تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه دیدید که بنده ای گناهان مردمان را جستجو می کند و گناهان خویش را فراموش کرده...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803784873




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

20 هزار سئوال فقهي دستگاه قضا نيازمند پاسخگويي حوزه است


واضح آرشیو وب فارسی:اطلاعات: 20 هزار سئوال فقهي دستگاه قضا نيازمند پاسخگويي حوزه است


سرويس شهرستانها: دستگاه قضايي بيش از 20 هزار سئوال فقهي دارد كه بايد در حوزه علميه نسبت به آن پاسخ داده شود.

حجت الاسلام والمسلمين سيد ابراهيم رئيسي معاون اول قوه قضائيه در سومين همايش حقوقدانان بسيجي قم،بسيج حقوقدانان را تشكلي ضروري و كارآمد براي مجموعه نظام ذكر كرد و افزود: در مجموعه حقوقي كشور و در نظام دادرسي بايد به نيازهايي كه بعد از پيروزي انقلاب اسلامي به طور خاص پديد آمده است، بيشتر توجه شود و فقه در عرصه اجرايي حكومت حضور موثر خود را داشته باشد.

وي با اشاره به اين كه در بسياري از پرونده‌هاي دستگاه قضايي سئوالات متعددي براي قضات پديد مي‌آيد گفت: هيچ سئوال بي پاسخي نداريم چرا كه فقه ما مبتني بر قابليت بالايي است كه هيچ سئوالي را بي پاسخ نمي‌داند و بايد از مراجع و علما براي پاسخ به سئوالات حقوقي دستگاه قضا بهترين استفاده را ببريم.

معاون اول قوه قضائيه افزود: فقه امروز در عرصه زندگي انسان حضور پيدا كرده است و مي‌خواهد تمام شئون زندگي انسان را بر اساس آموزه‌هاي ديني رقم بزند و لازم است كار شايسته و فراگيري در حوزه علميه قم و توسط حقوقدانان اين استان صورت پذيرد.

وي ادامه داد: داعيه داران حقوق بشر اين گونه القا مي‌كنند كه بايد با تفكر سكولار انسان‌ها را با يكديگر هماهنگ كرد كه اين تفكر نادرست و بي اساس است.

او گفت: اگر تعريفي كه قرآن و فرهنگ ديني ما از انسان دارد و انسان را موجودي داراي تعلق ذكر مي‌كند بپذيريم، بايد منشاء حق براي انسان را بشناسيم و بايد حقوق بشري مبتني بر آموزه‌هاي ديني را ايجاد كنيم.

وي با اشاره به اين كه بايد نسخه‌اي از حقوق بشر اسلامي را به عنوان الگو به جهانيان معرفي كنيم، اظهار داشت: آن چه ما در حوزه‌هاي علميه به عنوان قول پروردگار مي‌خوانيم و آن چه دردانشگاه به عنوان مباحث تجربي مي‌خوانيم اگر با نگاه توحيدي باشند علم به شمار مي‌روند.

معاون دستگاه قضا افزود: يكي از جلوه‌هاي وحدت حوزه و دانشگاه آن است كه هر دو نهاد علمي دانش توحيدي داشته و به تقرب الهي سوق پيدا كنند

و حوزه و دانشگاه بايد قول و فعل پروردگار را زمينه ساز ايجاد يك مجموعه آموزشي توحيدي كنند.

وي افزود: داعيه دار حقوق بشر هستيم و حقوقدانان ما بايد بدانند كه دانستن علم حقوق كفايت نمي‌كند و بايد حق را بشناسيم و در حقيقت در شناخت حق يادگيري فرمول‌هاي علمي حقوق كفايت نمي‌كند.

حجت‌الاسلام رئيسي اظهار داشت: براي شناخت حق علاوه بر دانش در حقوق بايد تقواي الهي رادر نظر داشته باشيم و شناخت حق اگر با هواهاي نفساني توام شود انسان دچار لغزش خواهد شد.

وي گفت: در نظام اسلامي خود و نظام جهاني نيازمند به افرادي با معرفت نسبت به مسائل حقوقي داريم كه جامعه را با حقوق خود آشنا كنند و به مردم براي احقاق حق كمك كنند.

او ادامه داد: وكالت ريشه در فقه و قانون اساسي ما دارد اما اگر جريان وكالت ناصالح شود تهديد جدي براي نظام دادرسي عادلانه است و امروز يكي از تهديدهاي دستگاه قضايي نظام ناسلامتي برخي وكلا و كارشناسان است.

معاون اول قوه قضائيه افزود: يكي از سياست‌هاي ابلاغي به قوه قضائيه از سوي رهبر معظم انقلاب اصلاح امور وكالت است و ضروري است كه نظام وكالت در كشور اصلاح شود تا از وكلاي متدين و دلسوز در دستگاه قضايي حمايت شود.



شنبه 30 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: اطلاعات]
[مشاهده در: www.ettelaat.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن