تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835656824
نظر چهرههای مشهور درباره صدا و سیما
واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
نظر چهرههای مشهور درباره صدا و سیما
معاونت سیما از 115 کارگردان شناخته شده که پیش از این سابقه همکاری با تلویزیون را داشتهاند، به عنوان افرادی نام میبرد که در دومین نشست «هماندیشی رشد و تعالی در سیما» حضور داشتند.
خبرگزاری ایسنا: معاونت سیما از 115 کارگردان شناخته شده که پیش از این سابقه همکاری با تلویزیون را داشتهاند، به عنوان افرادی نام میبرد که در دومین نشست «هماندیشی رشد و تعالی در سیما» حضور داشتند.
در اولین نشست مدیران ارشد رسانه با کارگردانان سیما که دو هفته قبل برگزار شد، خود سید عزتالله ضرغامی هم حضور داشت؛ نشستی که هفته گذشته در جلسه دوم، بدون حضور رییس سازمان صداوسیما برپا شد و البته با بیان مسائلی چون نقد از دولتها به خاطر میزان بودجه اختصاصی به بخش فرهنگ از سوی علی دارابی (معاون سیما) همراه بود.
آنچه در این گزارش از دومین نشست کارگردانان سیما با مدیران ارشد تلویزیون میخوانید، شامل مطالبی است که از سوی روابط عمومی معاونت سیما به رسانهها ارسال شده است و در این نشست خبرنگاری از رسانههای خارج از صداوسیما دعوت نبوده است.
مسعود دهنمکی
تلویزیون عابر بانک نیست
در این نشست جلیل سامان - کارگردان تلویزیون - با بیان این نکته که تلویزیون عابر بانک نیست، گفت: بازیگرانی که کار در تلویزیون را با این دیدگاه میپذیرند، نباید مورد توجه فیلمسازان قرار گیرند.
وی افزود: تلویزیون نیاز به ستاره ندارد. زمانی که مجموعهای چندین قسمتی ساخته میشود، خود ستاره ساز است و میتوان با بازیگران معمولی در نقش های اصلی کار کرد.
تعهد هر چه بیشتر فیلمسازان به اثر تولیدی خود، توجه هر چه بیشتر به تهیهکنندگان با تجربه، اهتمام به دقت و اندیشه در تولید فیلم و سریال، برجسته شدن جایگاه نقد، اهمیت دادن به نقاد و مشاور خوب در کنار فیلمساز و تشکیل شوراهای تخصصی از دیگر موضوعات مورد توجه این کارگردان تلویزیونی بود.
سیروس الوند
پرهیز از سوژههای وارداتی
محمدرضا تخشید، مدیر گروه فیلم و سریال شبکه سه سیما نیز سخنان خود را با درخواست پرهیز فیلمسازان از سوژههای وارداتی آغاز کرد. وی با تاکید بر ضرورت تعامل هرچه بیشتر مدیران سیما و کارگردانان گفت: در تولید اثر نمایشی، انتخاب سوژه، کارگردانی، شخصیت پردازی، طراحی صحنه و دیگر موارد باید به سبک ایرانی اسلامی و پرداختن به موضوعاتی که با فرهنگ و نیازهای مردم ایران سازگار است؛ توجه شود.
ضرورت تداوم مدیریت در تولید آثار نمایشی
سیدضیاءالدین دری، کارگردان تلویزیون با سپاس از نگاه بسیط معاون سیما به تولید آثاری که در دوران مدیریت پیش از وی مصوب شده، تداوم کار و مصوبات مدیران قبل را برای استمرار تولید آثار نمایشی لازم دانست.
وی همچنین تبلیغ موثر و اطلاع رسانی در خصوص آثار نمایشی را خواستار شد.
دری تاکید کرد که نقد اثر نمایشی باید پس از اتمام پخش آن انجام شود. وی افزود: همه کارگردانان و عوامل تولید فیلم و سریال باید برای جذابتر کردن تلویزیون تلاش کنند.
دری و فرهنگ
تحول را از شوراها آغاز کنید
مهدی کرم پور، دیگر کارگردان حاضر در این نشست نیز گفت: برای ایجاد تحول در تولید آثار نمایشی ابتدا باید دگرگونی را از شوراهای تلویزیون آغاز کنید. برای بهتر شدن کار باید شبکههای تلویزیونی سبک، محیط کار دوستانه و دسترسی به مدیران راحت شود.
کرم پور از مدیران سیما خواست که از برنامهسازان تلویزیون پشتیبانی کنند تا آنها با احساس امنیت بیشتری دست به تولید آثار تلویزیونی بزنند.
70 میلیون بیننده حق دارند ما را نقد کنند
مسعود جعفری جوزانی تولید برای سیمای جمهوری اسلامی را فیلمسازی برای 70 میلیون بیننده فیلم و سریال در کشور دانسته و اضافه کرد: بنابراین 70 میلیون نفر هم حق نقد آثار را دارند.
وی همچنین گفت: برای اینکه جایگاه محکمی در فرهنگ جهانی داشته باشیم باید بکوشیم. جعفری جوزانی در پایان حمایت و پشتیبانی از مشاوران تولید را ضروری دانست.
تهیه کننده باید کاربلد باشد
سعید اسدی، کارگردان آثار تلویزیونی در سخنانی گفت: تهیه کننده کاربلد در موفقیت یک اثر نمایشی بسیار موثر است.
وی بی دانشی کامل فیلمنامه نویس و بازیگری بد، کلیشه ای و تکراری را از آسیب های عمده در فیلم و سریال دانست و توجه رسانه ملی به موضوعات ایران محور و پرداختن به افتخارات و قهرمانان ایرانی را خواستار شد.
با مردم صادق و صمیمی باشیم
سروش صحت، کارگردان و نویسنده مجموعه های تلویزیونی صداقت و صمیمیت را رمز موفقیت یک اثر نمایشی دانست و گفت: باید فیلم و سریال به گونه ای تولید شود که مردم خودشان را در تلویزیون کشورشان ببینند و سراغ شبکه های دیگر نروند.
سروش صحت
صحت، بالارفتن آستانه تحمل و امکان پرداختن به گروه های مختلف جامعه را در تولید آثار تلویزیونی لازم دانست.
بودجه فرهنگی نباید کاهش یابد
روح الله حجازی در این جلسه از مسؤولان رسانه ملی خواست تا با رایزنیهای لازم در مجلس از کاهش بودجه فرهنگی جلوگیری کنند.
وی بر حمایت هنرمندان از رسانه تاکید کرد و گفت: نباید بودجه فرهنگی کاهش یابد و هنرمندان حاضرند در این خصوص به مجلس نامه بنویسند.
این کارگردان آثار تلویزیونی در ادامه بر ضرورت اعتماد هر چه بیشتر به مخاطب و بازتعریف خط قرمزها تاکید کرد و گفت: در تولید آثار مذهبی تلویزیون باید از تولید آثار ضعیف پرهیز کنیم. به علاوه پرهیز از خرافه گویی نیز اهمیت ویژه ای دارد.
تهیهکننده متخصص حذف شده است
غلامرضا رمضانی، کارگردان تلویزیون حذف تهیهکنندگان متخصص و باتجربه را از دایره تولید آفت کارهای نمایشی توصیف کرد و گفت: در پروژه های تولیدی هیچکس به هیچکس مدیریت نمی کند و گاهی اثر بدون فیلمنامه تولید می شود.
این کارگردان تلویزیونی خواستار بازگشت فیلمسازان به دوران تولید کارهای افتخار آمیز شد.
اقتباس مغفول نماند
ورزی و اردکانی
سیروس حسن پور، کارگردان تلویزیون با اشاره به اثر اقتباس در تولید آثار نمایشی تاکید کرد: اقتباس خوب به کیفیت و تنوع آثار کمک می کند و نباید از آن غافل شد.
وی اضافه کرد: باید تمام کسانی که کار می کنند، دیده شوند.
اخلاقیات باید پیچیده شود
فریدون جیرانی، کارگردان تلویزیون گفت: در جامعه پیچیده امروزی باید نگاه تلویزیون به اخلاقیات هم تفاوت کند.
وی افزود: اخلاقیات باید با جامعه هماهنگ باشد. در جامعه پیچیده اخلاقیات هم پیچیده می شود.
جیرانی با توجه به تفاوت های خواست ها و نیازهای جامعه امروز تحلیل افکار عمومی را از ضرورتهای رسانه ملی دانست و افزود: معدل افکار عمومی را بگیرید و بر اساس آن برنامه ها و فیلمهای مناسب برای آحاد جامعه تولید کنید.
جیرانی و عباسی
بانک اطلاعات کارگردانان نیاز است
عباس رنجبر، کارگردان تلویزیون از نیاز سیما به بانک اطلاعات کارگردانان سخن گفت و تشکیل " سرای سیما" را پیشنهاد کرد وی خودسانسوری مدیران و کارگردانان را در بخش دیگری از سخنان خود مورد نقد قرار داد.
وی افزود: در آثار نمایشی به بازیگران بیشتر از دیگر عوامل توجه می شود و دستمزد آنها به اندازهای است که گاهی برای پرداخت دستمزد دیگر عوامل دچار مشکل می شویم.
رنجبر گفت: در فیلم و سریال هر وقت بار اساسی روی قصه است کار خوبی تولید می شود.
کارگردان در کنار تهیه کننده کار درخشان می سازد
بهروز شعیبی، دیگر کارگردان حاضر در این نشست، گفت: هیچ کارگردانی بدون همراهی تهیهکننده کار درخشانی نساخته است. برای تولید اثر درخشان، زمان درست برای تولید، افراد حرفهای، بازیگر، فیلمبردار و موسیقی خوب از جمله ملزومات است.
وی به ضروت برنامه ریزی حرفه ای در تولید اشاره کرد و افزود: قسمت های زیاد سریال به کیفیت کار لطمه می زند.
بهروز شعیبی
این کارگردان تلویزیون تصریح کرد: بازیگردان باید دوباره به تولید اثر تلویزیونی بازگردد و جدی گرفته شود.
وی اعتماد متقابل مدیران رسانه و کارگردانان نسبت به یکدیگر را خواستار شد.
مدیران پشت برنامه سازان بایستند
جابر قاسمعلی، کارگردان تلویزیون گفت: برای تولید اثر ارزشمند نمایشی باید مدیران پشت برنامهسازان بایستند و مقابل فشارهای بیرونی مقاومت کنند.
وی این مهم را در جذب مخاطب بیشتر موثر دانست و گفت: همه کارگردانان تلاش می کنند که مخاطب کار خود و تلویزیون را افزایش دهند.
تلویزیون به کارگردان مولف بها دهد
مرضیه برومند، کارگردان مجموعه ها و فیلم های سینمایی و تلویزیونی نیز در این جلسه خواستار بها دادن به کارگردانان مولف شد.
وی سرعت در تولید یک اثر نمایشی را پارامتری برای موفقیت ان اثر ندانست و گفت: گاهی کاری که سریع تر تولید می شود مورد توجه قرار می گیرد.
برومند گفت: حل مسائل مالی رابطه مستقیمی با کیفیت کار دارد.
وی از کارگردانان خواست که برای پیدا کردن موضوعات جدید و شکل جدید کار بکوشند و در این راستا تشکیل هسته ای خوب از تهیه کنندگان، کارگردانان و فیلمنامه نویسان را برای یافتن موضوعات جدید خواستار شد.
به تحقیق و پژوهش اهمیت دهیم
شاهین باباپور، کارگردان تلویزیون گفت: تحقیق و پژوهش در تولیدات فاخر تاثیرگذار است لذا صداوسیما هزینهای را برای این امر مهم اختصاص دهد.
وی مطالعه دقیق مجموعه های تلویزیونی پیش از تولید و کار متکی به دانش و آگاهی را زمینه ساز تولید اثر نمایشی موفق دانست.
ضرورت تشکیل کارگروهی متشکل از کارگردانان
وحید نیکخواهآزاد، دیگر کارگردان تلویزیونی حاضر در نشست نیز تشکیل کارگروهی از کارگردانان را برای بررسی راهکارهای موفقیت هرچه بیشتر تولیدات نمایشی پیشنهاد کرد.
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 64]
صفحات پیشنهادی
نظرسنجي تامل برانگيز صدا و سيما از مردم درباره بودجه سال ۹۳
نظرسنجي تامل برانگيز صدا و سيما از مردم درباره بودجه سال ۹۳ پرسشي كه صدا و سيما امروز از مردم درباره لايحه بودجه سال ۹۳ پرسيد حاوي نكته انحرافي بود و به نظر ميرسيد اين مجموعه درصدد است به گونهاي از مخاطب خود به نفع يك گزينه پاسخ بگيرد به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس صدا و سيما انظرسنجی تامل برانگیز صدا و سیما از مردم درباره رویکرد بودجه سال ۹۳
نظرسنجی تامل برانگیز صدا و سیما از مردم درباره رویکرد بودجه سال ۹۳ پرسشی که صدا و سیما امروز از مردم درباره لایحه بودجه سال ۹۳ پرسید حاوی نکتهای انحرافی بود و به نظر میرسید این مجموعه درصدد است به گونهای از مخاطب خود به نفع یک گزینه پاسخ بگیرد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوزمعاون صدا و سيماي مركز ايلام:توجه به فرآيندها و فرهنگها مدنظر رسانهها باشد
معاون صدا و سيماي مركز ايلام توجه به فرآيندها و فرهنگها مدنظر رسانهها باشد معاون صدا و سيماي مركز ايلام گفت توجه به فرآيندها و فرهنگها اولويت رسانهها بوده و بايد به اين نكات توجه شود به گزارش خبرگزاري فارس از ايلام مهدي فتاحي صبح امروز در همايش وقف و رسانه اظهار داشت اگرصداوسيما 20 شبكه اما فقط يك نظر
صداوسيما 20 شبكه اما فقط يك نظر اشاره به 20 كانال تلويزيوني را مي توان به اين معني دانست كه مشكل با تعدد شبكه ها حل نمي شود زيرا باز انگار تنها يك صدا را مي شنوي عصر ايران مهرداد خدير- با اين كه منطقي بهتر از منطق اهل بيت در جهان وجود ندارد ولي در حال حاضر به رغم وجود حدود 20صداوسیما 20 شبکه اما فقط یک نظر
صداوسیما 20 شبکه اما فقط یک نظر با این که منطقی بهتر از منطق اهل بیت در جهان وجود ندارد ولی در حال حاضر به رغم وجود حدود 20 کانال تلویزیونی در کشور چون مباحث یک جانبه مطرح می شود مخاطبان زیادی را جذب نمی کند آفتاب مهرداد خدیر در عصر ایران نوشت این عبارات نقد تازه آیت اللهنظر زيبا كلام درباره تصويب پيشنهاد روحاني در سازمان ملل
نظر زيبا كلام درباره تصويب پيشنهاد روحاني در سازمان ملل پيشنهاد 14مادهاي ايران به سازمانملل كه در 18دسامبر 27آذر تحتعنوان جهان عليه خشونت و افراطيگري با اكثريت قريببهاتفاق به تصويب رسيد بيانگر صحتنظر و فعل حضرت مولاناست كه ميفرمايد اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوينتایج جدیدترین نظرسنجی درباره توافق ژنو
نتایج جدیدترین نظرسنجی درباره توافق ژنو بر اساس آخرین نظر سنجی صورت گرفته در آمریکا 59 درصد مردم این کشور با توافق هستهای میان ایران و گروه 1 5 موافقند خبرگزاری مهر بر اساس آخرین نظر سنجی صورت گرفته در آمریکا 59 درصد مردم این کشور با توافق هستهای میان ایران و گروه 1 5گفتوگوهاي كارشناسي ايران و 1+5 ادامه دارد/درباره برخي اختلافنظرهاي جدي مذاكره ميشود
گفتوگوهاي كارشناسي ايران و 1 5 ادامه دارد درباره برخي اختلافنظرهاي جدي مذاكره ميشود عضو تيم مذاكرهكننده كشورمان از ادامه مذاكرات كارشناسي ميان هيأتهاي ايران و 1 5 در ژنو خبر داد سيدعباس عراقچي در گفتوگو با خبرنگار انرژي هستهاي خبرگزاري دانشجويان ايران ايسنا درباره مذاكپيشنهاد «نظربايف» درباره انحلال اوراسيا و گسترش اتحاديه گمركي
پيشنهاد نظربايف درباره انحلال اوراسيا و گسترش اتحاديه گمركي نورسلطان نظربايف رئيس جمهور قزاقستان پيشنهاد داد اتحاديه اقتصادي اوراسيا منحل و بجاي آن از ظرفيت اتحاديه گمركي در منطقه استفاده شود به گزارش خبرنگار دفتر منطقهاي فارس در دوشنبه نورسلطان نظربايف رئيس جمهور قزاقستانتفاوت پوشش خبري صداو سيما با واقعيت اظهارات اوباما در سابان
تفاوت پوشش خبري صداو سيما با واقعيت اظهارات اوباما در سابان چهارشنبه 27 آذر 1392اظهارنظر كارشناسي درباره طرح استفساريه جز (1-5) قوانين بودجه سالهاي 91 و 92 كل كشور
اظهارنظر كارشناسي درباره طرح استفساريه جز 1-5 قوانين بودجه سالهاي 91 و 92 كل كشور مركز پژوهشهاي مجلس شوراي اسلامي طي اظهارنظر كارشناسي طرح استفساريه جز 1-5 قوانين بودجه سالهاي 1391 و 1392 كل كشور را بررسي كرد به گزارش حوزه پارلمان باشگاه خبرنگاران مركز پژوهشهاي مجلسنظر وزيرخارجه سوئد درباره لغو تحريم ايران
نظر وزيرخارجه سوئد درباره لغو تحريم ايران وزير خارجه سوئد گفت هيچ دليلي وجود ندارد كه اتحاديه اروپا نتواند بعضي از تحريمها عليه ايران را در ماه ژانويه لغو كند ايسنا كارل بيلد وزير خارجه سوئد در واكنش به نيمهكاره ماندن مذاكرات فني ايران و گروه 1 5 در وين گفته است اين موضوعخاطراتدانشجو از انتخابات۸۸ و نظراتش درباره دانشجويانستارهدار، تغيير روسا و فضايامنيتي دانشگاهها و...
خاطراتدانشجو از انتخابات۸۸ و نظراتش درباره دانشجويانستارهدار تغيير روسا و فضايامنيتي دانشگاهها و كامران دانشجو وزير سابق علوم در گفت وگو با خبرگزاري نسيم درباره حوادث و اتفاقاتي كه در 4 سال وزارتش افتاد توضيجاتي داده است او مي گويد كه تمام حوادث سال 88 را نوشته و در زما-
فرهنگ و هنر
پربازدیدترینها