واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نقش بي بديل هنر در نهادينه كرده فضائل اخلاقي/جشنواره حسنات مفاهيم انساني را در جامعه نهادينه كند
اصفهان – خبرگزاري مهر: بازيگر پيشكسوت عرصه تئاتر و تلويزيون با بيان اينكه هنر در نهادينه كرده فضائل اخلاقي نقشي بي بديل دارد، گفت: جشنواره حسنات با دور هم جمع كردن هنرمندان و ايجاد فضايي براي بيان هنري و تصويري مفاهيم انساني به تماشاگر كمك مي كند تا به ظرفيتهاي وجودي خود براي بهبود روابط انساني پي ببرد.
محمدعلي مياندار در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به اينكه هنر و به ويژه عرصه فيلمسازي نقش زيادي در يادآوري مضامين انسان دوستانه دارد، اظهار داشت: امروزه با توجه به مشكلات مختلف جامعه در زمينه اقتصادي، اجتماعي و اخلاقي هنر مي تواند تاثيرگذاري عمده اي در نهادينه كردن فضائل نيك اخلاقي داشته باشد.
وي با اشاره به اينكه هنر فيلم به دليل گستره وسيع مخاطب تأثيرگذاري ويژه اي بر مخاطبان دارد، تصريح كرد: هنرمند بايد با ارتباط فكري و عاطفي با سايرين همه ابعاد انساني را بشناسد تا به درستي بتواند اين موضوع ها را در فيلم هاي خود پياده كند.
جشنواره حسنات با استفاده صحيح از هنر در انتقال عواطف انساني مي كوشد
بازيگر پيشكسوت اصفهاني با بيان اينكه احسان و نيكوكاري نقش اساسي در زندگي هنرمندان دارد، بيان داشت: جشنواره اي مانند جشنواره ملي فيلم كوتاه حسنات با پرداخت مستقيم به موضوع احسان و نيكوكاري و با استفاده صحيح از هنر در انتقال عواطف انساني مي كوشد.
وي كه تاكنون در فيلم هاي شاخصي همچون «سايه سلطان»، «قصههاي مجيد» و«شازده احتجاب» به بازي پرداخته است، افزود: اين جشنواره با دور هم جمع كردن هنرمندان و ايجاد فضايي براي بيان هنري و تصويري مفاهيم انساني به تماشاگر كمك مي كند تا به ظرفيتهاي وجودي خود براي بهبود روابط انساني پي ببرد و گاه نيز به شكل غير مستقيم توجه به اين مسائل را در مخاطبان نهادينه مي كند.
هنرمندان حساسيت بيشتري نسبت به دردهاي جامعه دارند
مياندار با بيان اينكه هنرمندان به شكل طبيعي نسبت به دردها، رنجها و شاديهاي ديگران حساسيت بيشتري را نشان ميدهند، گفت: همين مسئله سبب مي شد اين افراد در به كارگيري هنر خود به اين موضوعات بيشتر از ديگر افراد جامعه توجه كنند و اثري سرشار از احساس كه برگرفته از روح جامعه است، خلق كند.
وي ادامه داد: به نظر من جشنواره حسنات با ايجاد فضايي كه انسانها را براي يك مسئله انساني دور هم جمع كند و با ترويج ارزشهاي انساني، عاطفي و هنري موجب نزديكتر شدن انديشهها به يكديگر شود ضمن ايجاد الفت، مهرباني و خيرخواهي منجر به تبادل فكر و ايده نيز ميشود.
اين بازيگر پيشكسوت با اشاره به راهكاري براي فيلمسازان جوان در راستاي بازتاب مضامين احسان و نيكوكاري تاكيد كرد: نخستين قدم براي يك هنرمند در راستاي ارتقاي هنر خود اين است كه به ميان جامعه رفته و با زندگي آدم هاي دور و بر خود آشنا شود.
وي ادامه داد: در واقع نشستن در خانه و قطع ارتباط با فضاي بيرون هنرمند را به جايي نميرساند چرا كه خود كامگي يا برتر بيني نيز آفت ديگر زندگي يك هنرمند ميتواند باشد.
مياندار ابراز داشت: بنابراين هنرمند در ابتدا بايد در معاشرت با دوستان و آشنايان به دردها و آرزوهاي آنها دقت كند و در آن صورت است كه مي تواند از قصه درد و آمال ديگران، اثري درخشان خلق كند.
كد خبر: 2199715
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۹/۳۰ - ۱۰:۲۳
شنبه 30 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 307]