واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا:
جایگاه فعلی ارتباطات کشور در شان نظام و مردم ما نیست قزوین - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جایگاه جهانی ایران در ارتباطات را 101 و در منطقه شانزدهمین کشور اعلام کرد و گفت: این وضعیت به هیچ عنوان در شان نظام و مردم ما نیست.
دکتر ˈمحمود واعظیˈ روز دوشنبه در سفر یک روزه به استان قزوین جهت افتتاح سایت پایش (مانیتورینگ و جهت یاب) افزود: وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات امیدوار است که با کمک مجلس بتواند ضمن گسترش خدمات ICT در کشور، پس از چهار سال کارنامه قابل قبولی از خود برجای بگذارد.
وی، توسعه متوازن را وظیفه ذاتی این وزارتخانه عنوان کرد و ادامه داد: مناطق محروم و روستایی ما همواره در اولویت برنامه های توسعه شبکه ای قرار خواهند داشت.
واعظی با گرامیداشت ایام اله دهه فجر انقلاب اسلامی، رهبری، مردم و پیشتازی روحانیت را سه عنصر اصلی در پیروزی انقلاب اسلامی برشمرد و تاکید کرد: خودباوری، اعتماد به نفس و عمل به دستورات الهی توسط بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی و پس از وی نیز مقام معظم رهبری با هوشمندی و رهبری های داهیانه خویش توانسته انقلاب اسلامی را از گردنه ها عبور دهد تا امروز ما بتوانیم با برپایی سی و پنجمین سالگرد پیروزی انقلاب را جشن بگیریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود، توسعه و تحقق بنیه تولید و پژوهش در زمینه ICT و خدمت رسانی به مردم را مهمترین وظایف کلان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برشمرد و گفت: اگر قرار باشد به توسعه 20 سال آینده نایل شویم بایستی زیرساخت مناسب داشته باشیم تا مردم میهن اسلامی بدون زحمت بتوانند به اهداف خود برسند.
واعظی، به وجود 853 روستا در استان قزوین اشاره کرد و افزود: امروز با افزوده شدن امکان ارتباطی 22روستا، 846 روستای این استان دارای ارتباط مخابراتی بوده و 675 روستا نیز دارای تلفن خانگی می باشند.
وی اضافه کرد: برای استفاده روستاها از اینترنت برنامه هایی در دست اجرا داریم، به نحوی که 68 روستای استان قزوین بهره مند از خدمات اینترنت پرسرعت می باشند و تا پایان سال 104 روستای دیگر نیز به این تعداد افزوده خواهند شد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اجرای عملیات فیبرنوری بین قزوین و کرج و قزوین به رشت را یادآور شد و گفت: با اجرای این دو طرح بزرگ که به ترتیب تا پایان امسال و خرداد ماه سال آینده به پایان می رسند، شبکه ارتباطی این استان توسعه خواهند یافت.
واعظی، میزان پهنای باند بین المللی ایران به هنگام ورود به این وزارتخانه را 75 گیگابیت عنوان کرد و افزود: این میزان هم اکنون به 120 گیگا بیت بر ثانیه رسیده و امیدواریم تا پایان سال نیز به 150 گیگابیت افزایش یابد.
وی به اشتراک گذاشتن پهنای باند در میان کاربران اینترنت بیش از حد استاندارد اشاره کرد و ادامه داد: بر اساس استانداردهای موجود، پهنای باند دریافتی یک به هشت تقسیم می شود اما این ضریب اشتراک به 20 و 25 مشترک نیز افزایش یافته که در این خصوص شاهد سرعت پایین کاربران هستیم در صورتی که ما به شرکت مخابرات و 11 شرکت PAP که در این زمینه فعالیت دارند ابلاغ کرده ایم که باید ارایه خدمات خود را با ضریب استاندارد یک به هشت ارایه دهند.
627/ 614
انتهای پیام /*
: ارتباط با سردبير
[email protected]
14/11/1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]