واضح آرشیو وب فارسی:مهر: جامعه پزشكي با خواسته فيزيوتراپيست ها مخالفت مي كند
رئيس انجمن علمي فيزيوتراپي ايران گفت: ما ادعا نكرديم كه ميخواهيم پزشك شويم چرا كه در رشته خود آنقدر عميق و هنرمند هستيم كه ميتوانيم بهترين كارها را در حيطه رشته خود براي مردم ارائه دهيم.
به گزارش خبرنگار مهر، اسماعيل ابراهيمي روز چهارشنبه در مراسم افتتاحيه چهاردهمين سمينار ملي و اولين سمينار بينالمللي فيزيوتراپي تخصصي ستون فقرات در دانشگاه علوم بهزيستي و توانبخشي اظهارداشت: دكتراي حرفهاي فيزيوتراپي (DPT) يكي از مسائلي است كه انجمن فيزيوتراپي آن را دنبال ميكند.
وي گفت: ما ادعا نكرديم كه ميخواهيم پزشك شويم چرا كه در رشته خود آنقدر عميق و هنرمند هستيم كه ميتوانيم بهترين كارها را در رشته خود براي مردم ارائه دهيم.
ابراهيمي ادامه داد: متأسفانه جامعه پزشكي به طور اعم و تعدادي به طور اخص حتي با دانستن خدمات و آگاهي فيزيوتراپيها، با خواسته ما مخالفت ميكنند.
رئيس انجمن علمي فيزيوتراپي ايران گفت: يكشنبه در شوراي معين بوديم تا براي DPT تصميم ديگري تعقيب كنيم اما دانشجو گرفتهاند بدون آنكه برنامه مدون تدوين شده باشد.
وي به جلسه 22 ارديبهشت 88 اشاره داشت و گفت: در آن تاريخ ضرورت دكتراي فيزيوتراپي را مصوب كردند اما تاكنون اين برنامه اجرا نشده است.
رئيس انجمن علمي فيزيوتراپي ايران گفت: ما در DPT به دنبال ارتقاي علمي و دانش فني همكاران هستيم اما مطمئنيم كه مقام محترم وزارت با ديد بسيار روشن و آگاهي كه دارد انشاالله با ما مساعدت ميكند.
وي به واحدهاي درسي آماده شده براي DPT اشاره داشت و گفت: DPT در سطح يك پزشك عمومي است و پزشك عمومي در برنامه درسي خود 210 واحد دارد و ما 209 واحد را آماده كردهايم.
ابراهيمي گفت: تك تك همكاران ما در نظام سلامت نشان دادهاند كه از بهترينها هستند و انجمن ما هم از بهترينهاست و برد علمي ما نيز نيروهاي بزرگي دارد و ما با وجود اين همكاران مشكلات علمي نداريم و در منطقه سر هستيم اما كسي كه بايد حق را به ما بدهد، نميدهد.
رئيس انجمن علمي فيزيوتراپي ايران اظهار اميدواري كرد كه در دولت تدبير و اميد، تعرفهها به روز شود و حق طبيعي و واقعي به فيزيوتراپيستها داده شود و مشكلات چندين ساله و بيماري مزمن اين رشته بهبود يابد.
وي از جلسه آتي شوراي عالي اظهار نگراني كرد و افزود: در اولين شوراي عالي كه با وزير داشتيم من گله كردم كه هيچ جا ما ديده نشديم و در هيچ شورايي فييوتراپها نيستند، نه در شوراي عالي، نه در شوراي معين و نه در شوراي گسترش و سياستگذاري وزارت بهداشت.
دبير بورد فيزيوتراپي وزارت بهداشت ادامه داد: بيش از 50 درصد جامعه پزشكي، غير پزشك هستند اما كساني كه در اين شوراها ميخواهند راجع به رشتههاي غير پزشكي تصميم بگيرند آدمهاي پزشك هستند و دندانپزشكان و داروسازان نيز حضور دارند اما از رشتههاي توانبخشي و فيزيوتراپي كسي حضور ندارد.
رئيس دانشكده توانبخشي دانشگاه علوم پزشكي ايران تصريح كرد: من نگران هستم در مورد تصميمي كه قرار است در مورد ما بگيرند و نگرانم كه آيا تصميمي كه ميگيرند ميتواند مشكل و دغدغه ما را مرتفع سازد چرا كه تركيب شوراي عالي به نفع فيزيوتراپها نيست مگر اينكه وزير بايستد.
رئيس انجمن علمي فيزيوتراپي ايران به همكاران خود اشاره داشت و گفت: هركسي ميتواند حركت كند و ما مسئول سياستگذاري رشته خود براي آينده هستيم، ما بايد برنامهريزي كنيم و نبايد شرايط موجود را حفظ كنيم.
وي به هجمه رشتههاي ديگر بر فيزيوتراپي اشاره داشت و انتقاد كرد: نميدانم فيزيوتراپي چه عسلي است كه هر زنبوري به آن مك ميزند، از تربيت بدني، توانبخشي، پزشكان عمومي و غيره . ما در چند جبهه ميتوانيم بجنگيم و از حق و حقوق خود دفاع كنيم.
دبير بورد فيزيوتراپي وزارت بهداشت به رشته جديد توانبخشي و فيزيوتراپي ورزش در دانشگاه علمي كاربردي قم اشاره كرد و گفت: به ما اجازه نميدهند دكتري حرفهاي راه بيندازيم اما رشتههاي ديگر در دانشگاههاي ديگر برپا ميكنند كه ما به وزارت بهداشت شكايت كردهايم.
رئيس انجمن علمي فيزيوتراپي ايران ادامه داد: ما هيچي نداريم، حداقل فيزيوتراپيست ها با هم همكاري داشته باشند تا بتوانند به مردم درست خدمت كنند تا مردم شاكي ما نباشند و بيمه سلامت هم حقوق فيزيوتراپها را درست و كافي پرداخت كند.
كد خبر: 2202289
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۴ - ۱۳:۰۵
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]