تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 2 دی 1403    احادیث و روایات:  امام رضا (ع):از ما نیست آن که دنیاى خود را براى دینش و دین خود را براى دنیایش ترک گوید.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1842937616




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در روز وحدت حوزه و دانشگاه اتفاق افتادبرخورد ناشايست با استاد فقه سياسي در پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: در روز وحدت حوزه و دانشگاه اتفاق افتادبرخورد ناشايست با استاد فقه سياسي در پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي
خبرهايي از برخورد غير حرفه‌اي با استاد فقه سياسي و عضو هيئت علمي پژوهشكده علوم سياسي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي، آن هم هم‌زمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه منتشر شده است.


به گزارش سرويس فضاي مجازي خبرگزاري فارس به نقل از سايت رجانيوز، خبرهايي عجيب از برخوردي غير حرفه‌اي با استاد فقه سياسي و عضو هيئت علمي پژوهشكده علوم سياسي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي آن هم همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه منتشر شده است.

به گزارش رجانيوز، حجت الاسلام دكتر داوود مهدوي زادگان كه يكي از انديشمندان شاخص در رشته فقه سياسي و انديشه سياسي اسلام است از ادامه فعاليت در پژوهشكده علوم سياسي اين پژوهشگاه منع شده است.

تاليف ده عنوان كتاب در اين حوزه و نگارش مقالات معتبر علمي پژوهشي از جمله فعاليت‌هاي وي بوده است. تلاش براي تثبيت جايگاه دروسي چون «فقه سياسي»، «كلام سياسي»، «تفسير سياسي قرآن» و «فلسفه سياسي انقلاب اسلامي» در دوره دكتراي پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي يكي از اقدامات درخور تقدير او در سالهاي اخير به شمار مي‌آيد.

مهدوي زادگان يكي از پژوهشگران حاضر در سلسله نشست‌‌هاي راهبري با حضور رهبر معظم انقلاب بوده است كه تا كنون سه مقاله از وي در محموعه مقالات اين نشست‌ها منتشر شده است. بعد از تاكيد رهبر انقلاب بر ضرورت ايجاد كرسي‌هاي عدالت پژوهي، وي سلسله درس گفتارهاي عدالت پژوهي را از مهرماه 91 در پژوهشگاه داير كرده بود.

«اسلام و نقد سنت وبري»، «از قبض معنا تا بسط دنيا»، ‌»عادي سازي جنبش هاي مردمي در ايران معاصر»، «نقد قرائت ايدئولوژيك از اسلام»، «حكومت اسلامي و حكم حجاب» و « كدام حكمت، كدام حكومت» از جمله آثار منتشر شده به قلم اين استاد فقه سياسي است.

گفتني است دكتر مهدوي زادگان يكي از اساتيد فعال در مناظرات حضوري و مكتوب با صاحب‌نظران جريان روشنفكري در سالهاي اخير بوده است و اخراج اين انديشمند از پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي موجي از نگراني را در حلقه‌هاي علمي متعهد ايجاد كرده است.

دكتر مهدوي‌زادگان در گفتگو با رجانيوز به نوع رفتاري كه با وي درپژوهشكده علوم سياسي شده است اشاره كرد و گفت: تقريبا دو سه سالي مي‌شود كه روند برخورد غيرحرفه‌اي با جريان انقلابي و متعهد در پژوهشگاه آغاز شده است و در اين مدت با بنده هم رفتارهاي ناشايستي صورت گرفته است.

وي به يكي از همين رفتارها كه ناراحت كننده است اشاره كرده و مي‌گويد: در ايام انتخابات رياست جمهوري يازدهم و بعد از تغييرات در رياست پژوهشكده علوم سياسي، يك روزكه وارد محل كار خود شدم متوجه شدم كه وسايل بنده را از اتاقم جمع كرده و به يك اتاق دخمه مانند انتقال داده‌اند. من به نشانه اعتراض دو هفته در نگهباني ورودي نشستم و گفتم تا وسايلم برگردانده نشود وارد پژوهشكده نخواهم شد. بعد از دو هفته اصرار براين رفتار تحقير آميز به دليل نگراني از آبروريزي وسايلم را برگرداندند.

حجت الاسلام مهدوي‌زادگان ممانعت از فعاليت خود در پژوهشكده علوم سياسي در زمان سرپرستي دكتر جعفر توفيقي بر وزارت علوم را به بهانه تغيير ساختاري پژوهشكده اينگونه شرح مي‌دهد: آنها به اين بهانه كه ساختار پژوهشكده تغيير كرده است من را از پژوهشكده انتقال دادند حال آنكه فقط نام پژوهشكده تغيير يافته و از «علوم سياسي» به «انديشه سياسي، انقلاب و تمدن اسلامي» تبديل شده است و ديگر هيچ تغيير پيدا نكرده و شرح وظايف آن همان است كه بود. همچنين برخي از دروس تخصصي بنده از جمله كلام سياسي و فقه سياسي همچنان در آن وجود دارد.

لازم بذكر است كه معاون وقت پژوهشي وزارت علوم دكتر مهدي نژاد با اين انتقال مخالفت كرده و از رياست پژوهشگاه خواسته بود كه شرايط مساعد براي ادامه فعاليت اين استاد حوزه در پژوهشكده علوم سياسي را فراهم نمايد. اما رياست پژوهشگاه نسبت به اين مسئله توجهي نشان نداد.

اين پژوهشگر برجسته با اشاره به داير كردن درس گفتارهاي عدالت پژوهي مي‌گويد: بنده از معدود كساني بودم كه در هر چهار جلسه نشستهاي راهبردي در محضر رهبر انقلاب حضور داشتم و سه مقاله بنده نيز در مجموعه مقالات چاپ شد. وقتي رهبري راه اندازي كرسي هاي عدالت پژوهي را مطالبه كردند من طرحي در اين زمينه ارائه دادم كه در پژوهشگاه با سنگ اندازي مواجه شد اما من با همه مسائل آن را اجرايي كردم.

مهدوي زادگان نكته تاسف آوري را اضافه مي‌كند: سنگ اندازي به حدي بود كه من مجبور شدم چند جلسه از اين درس گفتارها را در نمازخانه برگزار كنم، يعني حتي امكان برگزاري در كلاس هم براي من مهيا نبود. اما جالب آنچاست كه همان مسئوليني كه اين مشكلات را بر سر راه تشكيل اين درس گفتارها ايجاد كرده بودند، به اين درس گفتارها در رسانه‌ها افتخار كرده و برگزاري آن را به نام خود ثبت كردند!

وي اضافه مي‌كند: هم اكنون چند پژوهش بنده از جمله ولايت سياسي در قرآن كريم و تحقيقي درباره فقه سياسي اسلام آماده شده و معاونت پژوهشي هم آنها را تاييد كرده است اما انتشارات از چاپ آنها ممانعت مي‌كند.

مهدوي زادگان انتقال خود به مركز تحقيقات امام علي(ع) را اقدامي براي حذف نهايي او از پژوهشگاه علوم انساني و مطالعات فرهنگي مي‌داند و مي‌گويد: اين مركز فعاليت پژوهشي ندارد و صرفا به برگزاري نشست علمي مي‌پردازد.

به هر حال برخورد غيرحرفه‌اي و ناراحت كننده‌اي كه با حجت الاسلام مهدوي زادگان صورت گرفته است وقتي ناراحت كننده‌تر مي‌شود كه بدانيم وي تنها روحاني رسمي شاغل در پژوهشگاه است. اي كاش با روحاني فاضلي كه يكي از فعالان حوزه انديشه سياسي در فضاي دانشگاهي است، رفتاري محترمانه‌تر و در شان يك استاد و پژوهشگر انجام مي‌شد.

بازگشت به صفحه نخست گروه فضاي مجازي

انتهاي پيام/

يکشنبه 1 دي 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن