واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران جوان: وحدت حوزه و دانشگاه، زمينه ساز رشد و تعالي جامعه اسلامي است
سرپرست دانشگاه قم، گفت: وحدت حوزه و دانشگاه زمينه ساز رشد و تعالي جامعه اسلامي و پيشرفت در ابعاد مختلف علمي و ديني مي شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، حجت الاسلام عسكر ديرباز، پيرامون جايگاه و اهميت حوزه و دانشگاه گفت:وحدت ميان حوزه و دانشگاه به عنوان دو نهاد ديني و علمي از اهداف مهم در دستيابي به پيشرفت و تعالي جمهوري اسلامي و نظام انقلابي دارد.
وي بابيان اينكه وحدت ميان اين دو نهاد ديني و علمي از اصول مهم و اساسي انقلاب شكوهمند اسلامي است، افزود: رهبر معظم انقلاب نيز در منويات و توصيه هاي خود به نهادهاي حوزه و دانشگاه به اين امر مهم و حياتي اشارات مهمي داشته اند.
سرپرست دانشگاه قم، وحدت ميان طلبه و دانشجو را راهگشاي تحقق آرمانهاي امام خميني(ره) در پيشبرد اهداف حوزه هاي علميه و اسلامي شدن دانشگاهها خواند و تصريح كرد: اگر طلاب و دانشجويان و اساتيد حوزه و دانشگاه با همگرايي و همسويي علوم و مباني ديني حركت كنند مي توان در تعالي امت اسلامي و پيشرفت علم موفق باشيم.
ديرباز با اشاره به بيانات رهبر معظم انقلاب در وحدت ميان حوزه و دانشگاه، تاكيد كرد: براساس منويات و توصيه هاي معظم له، همه اقشار جامعه به ويژه جامعه دانشجويان و روحانيت نقش به سزايي در پيشرفت جامعه اسلامي دارند.
وي با بيان اينكه بايد با تلاش در عرصه علوم ديني و اسلامي اين هدف متعالي را تحقق ببخشند، گفت: بدون تعامل و همسوئي حوزه و دانشگاه نمي توان به پيشرفت دست يافت و بايد در جهت توسعه و تعالي و رشد فكري، ديني و علمي جامعه وحدت ميان حوزه و دانشگاه تقويت شود.
سرپرست دانشگاه قم تعاملات علمي و ديني طلاب و دانشجويان را نيازمند برنامه ريزي منسجم ميان حوزه و دانشگاه دانست و عنوان كرد: روحاني و دانشجو بايد همسو و هم جهت به كسب علم و دانش بپردازند و با بهره گيري از مباني اسلامي و ديني، آن را در مسيري هدفمند قرار دهند تا بتوان به وحدت متعالي و سازنده ميان اين دو نهاد مهم و زيربنايي دست يافت.
ديرباز در خصوص موانع موجود در وحدت ميان حوزه و دانشگاه نيز گفت: اگر حوزه و دانشگاه بتوانند در فضايي مناسب در جهت همگرايي علمي و ديني موفق باشند بايد موانع موجود را شناسايي كنند.
به گفته وي، در اين راستا بايد عواملي كه وحدت ميان حوزه و دانشگاه را تضعيف مي كند شناسايي شود تا در اين مسير به ديدگاهي روشن دست يافت.
سرپرست دانشگاه قم، ادامه داد: با آسيب شناسي و شناخت عوامل تضعيف كننده وحدت ميان طلبه و دانشجو مستحكم مي شود كه در اين خصوص ضروري است در تمام ابعاد و عرصه هاي مختلف ديني و علمي به وحدت و انسجام دست پيدا كنيم.
حجت الاسلام ديرباز با اشاره به برنامه هاي مختلف حوزه و دانشگاه در ايجاد بسترهاي مهم فكري و عملي در جهت تحقق وحدت و انسجام ميان اين دو ارگان مهم گفت:در روز 27 آذر ماه روز شهادت دكتر مفتح، به عنوان منادي وحدت ميان حوزه و دانشگاه برنامه هاي مختلفي از سوي اين دو نهاد در جهت تداوم و حفظ وحدت انجام مي شود.
وي در پايان با گراميداشت اين روز، گفت: در رسيدن به وحدت ميان حوزه و دانشگاه بايد به نيازهاي علمي، پژوهشي و فرهنگي نيز توجه كرد تا افقي روشن در اين منظر از وحدت و انسجام ميان حوزه و دانشگاه به دست آيد./س
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران جوان]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]