واضح آرشیو وب فارسی:فارس: استاد حوزه و دانشگاه:يادوارههاي شهدا بايد در مسير تجديد بيعت باشد
استاد حوزه و دانشگاه در يادوراه شهداي كوهبنان و شركت زغالسنگ گفت: يادواره شهدا بايد در مسير تجديد عهد براي بيعت مجدد با شهدا باشد تا فاصلهاي بين ما و شهدا نباشد.
به گزارش خبرگزاري فارس از كوهبنان، به همت مديريت امور فرهنگي شركت معادن زغالسنگ استان كرمان يادواره 130 شهيد كارگر و كارمند شركت زغالسنگ و يادواره 174 شهيد شهرستان كوهبنان با حضور معاون استاندار، فرمانداران و ائمه جمعه شهرستانهاي شمالي استان كرمان، نماينده مردم شهرستانهاي زرند و كوهبنان در مجلس شوراي اسلامي، فرماندهان نظامي و انتظامي، مدير عامل شركت زغالسنگ، مديركل كار استان، مسئولان فرهنگي و مديران معادن شركت زغالسنگ، جمعي از كارمندان و كارگران معادن، خانوادههاي معزز شهدا، جانبازان، ايثارگران و بسيجيان شهرستان در محل سالن بزرگ ورزشي كوهبنان مزين به نام مقام معظم رهبري برگزار شد.
حجتالاسلام والمسلمين محمدحسين صابرياراكي با استناد به آيات قرآن به مسئله شهيد و شهادت در اسلام اشاره كرد و اظهار داشت: حضرت ابراهيم (ع) كه افتخار آفرين در مباني توحيدي است، فرزند خود را در مسلخ عشق قرار ميدهد در حالي كه هاجر در كنار خانه خدا قرار گرفته و فرزندش تشنه است، اين زماني بود كه همسر حضرت ابراهيم (ع) هفت مرتبه مسير بين صفا و مروه را طي كرد و آيه قرآن نازل شد و صفا و مروه از شعائر الهي قرار گرفتند.
وي ادامه داد: هاجر كه در گرفتاري غرق شده بود، خدا را صدا زد، وقتي به دنبال خدا رفت، شاهد جاري شدن آب از زير پاشنه پاي فرزندش بود كه اين چشمه بيش از 4 هزار سال بدون كم و كاستي ميجوشد.
اين استاد حوزه و دانشگاه افزود: هاجر كار بزرگي انجام داد، لذا بايد مادران شهدا را كه هاجرگونه عمل كردند تجليل كرد چرا كه آنها فرزنداني اسماعيلگونه در دامان خود پرورش دادند و در راه خدا آنها را هديه كردند.
وي به داستان قرباني شدن اسماعيل (ع) به دست پدرش ابراهيم (ع) اشاره كرد و بيان داشت: چون اين پيامبر بزرگ الهي به دستور خداوند عمل كرد، خليلالله شد، اما بايد قبول كرد كه امام حسين (ع) در محرم سال 61 صدها اسماعيل به همراه خود آورد و آنها را در راه خدا نثار كرد تا توحيد ادامه پيدا كند.
صابرياراكي ابراز داشت: حضرت ابراهيم (ع) يك قرباني به درگاه خداوند آورد در حالي كه زنده برگشت، اما امام حسين (ع) صدها قرباني را در راه احيا دين خدا انجام داد.
وي گفت: اگر در سرزمين مكه به واسطه اسماعيل چشمه آبي جاري شد، اما به بركت قيام امام حسين (ع) و عاشوراي سال 61 هزاران چشمه زمزم در برابر ديدگان عالم سرور و سالار شهيدان جهان پديد آمد كه هرجا نامش به ميان آورده ميشود ناخودآگاه اشكها جاري ميشوند.
اين خطيب عنوان كرد: اگر فاصله بين صفا و مروه را هاجر هفت مرتبه دويد، امام حسين (ع) فاصله بينالحرمين را در روز عاشورا بارها دويد و خود را به بالين شهداي كربلا رساند.
وي اظهار كرد: عناصر كربلا يكي از دلائل ماندگاري كربلاست چرا كه كنار امام حسين (ع) ابوالفضلالعباس (ع) قمر بنيهاشم ميشود و ديگر شهداي دشت كربلا ستارگان اين صحرا ميشوند.
صابرياراكي اذعان داشت: مكتب كربلا و عاشورا دانشجوياني وفادار و ولايي تربيت كرد كه فرزندان شما دانشآموزان اين مكتب شدند و در نهايت به خدا رسيدند و آسماني شدند، پس يادواره شهدا بايد در مسير تجديد عهد براي بيعت مجدد با شهدا باشد تا فاصلهاي بين ما و شهدا نباشد.
وي تصريح كرد: تمام مجالس امام حسين (ع) با سوز و گداز برگزار ميشود و خون را در رگهاي آزاد مردان جهان جاري ميسازد، اين جاست كه دشمنان كينه به دل ميگيرند تا حرم مطهر و بارگاه منورش را منفجر كنند و يا با بغض تمام درصدد منفجر كردن حرم حضرت زينب (س) هستند.
استاد حوزه و دانشگاه گفت: سعي كنيم در برنامههاي تحويل سال و به جاي ساختن برنامههاي بيارزش به خانواده شهدا اهميت بدهيم و از وجود آنها بيشتر استفاده كنيم و برنامههاي مستند به ياد شهدا بيشتر بسازيم.
صابرياراكي تـأكيد كرد: شهدا هيچ چيز از ما نميخواهند فقط ميخواهند با خون آنها بازي نكنيم، حامي ولايت و رهبري باشيم تا شرف، عزت و آبرويي كه آنها خلق كردند، ماندگار شود و شعار هيهات منالذله كه شعار اصلي كربلاست، محفوظ بماند.
انتهاي پيام/80012/ق40
سه شنبه 26 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]