تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 11 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):برای انسان عیب نیست که حقش تاخیر افتد، عیب آن است که چیزی را که حقش نیست بگیرد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803225698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کلاه گشاد چینی‌ها بر سر تاجران ایرانی + اسناد


واضح آرشیو وب فارسی:فارس:
کلاه گشاد چینی‌ها بر سر تاجران ایرانی + اسناد
با توجه به نیاز بازار ایران به محصولات چینی، برخی از شرکت‌های این کشور در معامله با تاجران ایرانی سوء‌استفاده‌هایی می‌کنند.

خبرگزاری فارس: کلاه گشاد چینی‌ها بر سر تاجران ایرانی + اسناد


طبق آمار اتاق بازرگانی ایران، کشور چین با واردات حدود 8 میلیارد و 155 میلیون دلار در سال 1391 دومین شریک تجاری کشورمان به حساب می‌آید. چینی‌ها خیلی وقت است که جای پای خود را در اقتصاد ایران محکم کرده‌اند چرا که چشم بادامی‌ها، در حالی در سال گذشته دومین شریک تجاری ایران لقب گرفته‌اند که در سال 1384، در رتبه پنجم قرار داشتند. با وجود اعمال تحریم‌ها در سال‌های گذشته، چینی‌ها هیچ‌گاه جایگاه خود را در بازار ایران متزلزل ندیدند؛ چرا که بازار ایران همواره با روی باز پذیرای اجناس چینی بوده است. شاید به جرات بتوان گفت که تحریم‌ها علیه ایران اگر برای هیچ کشوری سود نداشته باشد اما برای چشم‌بادامی‌ها همواره سودآور بوده است به طوری که حجت الاسلام روحانی در گزارش یک‌صد روزه کاری خود اعلام کرد که «ما اشتغال ایجاد کرده‌ایم، ولی برای چینی‌ها.» اما در این بین با توجه به نیاز بازار ایران به محصولات چینی، برخی از شرکت‌های این کشور در معامله با تاجران ایرانی سوء‌استفاده‌هایی می‌کنند. علی‌رغم کنوانسیون‌های بین‌المللی و تفاهم‌نامه‌های مابین ایران و چین و همچنین وجود اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین با عضویت بیش از 4 هزار عضو، اما خبرهایی از گوشه و کنار شنیده می‌شود که شرکت‌های چینی در معامله با طرف ایرانی روراست نیستند. به عنوان مثال یک شرکت ایرانی تولیدکننده قوطی‌های کنسرو برای خرید ورق حلب Tin Plate به وزن 500 تن مبلغی در حدود 384 هزار به صورت  T/T(نقدی) به یک شرکت چینی پرداخت کرده و زمانی که شرکت ایرانی برای ترخیص کالا از این شرکت اسناد درخواست کرده، طرف چینی ارائه مدارک را به شرط خرید مجدد موکول کرده است! شرکت ایرانی هم که مجبور به پذیرش پیش شرط طرف چینی بوده این بار از طریق LC هزار تن دیگر به مبلغ حدوی 764 هزار یورو خریداری می‌کند اما طرف چینی باز هم برای ارائه مدارک خرید اول شرط می‌گذارد! در این بین طرف ایرانی که عضو اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین می‌باشد به این اتاق شکایت می‌کند که این اتاق طی نامه‌ای از طرف چینی توضیح می‌خواهد و این شرکت در جواب نامه اعلام می‌دارد که سعی می‌کند تا مشکل را حل کند! پس از ارسال نامه دوم اتاق بازرگانی و صنایع ایران و چین، این بار طرف چینی در نامه‌ای به شرکت ایرانی شرط می‌کند که این شرکت و اتاق به صورت کتبی اعلام کنند که مسئولیت محتویات دوم که به صورت LC خریداری شده است را از نظر کیفیت برعهده می‌گیرند، تا مدارک بار اول را ارسال کنند! در این بین جلیل ادیبی کنسول اول جمهوری اسلامی ایران در چین در نامه‌ای به سیدمحمدهادی سبحانی رییس سرکنسولگری ایران در شانگهای از این قرارداد به عنوان قرارداد ترکمنچای یاد کرده و خواستار رسیدگی به این پرونده شده است. این شرکت تولیدکننده قوطی‌های کنسرو تنها یکی از نمونه‌های اختلاف تجاری در کشورمان با شرکت‌های چینی است؛ چرا که هستند شرکت‌های ایرانی که به دلیل آنکه از طرف چینی به صورت نقدی خرید کرده‌اند با مشکلاتی از این دست مواجه شده‌اند. اما نکته جالب توجه در این است که سایت سفارت چین در ایران نیز بر روی پورتال خود اعلام کرده که تا حد امکان از روش پرداخت T/T (واریز بخشی از مبلغ معامله قبل از دریافت کالا) پرهیز کنند و تلاش کنند از طریق بانکی و افتتاح LC معامله کنند؛ گویا مقامات چینی هم از کلاهبرداری شرکت‌های خود اطلاعاتی در دست دارند. به هر حال وقت آن رسیده که مقامات دو کشور در خصوص چالش‌های موجود در معاملات تدابیر اساسی اتخاذ کنند تا شرکت‌های ایرانی در معامله با شرکت‌های چینی دچار ضرر و زیان نشوند.    





















انتهای پیام/  

92/11/02 - 10:30





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن