واضح آرشیو وب فارسی:فارس: معاون اداره كل آموزش و پرورش قزوين خواستار شدتشكيل كارگروه مرجعشناسي در شوراي فرهنگ عمومي قزوين
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش قزوين گفت: بايد كارگروه طرح مرجعشناسي در شوراي فرهنگ عمومي تشكيل شود تا تعداد بيشتري از قشرهاي مختلف جامعه با اين طرح آشنا شوند.
به گزارش خبرگزاري فارس از قزوين، كاظم زماني صبح امروز در جلسه شوراي فرهنگ عمومي استان قزوين كه در سالن جلسات استانداري قزوين برگزار شد، اظهار داشت: بايد كار گروهي از دستگاههاي اجرايي كه آمادگي همكاري در طرح تقليد و مرجعشناسي دارند را در شوراي فرهنگ عمومي استان قزوين تشكيل داد.
وي افزود: با تحقق اين مهم اين طرح از اول مهر تا آخر آذر ماه به صورت گستردهتر در بين مردم اين استان اجرا ميشود و تعداد بيشتري از قشرهاي مختلف جامعه با اين طرح آشنا ميشوند.
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش قزوين بيان كرد: دستگاههاي اجرايي مربوطه مانند اوقاف و امور خيريه، حوزه علميه، حج و زيارت و فرهنگ و ارشاد اسلامي ميتوانند در طرح تقليد و مرجعشناسي ورود پيدا كنند و با استفاده بهينه از فضاي مساجد به مدت دو ماه بيشتر قشرهاي مختلف جامعه را با اين طرح آشنا كنند.
زماني با اشاره به اينكه طرح تقليد و مرجعشناسي ابتكار آموزش و پرورش استان قزوين در سال 82 به وزارت بوده است، ابراز داشت: اين طرح در سال 84 در همه مدارس كشور با هدف شناخت و انتخاب مرجع تقليد بين دانشآموزان اجرا شد.
اين مسئول خاطرنشان كرد: در دين مبين اسلام دختران در سن 9 سالگي و پسران در سن 15 سالگي به سن تكليف ميرسند و آنان در اين سن موظفند مرجع تقليد خود را انتخاب كنند به همين دليل اين طرح با تحقق اين هدف در مدارس برگزار ميشود تا آنان با موفقيت مرجع خود را انتخاب كنند.
بيش از 17 هزار دانشآموز زير پوشش طرح مرجعشناسي
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش قزوين با بيان اينكه امسال 17 هزار و 340 دانشآموز زير پوشش طرح تقليد و مرجعشناسي در استان قزوين قرار گرفتند، عنوان كرد: از اين آمار بيش از هشت هزار دانشآموز دختر در پايه تحصيلي سوم ابتدايي و بيش از هشت هزار و 500 دانشآموز پسر در پايه دوم متوسطه دوره اول هستند.
وي بيان كرد: سالهاي گذشته براي اجراي طرح تقليد و مرجعشناسي جزوههايي با عنوان در مسير شكوفايي بين دانشآموزان دختر پايه سوم و پسر سوم راهنمايي در فصل تابستان توزيع شده است.
اين مسئول اضافه كرد: همچنين هماهنگي با مديران مناطق آموزش و پرورش و جلسات توجيهي براي معلمان مربوطه در اجراي اين طرح انجام ميشد تا از نخستين هفته مهر به مدت دو ماه كلاسهاي آموزشي مربوط به اين موضوع براي دانشآموزان برپا شود.
معاون پرورشي و فرهنگي اداره كل آموزش و پرورش قزوين بيان كرد: بعد از اتمام كلاسهاي آموزشي آزموني از محتواي مباحث بين دانشآموزان دختر در پايه تحصيلي سوم ابتدايي و پسر در پايه دوم متوسطه دوره اول برگزار ميشد و آنها نام مرجع منتخب خود را داخل فرمهايي مينوشتند كه با تحقق اين مهم اين دانشآموزان با نحوه انتخاب مرجع تقليد آشنا ميشدند.
زماني يادآور شد: از سال 90 تاكنون با هدف فضاسازي در اتمام طرح تقليد و مرجعشناسي مقرر شده كه جمعه آخر آذر ماه اين دانشآموزان با معلمان خود به نماز جمعه بروند تا آثار مثبت اين طرح در بين قشرهاي مختلف جامعه نيز بازخورد داشته باشد.
انتهاي پيام/77009/ل40
پنجشنبه 5 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 135]