واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: زلال معرفت حوزهها در كنار تخصص عالمانه دانشگاه مسير تعالي جامعه را روشن ميكند
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي گفت: زلال معرفتي كه در بستر حوزههاي علمي شكل ميگيرد، در كنار تخصص عالمانه و متناسب با روز، ميتواند مسير تعالي يك جامعه را روشن و رسيدن اين جامعه را به تعالي هموار سازد.
"حجتالاسلام محمدحسن ذاكري" عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران، با اشاره به روز وحدت حوزه و دانشگاه، اظهار داشت: "شهيد محمد مفتح" با حضور خود در عرصه دانشگاه و پيش از آن، "شهيد مرتضي مطهري" كه با احساس ضرورت وحدت ميان حوزه و دانشگاه، از حوزه علميه قم به تهران حجرت كرده و با گرفتن كرسي تدريس در دانشگاه، گام آغازين براي اين وحدت برداشتند.
وي افزود: ضرورت حضور روحانيت متعهد و آگاه در دانشگاه به عنوان كارخانه انسانسازي و تربيت نيروهايي كه بايستي آينده كشور، ضمام امور تخصصي، نيازهاي علمي و اجرايي كشور را به عهده بگيرند، از سالهاي پيش از انقلاب شكوهمند اسلامي احساس شده بود.
حجتالاسلام ذاكري با بيان اينكه احساس شده بود نيروهاي سرنوشتساز يك ملت بايد با آموزههاي ديني، اسلامي و مباني علوم اسلامي آشنا شوند، تصريح كرد: يكي از گامهاي موثر و البته نخستيني كه در اين زمينه برداشته شد، حضور روحانيت شاخص از جهت علمي و معنوي در دانشگاههاست.
عضو حزب موتلفه ادامه داد: البته اين حضور، بايد زمينهاي باشد براي اسلامي شدن دانشگاهها و غرض از اسلامي شدن دانشگاه، اسلامي شدن متون درسي دانشگاهي است.
وي با بيان اينكه به طور قطع اسلام در علوم انساني، حرف دارد، اظهار داشت: مباني اسلام در خصوص انسانسازي، مباني روشني است و اسلام به عنوان ديني كه پاسخگوي نيازهاي بشر تا روز قيامت خواهد بود، مباني و الگوهايي را ارائه ميدهد كه سرچشمه آن وحي الهي است.
حجتالاسلام ذاكري با بيان اينكه در تشيع، مباني گرانسنگي از آموزههايي داريم كه از طريق ائمه اطهار(ع) به دست ما رسيده است، تصريح كرد: عصمت مجراي اين علوم مباني و مبادي است، به همين دليل اطمينان انسان از صحت آن، يك اطمينان يقينآور و قوي است كه ميتواند مورد استفاده دانشگاهيان ما قرار گيرد.
وي با اشاره به گام بعدي براي وحدت حوزه و دانشگاه، افزود: ما بايد به وحدت مبادي و مباني در علوم انساني برسيم و كه عهدهدار تربيت نسل آينده ما خواهد بود.
حجتالاسلام ذاكري با اشاره به تاثير اين وحدت بر امور كشور، اظهار داشت: حوزه و دانشگاه مانند دو بال جامعه هستند، به خصوص جامعهاي كه براساس دستورات اسلامي شكل گرفته و به خصوص حكومتي كه مبتني بر ولايت فقيه در كشورمان ايجاد شده است.
عضو شوراي مركزي حزب موتلفه اسلامي با بيان اينكه حوزه و دانشگاه به سان دو بالي هستند كه ميتوانند جامعه را به رشد و تعالي برسانند، خاطرنشان كرد: زلال معرفتي كه در بستر حوزههاي علمي شكل ميگيرد، در كنار تخصص عالمانه و متناسب با روز، ميتواند مسير تعالي يك جامعه را روشن و رسيدن اين جامعه را به تعالي هموار سازد.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]