واضح آرشیو وب فارسی:مهر: مشكل جوانان با 400 ميليارد تومان اعتبار حل نمي شود/ پژوهشهاي جوانان كاربردي نيست
معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان با بيان اينكه پژوهشها و تحقيقات وزارت ورزش و جوانان نگاه كاربردي نداشته و بيشتر نگاه پژوهش ها نگاه كارمندي و اداري است، گفت: با 300-400 ميليارد تومان اعتبار نمي توان مشكل جوانان را حل كرد.
به گزارش خبرنگار مهر، سيد مناف هاشمي معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت ورزش و جوانان در نشست تخصصي پژوهش و برنامه ريزي در حوزه جوانان، چالشها و رفتارها كه ظهر چهارشنبه در هتل المپيك برگزار شد، افرود: اقداماتي كه در كشور ما در سنوات قبل در خصوص جوانان اتفاق افتاده بدون تحقيق و پژوهش آغاز شده و ما شاهديم كه منابع خود و هزينه خود را تا كنون متناسب با دخل و خرج كشور حساب نكرده ايم.
وي با اشاره به اينكه بيشتر اولويت بندي ها در راستاي تحقيقات نبوده است افزود: اين مصداق در وزارت ورزش و جوانان هم قابل مشاهده است چرا كه ما خروجي كه منتج به قانون جديد بشود را نداريم و مي توان نتيجه گرفت كه بيشتر پژوهش هاي انجام شده در وزارتخانه بيشتر با نگاه كارمندي و اداري بوده تا كاربردي.
به گفته هاشمي، وزارت ورزش و جوانان هنوز برنامه راهبردي دقيقي در حوزه وزارتخانه ندارد. بنابراين خواهش من اينست كه در حوزه پژوهش جوانان تلنگري به خود بزنيم و همايشهاي بيشتري برگزار كنيم. توقع ما اين است كه در سال آينده همايش حوزه جوانان به صورت ملي برگزار شود و نمايندگان مجلس و همچنين رئيس جمهور نيز حضور داشته باشند و نتايج تحقيقات حوزه جوان به عنوان هشدار و خطر به گوش همه مسوولان برسد.
وي گفت: ما بايد موضوعات چالشي حوزه جوانان را به نقد بكشيم و اگر بتوانيم به اين حوزه ورود بيشتري داشته باشيم حرف هاي خود را مي توانيم بيشتر به كرسي بنشانيم.
معاون توسعه منابع و پشتيباني وزارت جوانان با بيان اينكه در خصوص بودجه تلاش بسياري كرديم تا بودجه را تغيير دهيم و بيش از 100 جلسه را با مديران، مسئولين و كارشناسان برگزار كرديم، تصريح كرد:اگر بتوانيم چالشها و سرانه خود را درقالب يك مطالعه دقيق داشته باشيم و امكانات جوانان خود را با امكانات جوانان دنيا مقايسه كنيم مي توانيم به نتايج خوبي برسيم و حتي نتايج اين مقايسه را در اختيار مسوولان و مديران بگذاريم تا در نتيجه موفق به افزايش اعتبار براي فعاليت هاي حوزه جوان باشيم.
وي ادامه داد: با 400-300 ميليارد تومان اعتبار اختصاص داده شده نمي توان مشكل جوانان را حل كرد، پژوهشهاي حوزه جواني بايد بگونه اي باشد تا نتايج را به صورت ملي اعلام كرد تا همه اين خطر و هشدار را جدي بگيرند. همانگونه كه مطبوعات حلقه ارتباط بين مسوولان و مردم هستند، وزارتخانه نيز حلقه ارتباط دوران پيري و كودكي است.
هاشمي با اعلام آمادگي خود در جهت حمايت از پژوهش در حوزه جوانان، تصريح كرد: توقع ما اين است كه وزارتخانه كار بزرگ و كشوري در حوزه جوانان انجام دهد و اميد من در ارتقاي وزارتخانه و بودجه اش از مسير پژوهش است.
كد خبر: 2198352
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۲۷ - ۱۳:۲۲
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 75]