تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 13 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):مؤمن غبطه مى خورد و حسد نمى ورزد، و منافق حسد مى ورزد و غبطه نمى خورد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820357111




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اندر حكايت همسريابي و ازدواج اينترنتي


واضح آرشیو وب فارسی:نیک صالحی:
اندر حكايت "همسريابي و ازدواج اينترنتي" من ۲ سال است که داماد شده ام. با همسرم از طريق اينترنت آشنا شدم اما از شروع ازدواج، همسرم هميشه در حال پرخاشگري به خانواده من است و هميشه با هم بحث مي کنيم. برايم ارزشي قائل نمي شود، در قبال اين رفتارش چه برخوردي بايد داشته باشم؟


اندر حكايت
من ۲ سال است که داماد شده ام. با همسرم از طريق اينترنت آشنا شدم اما از شروع ازدواج، همسرم هميشه در حال پرخاشگري به خانواده من است و هميشه با هم بحث مي کنيم. برايم ارزشي قائل نمي شود، در قبال اين رفتارش چه برخوردي بايد داشته باشم؟
مخاطب گرامي سوال شما داراي زواياي مختلفي است. يک موضوع اشاره شده در سوال تان پرخاشگري همسرتان است. ابتدا سعي کنيد علت پرخاشگري را بررسي کنيد و اين که خود شما در بروز اين پرخاشگري چه نقشي ايفا مي کنيد؟ مطمئن شويد که رفتار وي، ريشه در مشکلات ديگري دارد و رفتار شما سبب پرخاشگري او نيست.
به حرف هاي همسرتان گوش دهيد و در حل مسائل او را کمک کنيد. دلگرمي و حضور عاطفي شما براي همسرتان لذت بخش خواهد بود. احساس خود را در مسائل مختلف با وي در ميان بگذاريد. در اين صورت همسرتان همراهي شما را بيشتر درک مي کند. ضمن اين که به همسرتان يادآوري کنيد وي مهم ترين شخص زندگي تان است و شما سعي مي کنيد پايه هاي زندگي تان را مستحکم کنيد.
به شناسايي دلايل اساسي پرخاشگري او بپردازيد. اما يکي از آسيب هاي ازدواج هاي اينترنتي نبود زمان کافي و نداشتن شناخت مناسب طرفين از يکديگر است. پيشنهاد مي کنم زمان بيشتري را به شناخت يکديگر اختصاص دهيد.
ورود به عرصه زندگي مشترک براي شما احتمالا با شتابزدگي همراه بوده و همين امر باعث بروز اختلاف نظر و حتي درگيري هاي فراواني شده، پس بهتر است زمان بيشتري را براي با هم بودن در نظر بگيريد.
درباره ارزش قائل شدن همسرتان براي شما، به اين نکته توجه کنيد:
محوري را در نظر بگيريد که در سمتي از آن نشانه هاي رفتاري گوياي ارزشمندي و در سمتي از آن نشانه هاي رفتاري ارزشمند نبودن است. ملاک هاي شما براي ارزشمند بودن چيست؟ و قضاوت شما درباره رفتار همسرتان در کجاي اين محور قرار مي گيرد؟ بهتر است رفتار همسرتان را از شخصيت وي جدا بدانيد. در اين صورت خواهيد ديد که چطور يک سري از رفتارهاي وي به اشتباه براي شما اين تفکر را ايجاد کرده است که او برايتان ارزش قائل نيست و در نتيجه او را به کلي بد و بي توجه قلمداد مي کنيد!
فراموش نکنيد در اين شرايط اوضاع مناسبي براي يک ارتباط سازنده فراهم نمي شود. در صورتي که عمق مسائل را بيشتر از اين مي بينيد با مراجعه به مشاوره به حل موضوع بپردازيد.سيمين قرباني - کارشناس ارشد مشاوره خانواده
خراسان

چهارشنبه 18 دی 1392 





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نیک صالحی]
[مشاهده در: www.niksalehi.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن