده جذابیت دارد، می تواند به واسطه پیام هایی که دارد، بیننده را جذاب کند. در این سریال حرف هایی زده می شود که شنیدنی است.
وی در همین رابطه افزود: خط دارای نگاهی اخلاقی و به دور از شعار زدگی است و نشان می دهد چطور جوانی که طرد شده دوباره به راه درست کشیده می شود.
رنجبر در پاسخ به این که چقدر نگاه مشارکتی در روند تولید سریال تاثیر گذار بوده است گفت: مسئولان و مدیران سازمان حمل و نقل نه فیلمنامه را خواندند و نه بر مساله ای برای اضافه شدن به داستان تاکید داشتند. در سریال خط فقط تلاش کردیم تا آبادانی فضای شهری را نمایش دهیم. برای مثال در فاصله نمایش دو دفتر اداری در سریال وله ای از یک پل هوایی را قرار داده ایم. در واقع در این سریال تلاش کرده ایم تا بدون تبلیغ هیچ شخص خاصی بر فرهنگ شهرنشینی تمرکز کنیم و آن را مهم تر از صرف خدمات شهری بدانیم.
وی بهره وری خدمات شهری را منوط به برخورداری از فرهنگ شهری دانسته و ادامه داد: در حال حاضر یکی از مشکلات اصلی شهر کمبود سالن های سینما و تئاتر است تا هر ساله فارغ التحصیلان رشته های هنری بتوانند در حوزه کاری خود فعالیت کنند. همچنین بسیاری از سالن های موجود هم استاندارد نیستند یا بافتی قدیمی دارند. شهر تهران شهری همیشه در هیاهو و پرتکاپوست و بنابراین باید به خدمات شهری توجه ویژه داشت. ضمن این که لازم است شهرداری نه تنها به عنوان یک سازمان خدمات شهری بلکه به عنوان یک نهاد اجتماعی مورد توجه قرار بگیرد. برای مثال اگر فضای سبزی ایجاد می شود و در منطقه ای چمن کاری صورت می گیرد، باید این فرهنگ را که نباید روی چمن راه رفت، از قبل ایجاد کنیم. در سریال خط هم به سازمان شهرداری همین نگاه صورت گرفته است.
مجموعه تلویزیونی خط به نویسندگی عباس رنجبر کاری از گروه اجتماعی شبکه سه سیماست که داستان جوانی پرخاشگر به نام سیاوش را روایت می کند که دارای خصایص ناهنجار است اما برای رسیدن به معشوق، پای در وادی خودسازی می نهد. این فرد در جریان آشنایی با حاج رئوف و علاقه مندی به دختر او دچار تغییر و تحول شخصیتی میشود.
کامران تفتی، آشا محرابی ،محمود پاکنیت، لیلا برخورداری، سیاوش طهمورث، فریبا جدیکار، ایمان صفا ، جمال اجلالی، محسن افشانی، مجید جعفری، بهنام قربانی، مهدی چایانی، فرشاد فهیمی، آیلین دائمی، مهرانه به نهاد، مانا بهرامی، مجید لیاقت، سارا والیانی، حمید غلامی، صفرعلی کوهی، داوود مقدادی، کامران مقدادی و ... گروه بازیگران این سریال را تشکیل میدهند.
انتهای پیام/ اس
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۰:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]