تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 14 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعاى شخص روزه‏دار هنگام افطار مستجاب مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1804553126




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بردگی دیجیتال در مزرعه‌های کلیک؛‌ تاجران اعتبار تقلبی


واضح آرشیو وب فارسی:افتانا: افراد مشهور، تاجران بزرگ و حتی سیاستمداران و وزارتخانه‌های آمریکایی برای افزودن به میزان شهرت و اعتبار خود در شبکه‌های اجتماعی از مراکزی که در آن کارگران برای کلیک‌کردن، نمایش ویدئو و یا توئیت دوباره یک مطلب استخدام شده‌اند، کلیک خریداری می‌کنند.




بردگی دیجیتال در مزرعه‌های کلیک؛‌ تاجران اعتبار تقلبی


 


 

افراد مشهور، تاجران بزرگ و حتی سیاستمداران و وزارتخانه‌های آمریکایی برای افزودن به میزان شهرت و اعتبار خود در شبکه‌های اجتماعی از مراکزی که در آن کارگران برای کلیک‌کردن، نمایش ویدئو و یا توئیت دوباره یک مطلب استخدام شده‌اند، کلیک خریداری می‌کنند.

به گزارش افتانا (پایگاه خبری امنیت فناوری اطلاعات)، از ۱۰ سال پیش که شبکه اجتماعی فیس‌بوک برای اولین‌بار در فضای مجازی قد برافراشت، شبکه‌های اجتماعی با اهداف اقتصادی به یافتن دوستان بیشتر و بالیدن به توانایی‌های حرفه‌ای خود شدت بخشیدند و نیز برای جلب مشتری به میزان متعهد بودنشان نسبت به کاربران اتکا کردند. ان‌ها در این زمینه تا جایی پیش رفتند که به نوعی بردگی مدرن رو آوردند: استخدام کارگر برای کلیک کردن بر روی لینک‌ها در مکان‌هایی که حالا به مزرعه کلیک معروف شده‌اند.

مزارع کلیک
اما مزرعه کلیک (Click Farm) چیست؟ مزرعه کلیک نوعی "کلاهبرداری قانونی" است که در آن شرکتی به واسطه استخدام گروهی بزرگ از کارگران با حقوقی ناچیز، از آنها برای کلیک کردن روی لینک‌های تبلیغاتی مشتریان خود استفاده می‌کند تا تبلیغات آنها را پرطرفدارتر از آنچه در حقیقت هست،‌ نمایش دهد.

این کارگران روی لینک‌ها کلیک می‌کنند،‌ وارد وب‌سایتی می‌شوند و برای مدتی در آن حضور دارند و سپس از آن خارج شده و وارد لینکی دیگر می‌شوند. برای بسیاری از این کارگران کلیک کردن روی تعدادی مشخص از لینک‌ها به اندازه‌ای درآمد ایجاد خواهد کرد که این کار برای آنها جایگزین شغلی حقیقی شود.

از سویی دیگر ردیابی و کنترل این پدید برای شرکت‌های بزرگ و معتبر بسیار دشوار است، زیرا این فعالیت‌ها توسط انسان انجام شده و ردیابی آنها از ردیابی فعالیت کاربران حقیقی بسیار دشوار است.

هر کلیک نیم سنت
تحقیقات خبرگزاری AP نشان می‌دهد بازار کلیک‌های تقلبی و غیر واقعی در سراسر جهان به شدت درحال رشد است، پدیده‌ای که شرکت‌های تکنولوژی را برای مهار کردن آن به دردسر انداخته‌است. تحقیقات مختلف نشان می‌دهد شرکت‌ها در حال سرمایه‌گذاری روی فرصت درآمدزایی میلیون‌دلاری به واسطه فریب دادن شبکه‌های اجتماعی هستند.

کلیک‌های غیرواقعی که در ازای هریک از آنها نیم‌سنت پرداخت می‌شود، همه‌چیز،‌ از حساب‌های شبکه linkedIn گرفته تا فایل‌های صوتی بارگذاری شده روی وب‌سایت SoundCloud را بهتر از آنچه که هستند؛ نشان می‌دهند به بیانی دیگر، افراد را برای استخدام کارامد‌تر و حرفه‌ای‌تر و قطعه‌های موسیقی را جالب‌تر نشان می‌دهد.

به گفته مدیر شرکت تجارت رسانه‌های اجتماعی seoClarity هر زمان ارزشی مالی به کلیک‌ها افزوده شود، افرادی نیز پیدا خواهند شد که از آن سواستفاده کنند.

محققان امنیت شبکه و وبلاگ‌ نویسان ایتالیایی تخمین زده‌اند که در سال ۲۰۱۳ درآمدزایی ناشی از حساب‌های کاربری تقلبی در توئیتر ۴۰ میلیون تا ۳۶۰ میلیون و در فیس‌بوک سالانه ۲۰۰ میلیون دلار بوده‌ است.

در نتیجه بسیاری از شرکت‌ها که ارزش‌ آنها براساس اعتبارشان تعیین می‌شود، تیمی کامل را برای تعقیب سرسختانه خریداران و تاجران کلیک‌های تقلبی در اختیار دارند اما هربار که یکی از این گروه‌ها متلاشی می‌شوند، گروهی دیگر با خلاقیتی بیشتر ظاهر می‌شود. زمانی که نرم‌افزار‌نویسان برنامه‌ای رایانه‌ای می‌نویسند تا کلیک‌های غیر‌ واقعی و فریبنده ایجاد کند، غول‌های تکنولوژی سعی می‌کنند با این برنامه به واسطه نرم‌افزار کنترل کلیک‌های تقلبی مقابله کنند و به این شکل روند کنترل حساب کاربری کاربران آغاز می‌شود.

سایت یوتیوب دسامبر سال گذشته پس از اینکه بازرسان دریافتند برخی از ویدئوها در تعداد بازدید‌کنندگان خود اغراق کرده‌اند، میلیارد‌ها بازدید را از روی این وب‌سایت حذف کرد. شریک این وب‌سایت، گوگل هم دنبال افرادی است که برای تبلیغات خود کلیک‌های تقلبی ایجاد می‌کنند.

فیس‌بوک نیز که به تازگی در گزارش سه ماهه اخیرش اعلام کرده ۱۴.۱ میلیون حساب کاربری از ۱.۱۸ میلیارد حساب در این شبکه اجتماعی تقلبی هستند، به پالایش‌های منظم نیاز دارد. این امر از آن جهت از اهمیت برخوردار است که این شرکت براساس اصل حقیقی بودن کاربرانش پایه‌گذاری شده‌است.

جیم پروسر از توئیتر می‌گوید این افراد متقلب در نهایت با حساب کاربری تعلیق شده، طرفدارانی از دست رفته و جیبی خالی برجا خواهند ماند.

داگ مدی سخنگوی لینکداین نیز می‌گوید خرید شهرت و اعتبار تجربه کاربران واقعی را مختل ساخته،‌ از توافقنامه کاربری تخطی کرده و می‌تواند منجر به بسته شدن حساب‌های کاربری غیرواقعی شود.

اصلی‌ترین مراکز مزارع کلیک در جهان
یکی از اصلی‌ترین مراکز بین‌المللی که مزارع کلیک در آن جا خوش کرده‌اند شهر داکای بنگلادش در جنوب آسیا با جمعیتی برابر هفت میلیون نفر است.

رئیس شرکت ارتقای رسانه‌های اجتماعی Unique IT می‌گوید برای کلیک کردن بر روی صفحات شبکه‌های اجتماعی مشتریانش؛ به کارگران حقوق پرداخت می‌کند و به این شکل کار فیس‌بوک،‌ گوگل و دیگر رسانه‌های اجتماعی را برای مبارزه با این پدیده دشوارتر می‌سازد.

جدید‌ترین بررسی فیس‌بوک نشان می‌دهد شهر داکا محبوب‌ترین شهر برای بسیاری از کاربران فیس‌بوک است از آن جمله می‌توان به لیونل مسی که در صفحه فیس‌بوکش ۵۱ میلیون بار برروی لایک (Like) کلیک شده‌ است، صفحه امنیتی فیس‌بوک با ۷.۷ میلیون لایک و صفحه گوگل در فیس‌بوک با ۱۵.۲ میلیون لایک اشاره کرد.

وزارت کشور آمریکا نیز که صفحه فیس‌بوکش ۴۰۰ هزار طرفدار داشته و در شهر قاهره بیشترین محبوبیت را به دست آورده‌ است، به تازگی اعلام کرده خریداری طرفداران فیس‌بوکی را متوقف خواهد کرد زیرا بازرس کل نسبت به صرف ۶۳۰ هزار دلار برای افزایش تعداد طرفداران در شبکه‌های اجتماعی توسط این وزارت‌خانه به شدت انتقاد کرده‌ است.

از دیگر نقاط رشد سریع مزارع کلیک و لایک،‌ اندونزی است،‌ کشوری با بیشترین تعداد طرفداران شبکه‌های اجتماعی که بیشترین تعداد صفحات فیس‌بوک و کاربران توئیتر را دارد. یکی از شهروندان اندونزیایی در ازای هزار طرفدار توئیتری ۱۰ دلار و در ازای یک میلیون طرفدار ۶۰۰ دلار دریافت می‌کند. وی برای خود سروری شخصی داشته و ماهانه در ازای هر IP یک دلار پرداخت می‌کند و از این IP ها برای ایجاد هزاران حساب کاربری اجتماعی استفاده می‌کند و با کمک این حساب‌های کاربری هزاران طرفدار تقلبی در توئیتر خلق می‌کند.

به گفته رئیس یکی از شرکت‌های فروشنده لایک و کلیک،‌ شرکت‌های تجاری از این رو خریدار لایک‌های فیس‌بوک هستند که نگران واکنش مشتریانی هستند که با ورود به صفحه فیس‌بوک آن‌ها با تعداد محدود و انگشت‌شماری طرفدار مواجه شوند.

تجارت کلیک‌های تقلبی منجر به شکل‌گیری تجارتی دیگر به نام حسابرسان کاربری شبکه‌های اجتماعی شده‌است. شرکت‌های بسیاری برای مسدود کردن حساب‌های تقلبی شبکه‌های اجتماعی ایجاد شده‌اند، این شرکت‌ها به افرادی که از خریداری حساب‌های تقلبی کاربری پشیمان شده‌اند کمک می‌کنند تا از شر این حساب‌ها خلاصی یابند.

مرجع : همشهری آنلاین

تاریخ انتشار : جمعه ۲۰ دی ۱۳۹۲ ساعت ۱۰:۰۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: افتانا]
[مشاهده در: www.aftana.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 34]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن