واضح آرشیو وب فارسی:فارس: عليرضا افخمي:بايد بزرگان دين را به مردم دنيا معرفي كنيم
عليرضا افخمي گفت:ما بايد بزرگان ديني را اول معرفي كنيم و سپس ادعا كنيم كه چرا غربيان نبايد به آنها اهانت كنند. وقتي آنها ائمه ما را نميشناسند برايشان اصلاً مهم نيست كه به چه كسي اهانت ميكنند
بهگزارش خبرگزاري فارس عليرضا افخمي كارگردان سينما و تلويزيون با بيان آنكه نَفس اين جشنواره زيباست گفت: پرسش اين است، هر از گاهي فردي بيخرد در غرب به ساحت مقدس پيامبر اهانت ميكند، ما بهعنوان مسلمانان واقعي در برابر اين بيخرديها و اهانتها چه كاري كردهايم؟ آيا صرفاً تكفير و تهديد به كشتن كارساز است؟ آيا نبايد در مقابل هجمه فرهنگي، كار فرهنگي مثبت و سازنده ارايه نمود؟
كارگردان سريال او يك فرشته بود ادامه داد: بهنظر من عكسالعمل بهتر اين است كه در مقابل هجمه فرهنگي، آثاري از واقعيتها و زيباييهاي فرهنگي ملّي – مذهبيمان بسازيم و به جهانيان نشان دهيم كه ما چه فرهنگ و مذهب پرمحتوا و غنياي داريم. مسلماً تاثيرگذاري آثار فرهنگي بيشتر از تهديدهاي تكفيري و كشتن است. ما از معقولات دفاع ميكنيم. ما بايد بزرگان ديني را اول معرفي كنيم و سپس ادعا كنيم كه چرا غربيان نبايد به آنها اهانت كنند. وقتي آنها ائمه ما را نميشناسند برايشان اصلاً مهم نيست كه به چه كسي اهانت ميكنند.
كارگردان سريال «پنج كيلومتر تا بهشت» همچنين به وظيفه سترگي كه متوليان برگزاري جشنواره پيامبر اعظم(ص) بر عهده دارند، اشاره كرد و افزود: جشنواره پيامبر اعظم وظيفه سترگ توليد يا خريد اينگونه آثار را قبول كرده تا بتوانند گام موثر و مفيدي را در شناخت ائمه به جهانيان بردارد. متاسفانه تاكنون غربيان با اسلام مجهولي آشنا شدهاند نه با اسلام واقعي. چرا نبايد با ساخت آثار فرهنگي به جهانيان بگوييم كه اسلام با شمشير بر جهان نفوذ نكرده، بلكه با غناي فكري و فرهنگي است كه توانسته بر جان و روح جهانيان بنشيند. متاسفانه اينكه اسلام مذهب شمشير است در اذهان جهانيان غلط مصطلحي شده است. بپذيريم كه افرادي در جهان هستند كه نياز دارند واقعيتهاي اسلام براي آنها روشن شود. اما همهي اين حرفها وقتي معنا و جايگاه مييابد كه ببينيم چه محتوايي را ميخواهيم توليد كنيم؟
وي در پايان به فيلم سازان جوان توصيه كرد: توصيهاي كه ميتوانم براي فيلمسازان جوان داشته باشم اين است كه با عشق و علاقهشان به اين كار وارد شوند. فيلمسازان سعي كنند با الهام گرفتن از منش و رفتار و خُلق و خوي پيامبر(ص) به نوعي زبان گويايي او شوند. اگر صداقت و صميميت در بيان موضوع وجود داشته باشد حتي اگر از لحاظ تكنيكي فيلمساز قوي نباشد، مطمئن باشيم كه آن اثر خود را نشان خواهد داد. به مجريان جشنواره هم توصيه ميكنم كه به فيلمسازان جوان منابع و مراجع دقيق و مطمئني هم بدهند تا آنها بتوانند درك و بينش بيشتر و علميتر نسبت به پيامبر اعظم و منش و اخلاق ايشان بيابند.
به گزارش فارس، نخستين دوره جشنواره فرهنگي ـ هنري اهل بيت(ع) با عنوان «جايزه بزرگ پيامبر اعظم(ص)» به همت مجمع جهاني اهلبيت(ع) و همكاري نهادهاي فرهنگي و هنري برگزار مي شود. اين جشنواره در سه رشته فيلم كوتاه (در سه شاخه انيميشن، داستاني و مستند)، فيلمنامه و تأليف و ترجمه كتاب به زبان انگليسي (در دو شاخه سيره پيامبر و پاسخ به شبهات) برگزار خواهد گرديد و جوايز ارزنده و بي نظيري به نفرات برتر تعلق خواهد گرفت.
انتهاي پيام/ ا
چهارشنبه 27 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]