تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 11 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):پرهيزكارى منافق جز در زبانش ظاهر نمى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819802698




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

كار مداوم با رايانه مرگ آور است


واضح آرشیو وب فارسی:الف: كار مداوم با رايانه مرگ آور است
يك دختر اندونزيايي پس از ۳۰ ساعت كار مداوم با رايانه و در شبكه اجتماعي توييتر به حالت كما رفت و جان خود را از دست داد.

به گزارش ايرنا، ˈميتا ديرانˈ دختر اندونزيايي كه در يك شركت تبليغاتي فعال بود به مدت ۳۰ ساعت با استفاده از شبكه توييتر كار تبليغاتي انجام مي داد كه دچار حمله قلبي شد و به كما رفت. رسانه هاي اندونزي نوشتند اين فرد هفته جاري ساعت هاي متوالي براي كارفرماي خود كه يك شركت تبليغاتي توييتي دارد، فعاليت كرد تا دچار اين عارضه شد و پس از آن فوت كرد.

پس از فوت اين دختر اندونزيايي بسياري از كاربران توييتر كه فعاليت تبليغاتي دارند با ارسال پيام هايي خواستار كاهش ساعات كار خود شدند. پدر اين دختر نيز كه كارمند يك شركت تبليغاتي در اندونزي است معتقد است افرادي كه با اين شبكه ها فعال هستند بايد تنها سه روز به فعاليت كاري بپردازند.

تاكنون دليل خاصي براي مرگ اين فرد ذكر نشده است و بيشترين بازتاب آن در باره دوره زماني فعاليت وي است. ˈميتا ديرانˈ ساعتي قبل از مرگش در جمله اعتراضي به ساعات كارش در صفحه توييتر نوشت: ۳۰ ساعت كار مداوم ، همچنان بايد ادامه دهم. مرگ يك فرد چيني ۲۴ ساله درسال گذشته پس از كار مداوم در پشت رايانه نيز بازتاب زيادي در بين رسانه ها پيدا كرد. وي نيز مانند اين دختر اندونزيايي دچار حمله قلبي شد.

تحقيقات پزشكان نشان مي دهد بازي هاي رايانه اي و استفاده مداوم از اين دستگاه اعتيادآور باعث مي شود بيهوشي سراغ شخص معتاد به بازي رايانه اي بيايد. يكي از رايج ترين اين تشنج ها ˈبيهوشي حساس به تصويرˈ است. اعتياد به بازي هاي رايانه اي و استفاده از رايانه مشكل رو به رشدي در كشورهاي آسيايي است. چين و كره جنوبي پيش از اين شاهد مرگ دو نفر به دليل استفاده طولاني و مداوم دو روزه از رايانه و بازي ها بوده است.

يك مرد چيني در سال ۲۰۰۷ ميلادي در يك كافي نت به مدت سه روز اقدام به بازي ريانه اي كرد كه جان خود را از دست داد. برخي كشورها هم اكنون اقدام به راه اندازي مراكز مشاوره ويژه براي مقابله با اعتياد به رايانه و تصويب قوانين سختگيرانه براي محدودكردن دسترسي به كافي نت ها كرده اند.

پنجشنبه 28 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 162]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن