واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
استانها > جنوب > کهگیلویه و بویراحمد در یاسوج/
نشست اتاق فکر دفاع مقدس در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد
یاسوج – خبرگزاری مهر: نشست اتاق فکر دفاع مقدس در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد برگزار شد.
به گزارش خبرنگار مهر، این نشست دوشنبه شب با حضور جمعی از نویسندگان و رزمندگان دفاع مقدس در استان برگزار شد. رئیس حوزه هنری استان در این نشست ترویج فرهنگ دفاع مقدس را یکی از برنامه های مهم این حوزه عنوان کرد و گفت: تمام درس های پایداری، استقامت و اقتدار کنونی نظام، انقلاب و ایران اسلامی مرهون این مجاهدت ها است. وی عنوان کرد: تبیین انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، بیداری اسلامی و تقویت کانون خانواده از مهمترین رویکردهای حوزه هنری این استان در زمینه تولید آثار هنری فاخر است. پارسیان نژاد با اشاره به در حال تدوین بودن چندین کتاب خاطرات دوران هشت سال دفاع مقدس در حوزه هنری کهگیلویه و بویراحمد، بیان داشت: این کتاب ها به بیان حماسه های رزمندگان استان در دفاع مقدس می پردازد. وی بیان داشت: ظرفیت های زیادی برای ترویج فرهنگ دفاع مقدس در استان وجود دارد که باید شناسایی و بالفعل شوند. این مسئول الگوسازی برای جوانان را ضروری عنوان کرد و گفت: لازم است نویسندگان توانمند در این حوزه شناسایی شوند. پارسیان نژاد تصریح کرد: نسل امروز به دنبال روایت های انسانی از دفاع مقدس است و بر این اساس باید با ثبت خاطرات انسانی، این روایت ها را به نسل جوان عرضه کنیم. دوری از کارهای ظاهری در ترویج فرهنگ دفاع مقدس رئیس کنگره سرداران شهید استان نیز در این نشست گفت: دربحث ترویج فرهنگ دفاع مقدس نباید تنها به کارهای ظاهری و سطحی پرداخته شود بلکه باید به دنبال فعالیت های محتوایی و ماندگار در این عرصه بود. فتحعلی بزرگمهر نژاد افزود: لازم است برای جلوگیری از خطر فراموشی، خاطرات رزمندگان دفاع مقدس استان گردآوری و انتشار یابند.
وی تصریح کرد: هرچه در این زمینه کوتاهی کنیم و فرصتها را از دست بدهیم ضرر خواهیم کرد زیرا سندهای مربوط به جنگ و خاطرات آن فراموش می شود. بزرگمهر نژاد همچنین اظهار داشت: لازم است کارگروهی برای بررسی مطالب نویسندگان حوزه دفاع مقدس در استان تشکیل شود. وی عنوان کرد: در حوزه دفاع مقدس برای گروههای سنی کودکان و نوجوانان کاری نشده است و لازم است در این خصوص نیز آثاری تولید شود. فعالیت های ترویج فرهنگ دفاع مقدس آسیب شناسی شود یکی دیگر از فعالین ادبیات پایداری استان نیز گفت: فعالیت های ترویج فرهنگ دفاع مقدس باید آسیب شناسی شود. عباسعلی فلاحی افزود: فرهنگ دفاع مقدس به شدت در معرض آسیب قرار دارد و تحریف و تخریب نیز آن را تهدید می کند. وی بیان داشت: در بخش کتب خاطرات دفاع مقدس تنها به بعد احساسی جنگ توجه می شود و بعد عقلانیت آن مغفول مانده است. فلاحی بیان کرد: لازم است سازوکارهایی برای تحقیق و پژوهش در حوزه دفاع مقدس در استان تدوین شود. لزوم انجام کارهای تخصصی در حوزه ترویج فرهنگ دفاع مقدس معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران استان نیز در این نشست گفت: باید فعالیت ها و برنامه ها در حوزه ترویج فرهنگ دفاع مقدس مستمر باشد.
قره قانی افزود: نهادهای فرهنگی باید با هم افزایی و وحدت رویه و استفاده از ظرفیت های یکدیگر نسبت به ترویج فرهنگ دفاع مقدس تلاش کنند. وی بیان کرد: در خصوص خاطرات انقلاب در این استان کمتر کار شده و لازم است به این موضوع نیز توجه شود. وی اظهار داشت: در بسیاری از آثار خاطرات دفاع مقدس زیبایی ها کمتر در نظر گرفته شده و همچنین فاقد کشش لازم برای مخاطب است. قره قانی خواستار انجام کارهای تخصصی در حوزه ترویج فرهنگ دفاع مقدس در استان شد.
۱۳۹۲/۱۱/۸ - ۱۰:۱۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 65]