واضح آرشیو وب فارسی:فارس: رئيس گروه تحقيقات اداره كل آموزش و پرورش قزوين:پژوهش راه رسيدن به توسعه جامعه را هموار ميكند
رئيس گروه تحقيقات و پژوهش اداره كل آموزش و پرورش استان قزوين با بيان اينكه امروز تحقيق و توسعه در هم تنيده شده است، گفت: پژوهش و تحقيق، راه رسيدن به نردبان ترقي و توسعه جامعه را هموار ميكند.
به گزارش خبرگزاري فارس از آبيك، علي محمدي ظهر امروز در همايش تجليل از دانشآموزان نخبه، پژوهشگر و مخترع شهرستان آبيك كه در سالن سمائيان برگزار شد، اظهار داشت: پژوهش امري بديهي و كاملاً واضح است كه همه آحاد جامعه بايد به آن چنگ زنند.
وي با اشاره به اين فرمايش امام علي (ع) كه «هيچ سنتي برتر از تحقيق نيست»، افزود: خداي متعال به خاطر تفكر و انديشه است كه انسان را آفريده به همين دليل پيامبر اكرم (ص) يك ساعت را بهتر از 70 سال عبادت ذكر و بر آن تأكيد كردهاند.
اين مسئول با بيان اينكه كار و فعاليت در عرصه پژوهش هيچگاه تعطيلبردار نيست، ادامه داد: ميل به حقيقتجويي جزو ذات انسان است و زندگي بدون تحقيق ارزشي ندارد.
رئيس گروه تحقيقات و پژوهش اداره كل آموزش و پرورش استان قزوين خاطرنشان كرد: مطلوب است افراد جامعه به ويژه نوجوانان و جوانان هميشه حوادث و رويدادهاي متعددي كه در پيرامونشان وجود دارد را به خوبي مشاهده و رصد كنند تا بتوانند با نگاهي عميق و ژرفنگرانه و آگاهانه در زمينه يك موضوع به تحقيق و پژوهش بپردازند و به نتايج مطلوبي دست يابند.
محمدي توسعه و پيشرفت جامعه را سبب تعالي انسان بيان كرد و گفت: به فرمايش مقام معظم رهبري مدظله العالي، توليد علم و تحقيقات در حيات آينده انسان نقش بسزايي دارد.
وي ضمن هشدار به خانوادهها در خصوص مصون نگه داشتن فرزندانشان از تهاجم فرهنگي دشمنان، اضافه كرد: با توجه به اينكه جنگ نرم در صدد كشاندن نوجوانان و جوانان به سمت خود است، مطلوب است والدين نسبت به فرزندان دانشآموز خود با چشماني باز، عاقلانه، منطقي و هوشمندانه بنگرند تا دچار بحران هويت ديني، ملي و جنسي نشوند.
اين مسئول تصريح كرد: دنيا روز به روز در حال پيشرفت است كه ميطلبد با پژوهش و تحقيق حوادث و رويدادهاي آينده را پيشبيني و راهكارهاي لازم ارائه شود.
رئيس گروه تحقيقات و پژوهش اداره كل آموزش و پرورش استان قزوين اذعان كرد: از سال 2012 نيمه عمر علم به زير سه سال رسيده است يعني اگر انسان نتواند زندگي را با علم هماهنگ كند، باخته است.
محمدي خاطرنشان كرد: خلاقترين نابغهها تنها 10 درصد از مغزشان استفاده كردهاند ولي 90 درصد از مغز خاكستريشان سفيد و خالي باقي مانده است بنابراين مطلوب است انسان با توجه به اينكه اشرف مخلوقات و محور همه چيز است، از مغز و تفكر خود به نحو احسن استفاده كند.
انتهاي پيام/77006/ي30
چهارشنبه 4 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 79]