واضح آرشیو وب فارسی:مهر: 14 كتاب صاحب تيزر تبليغات تلويزيوني ميشوند
مديرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامي از تشكيل كميته كتاب در اداره كل بازرگاني صداوسيما به منظور تصميمگيري درباره شرايط پخش اين آگهيهاي تبليغاتي در حوزه كتاب خبر داد و گفت: اين كميته تاكنون 14 عنوان كتاب را بري تبليغ در رسانه ملي تصويب كرده است.
به گزارش خبرگزاري مهر، ميثم نيلي مديرعامل مجمع ناشران انقلاب اسلامي با اشاره به پيگيريهاي اين مجمع براي تحقق مطالبات مقام معظم رهبري در خصوص ترويج فرهنگ كتابخواني با بهرهگيري از ظرفيت رسانهها اظهار داشت: با پيگيريهايي كه طي چند ماه گذشته انجام شده و دستور مستقيم رييس سازمان صداوسيما، آگهيهاي تبليغاتي كتاب در نوبت پخش از شبكههاي سراسري قرار گرفتهاند.
وي افزود: هماكنون، كميته ويژه 6 نفرهاي در اداره كل بازرگاني صداوسيما با عنوان «كميته كتاب» تشكيل شده است كه انتخاب آثار و تصميمگيري درباره شرايط پخش اين آگهيهاي تبليغاتي را برعهده دارد. مجمع نيز بهعنوان يكي از اركان كميته قرار است در زمينه كارشناسي آثار نيز همكاري كند.
وي افزود: اين كميته آثار عرضه شده را در قالب گروههاي مختلف از جمله كودك و نوجوان، تاريخ، هنر، دين، ارتباطات و سرگرمي، روانشناسي و خانواده، ادبيات، ورزش و سلامت، علوم اجتماعي، علوم و فنون و نشريات بررسي ميكند.
به گفته نيلي هماكنون، 14 عنوان كتاب در موضوعهاي مختلف دين، ادبيات، تاريخ، روانشناسي و خانواده، هنر و ... در جلسههاي كميته كتاب تصويب شدهاند و در مرحله توليد آگهي هستند. هر كدام از اين تيزرها 45 تا 65 بار، به فراخور موضوع، از شبكههاي مختلف سيما پخش خواهند شد.
مقام معظم رهبري در سال 1390 در ديدار مسئولان كتابخانهها و كتابداران بر اهميت تبليغات كتاب از رسانههاي گروهي تاكيد و اظهار داشتند: كتابخوانى بايد در جامعه ترويج شود؛ و اين كار بر عهدهى همهى دستگاههايى است كه در اين زمينه مسئولند؛ از مدارس ابتدائى بگيريد ـ كه برنامههايى بايد باشد كه كودكان ما را از اوان كودكى به خواندن كتاب عادت بدهد؛ خواندن با تدبر، خواندن با تحقيق و تأمل ـ تا دستگاههاى ارتباطجمعى، تا صدا و سيما، تا وسايل تبليغاتى گوناگون.
ايشان طي همين ديدار تاكيد كردند: يكى از كارهاى بزرگ و مهم در سطح جامعه اين است كه تبليغات كتابخوانى همهگير شود. ما امروز مىبينيم براى كالاهاى كماهميت كه تأثيرى هم در زندگى انسانها ندارند، صاحبانش تبليغات رنگين عجيب و غريبى را متصدى ميشوند، مباشر ميشوند؛ دستگاههاى ارتباطجمعى، مطبوعات، صدا و سيما آنها را پخش ميكنند؛ در حالى كه آن محصولات هيچ ضرورتى ندارند، هيچ لزومى ندارند، يك چيز اضافى در زندگى هستند؛ گاهى بودنشان مفيد است، گاهى بودنشان حتّى مفيد هم نيست؛ شايد مضر هم هست. محصولى با عظمت كتاب، با ارزش كتاب، درخور اين است كه تبليغ بشود؛ تشويق بشوند كسانى كه ميتوانند كتاب را بخوانند؛ اين را ما بايد به صورت عادت در بياوريم.
كد خبر: 2201369
تاريخ مخابره : ۱۳۹۲/۱۰/۳ - ۱۱:۱۹
سه شنبه 3 دي 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]