تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870510729




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

عسگرپور: کارگردانان دفاع مقدس را متهم به کار کلیشه ای می کنند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:

عسگرپور: کارگردانان دفاع مقدس را متهم به کار کلیشه ای می کنند تهران-ایرنا- کارگردان فیلم سینمایی میهمان داریم گفت: همیشه به کارگردانان سینمای دفاع مقدس ایراد می گیرند که کلیشه ای کار می کنند و این امر موجب شده برخی از نام پژمان و دیگر نام ها برای رزمندگان استفاده کنند.


نشست خبری فیلم سینمایی میهمان داریم به کارگردانی محمد مهدی عسگرپور امروز (پنج شنبه ) در ششمین روز از سی و دومین جشنواره بین المللی فیلم فجر در سالن سعدی برج میلاد برگزار شد.
عسگرپور در این نشست خبری افزود: وضعیت نمایش در برخی سینماها به گونه ای است که باید بگوییم نمایش فیلم میهمان داریم در برج میلاد خوب بود.
وی ادامه داد: این اثر سینمایی با پیشنهاد منوچهر محمدی آغاز شد و اوایل فروردین امسال فیلمبرداری آن به پایان رسید.
کارگردان فیلم سینمایی میهمان داریم در ادامه توضیح داد: پروسه یافتن منزل مورد نظر برای فیلم طولانی بود ، یکی از شاخص های ما این بود که منزلی را پیدا کنیم که پیشتر دیده نشده باشد.
عسگرپور ادامه داد: فیزیک داخلی منزل آن چیزی نبود که مخاطبان دیدند و در محل لوکشین این اثر سینمایی، ساخت و سازهای بسیاری داشتیم و انتخاب رنگ ها در منزل مورد نظرمان نیز کار دشواری بود. ما با سه شخصیت مواجه بودیم که از یک دوره ای به این دوره حال می آمدند از این رو باید طراحی لباس آنان به این موضوع کمک می کرد.
وی درباره ریتم کند فیلم میهمان داریم اظهار کرد: ما به زندگی ترمیناتور و خانمش اشاره نمی کنیم بلکه داستان ما کند اتفاق می افتد. مویینی، تدوینگر این کار کمک کرد که کندی فیلم به درستی اتفاق بیافتد.
این کارگردان سینما توضیح داد: البته این بدان معنا نیست که فیلم من بی نقص است اما به هر حال باید در گفت وگو با اهالی سینما و مردم، به ایرادات فیلم پی ببرم.

**ایده هایی دارم که شرایط ساخت آن مهیا نیست
منوچهر محمدی تهیه کننده این اثر سینمایی نیز افزود: متاسفم که پرویز پرستویی و گلستانی در این نشست حضور ندارند.
وی یادآور شد: فیلم های سینمایی بوسیدن روی ماه و میهمان داریم به عنوان دو اثری که تهیه کردم واکنش ناخوداگاهی است که در ذهن من شکل گرفت. در سالیان اخیر شاهد رفتارها و هنجارهایی هستیم و افرادی که این رفتارها را انجام می دهند گویی باوری به خدا ندارند از این رو فکر کردیم پرداختن به خانواده شهدا مایه شرم ساری این افراد ناهنجار شود که در عرصه هایی حرف هایی می زنند که زیبنده یک مسلمان نیست.
این تهیه کننده سینما درباره شباهت میهمان داریم با فیلم آمور توضیح داد: من خیلی فیلم خارجی نمی بینم و ترجیح می دهم بیشتر فیلمناهه بخوانم و نقد ها و داستان آثار سینمایی را مطالعه می کنم. عشق در فیلم آمور معنای خاص خود را دارد ، در میهمان داریم این گونه نبود و بیشتر تجربه پیوند دو عالم با هم برای ما مهم بود.
محمدی ادامه داد: من معمولا ایده هایی دارم که شرایط ساخت برخی از آنها فراهم نیست و احتمال می دهم ساخت برخی از آنها نیز برای من دردسر ایجاد می کند. وقتی حس های مورد نظرم و طرح اولیه ای در ذهن من شکل می گیرد ، روی کاغذ می آید.
وی توضیح داد: اگر در چند جلسه احساس کنم که کارگردان و نویسنده دل مشغولی من را بر اساس طرح مورد نظرم دارد اطمینان می کنم و در عین حال نقطه نظرهای خودم را هم به کارگردانان فیلم اعلام می کنم اما او را مجبور به اجرای این نظرها نمی کنم.
بهروز شعیبی نیز در این نشست افزود: به نقش تلخ و شیرین فکر نمی کنم و در فیلم میهمان داریم نیز با پرسوناژی طرف بودم که باید زوایای مختلف آن را می شناختم. این برای نخستین بار است که شخصیت متفاوتی را بازی می کردم.
آهو خردمند نیز یادآور شد: هر بازیگری برای رسیدن به نقش روش خاص خود را دارد برای رسیدن به این نقش اصلا فکر نکردم که فرزند مادر شهید برگشته که البته این کمی دشوار است.
فراهنگ(3)**1983**2024**1601**
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير


[email protected]




17/11/1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سینما و تلویزیون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن