تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 6 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص): طلب دانش بر هر مسلمانى واجب است. خداوند جويندگان دانش را دوست دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834300551




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هزينه انشعاب برق اعلام شد/ تعريف رديف ملي براي آبرساني روستايي در بودجه 93


واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: هزينه انشعاب برق اعلام شد/ تعريف رديف ملي براي آبرساني روستايي در بودجه 93
وزير نيرو از تعريف رديف معتبر ملي براي توسعه آبرساني روستايي در بودجه سال 93 خبر داد و گفت: در لايحه بودجه 93 دولت براي توسعه آبرساني روستايي رديفي در نظر گرفته شده است.

به گزارش خبرنگار انرژي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، حميد چيت‌چيان گفت: با توجه به اين كه تامين آب شرب در كشور جزو بالاترين اولويت‌هاست و با بهداشت جامعه سر و كار دارد اين رديف ديده شده و اميدواريم با پشتيباني نمايندگان و تصويب رديف مذكور يا حتي افزايش آن بتوانيم خدمات شايسته‌اي را به مردم ارائه كنيم.

وي با اشاره به اين‌كه 100 روز اول كار وزارت نيرو در دولت جديد به ساماندهي كارها گذشت گفت: خدمات آب و برق بايد بدون وقفه عرضه شود، بخشي ازكار ما استمرار بخشيدن به گذشته و بخشي مربوط به سرعت دهي اجراي پروژه‌ها بوده است.

وي با اشاره به اين‌كه مهار آب‌هاي مشترك دغدغه دولت در تنظيم بودجه 93 بوده است گفت:‌ از ابتداي كار دولت يازدهم، كارگروهي در وزارت نيرو مشغول به تهيه بودجه 93 شد و از آنجايي كه بايد سياست‌هاي دولت تدبير و اميد در بودجه‌هاي سالانه تبلور پيدا كند بر مساله آب‌هاي مرزي متمركز شديم. باتوجه به شرايط اقتصادي كشور اعتبارات خوبي براي اين بخش در نظر گرفته شده و اميدواريم در مورد مهار آب‌هاي مرزي حركت سريعي داشته باشيم.

وزير نيرو در مورد پيشنهاد وزارت نيرو براي اجراي گام دوم هدفمندي‌ يارانه‌ها گفت:‌ پيشنهادات خود را تنظيم كرديم و به دولت و ستاد هدفمندي‌ يارانه‌ها ارائه داديم؛ اين مساله در حال رسيدگي است لذا با در نظر گرفتن اين موضوع كه ممكن است بيان هر مطلب قضاوت‌هايي را ايجاد كند، مساله‌اي را مطرح نمي‌كنيم تا كار را به نتيجه برسد.

هزينه انشعاب برق 327 هزار تومان تا يك ميليون و 282 هزار تومان

چيت‌چيان شب گذشته در برنامه گفت‌وگوي ويژه خبري در واكنش به اين موضوع كه هزينه انشعاب گران شده و مخالفت‌هاي مجلس را در پي داشته است گفت: اين نظر اصلا درست نيست. شركت‌هاي توزيع در گذشته بخشي از هزينه را خود مي گرفتند و بخشي از كار را به مشترك مي‌سپردند تا تجهيزات لازم را فراهم كنند. پيمانكاراني كه از طريق شركت‌هاي توزيع به مشتركين معرفي مي‌شدند گاه به سليقه و تشخيص خود رقم‌هاي متفاوت مي گرفتند كه در بسياري از مواقع در حق مردم اجحاف شد وا ين موضوع با روحيه كاري دولت سازگار نيست.

وي ادامه داد: با بخشنامه‌اي كه ابلاغ شد اكنون به جاي دو مرحله در بخش شركت توزيع و شركت پيمانكار، مشترك تنها يك بار هزينه انشعاب را به صورت ثابت مي پردازد.

الان مشترك از طريق اينترنت يا تلفن مي‌تواند در خواست انشعاب دهد و با هزينه مشخص طي يك تا دو هفته برق وصل مي شود.

وزير نيرو با تاكيد بر اين‌كه ما دو هزينه را جمع كرديم و يك هزينه ثابت در نظر گرفتيم گفت: هزينه انشعاب تجميع شده است نه گران. تا پيش از اجراي اين بخش نامه به طور متوسط براي هر انشعاب در روستاها وشهرهاي مختلف كشور رقمي بيش از 900 هزار تومان پرداخت مي‌شد اما با اين اين اقدام به طور متوسط هزينه انشعاب به 835 هزار تومان رسيده است.

چيت‌چيان با تاكيد بر اين‌كه‌ هزينه انشعاب در روستاهاي كل كشور ثابت و به ميزان 327 هزار تومان است گفت:‌ هزينه انشعاب برق در شهرهاي كشور 857 هزار تومان و در برخي از كلانشهرها يك ميليون و 282 هزار تومان است.از مشتركين خواهشمندم اگر در هر شركتي حتي يك ريال علاوه بر اين ارقام درخواست شد، مشترك هزينه را پرداخت نكند و به وزارت نيرو تخلف صورت گرفته گزارش دهد.

بازنگري در مورد جاده ميان گذر درياچه اروميه

وي با تاكيد بر اين‌كه بخش قابل توجهي از نيروي وزارت نيرو در بخش آب صرف برنامه‌ريزي‌ها براي احياي درياچه اروميه و ساير تالاب‌ها شده است كه در اثر تغييرات اقليمي، خشكسالي و افزايش برداشت‌هاي غير مجاز دچار مشكل شده‌اند گفت: انتقال آب از حوضه‌هاي مجاور درياچه اروميه بحث جدي‌اي است و بخشي از آن اجرايي شده است. در حال حاضر در مورد انتقال آب از درياي خزر و حوضه ارس به درياچه اروميه مطالعات لازم صورت مي‌گيرد؛ همچنين مطالعه در زمينه مسيرهاي آب‌هاي سطح الارضي كه به درياچه اروميه مي‌روند صورت مي گيرد تا از طريق لايروبي از پخش آب به زمين‌هاي اطراف جلوگيري شود.

چيت‌چيان تصريح كرد: در مورد جاده ميان گذري كه سال‌هاي قبل در درياچه اروميه ايجاد شده نيز مطالعات لازم صورت مي گيرد چرا كه اين جاده آثار زيست محيطي و رسوب گذاري خاصي داشته است كه نياز به بررسي دارد.

وي با تاكيد بر اين‌كه به صورت جدي در مصارف آب در حوضه درياچه اروميه بايد بازنگري صورت گيرد گفت: اين بازنگري به ويژه در بخش كشاورزي كه مصرف كننده 92 درصد از آب توليدي است لازم است كه صورت گيرد. كشاورزي در منطقه درياچه اروميه بسيار توسعه پيدا كرده و كم كم كشاورزان به سمت كاشت محصولات آب‌بر رفته‌اند؛ همچنين روش‌هاي آبياري نيز روش‌هاي صحيحي نيست و بايد اصلاح شود.

وزير نيرو با تاكيد بر لزوم آموزش، كمك به كشاورزان از نظر مالي و تامين تجهيزات مورد نياز گفت: با همكاري مردم و احساس مسووليت همه به ويژه كشاورزان بايد دست به دست دهيم و روند خشك شدن درياچه اروميه را در سال‌هاي آينده عوض كنيم.

چيت‌چيان همچنين تاكيد كرد: از ساير تالاب‌ها نيز از جمله تالاب گاوخوني و هامون مشكلاتي مشابه مشكلات درياچه اروميه را داريم لذا كارگروه و ستادي براي نجات تالاب‌ها تشكيل شده و همه موارد بررسي مي‌شود.

برگزاري سومين جلسه شوراي عالي آب در هفته آتي

وي در بخش ديگري از صحبت‌هاي خود در مورد اقدامات انجام شده براي مديريت مصرف بر برگزاري سومين جلسه شوراي عالي آب در هفته آتي تاكيد كرد و گفت:‌ مديريت مصرف آب كاري نيست كه در كوتاه مدت بتوان اقدامات وسيعي در مورد آن انجام داد بلكه در تمام طول زندگي مصرف آب بايد مديريت شود. در بخش شرب، صنعت و كشاورزي مديريت مصرف آب بحثي جدي است كه بايد به آن پرداخته شود. عمده ترين كاري كه از آغاز دولت يازدهم انجام داده‌ايم تصميم گيري و برنامه ريزي براي مديريت مصرف است.

وزير نيرو اظهار كرد:‌در چهار ماه اخير دو بار جلسه شوراي عالي آب برگزار شد و جلسه سوم نيز در هفته آينده برگزار مي‌شود؛ در اين نشست‌ها توجه به حوضه‌هاي آبريزي كه بيشتر مشكل دارند متمركز شده براي مثال در حوضه‌هاي كارون ، زاينده‌رود و درياچه اروميه تصميماتي خوبي اتخاذ شده و وزارت نيرو به مرور اقدامات لازم را انجام مي دهد.

مديريت مصرف آب با تنظيم فشار در شركت‌هاي آبفا

چيت‌چيان با تاكيد بر گستردگي مسائل مرتبط با مديريت مصرف آب گفت:‌ بخشي از فعاليت‌ها در خود شركت‌هاي آب و فاضلاب انجام مي‌شود از جمله زون بندي شبكه‌هاي شهري كه لازم است توسعه پيدا كند. ما با تنظيم فشار آب قادريم بر نحوه مصرف تاثير بگذاريم.

وي همچنين با تاكيد بر سرعت بخشيدن به اجراي طرح‌هاي فاضلاب گفت: با كمك بخش خصوصي تلاش مي كنيم شبكه‌هاي جمع‌آوري فاضلاب سريع‌تر در شهرها اجرا شود. در حدود 70 درصد از آب مصرفي را مي توا به صورت پساب بازيافت كرد و اين پساب در اختيار صنايع قرار مي گيرد. با اين كار از يك منبع دو بار استفاده مي كنيم.

وزير نيرو افزود:‌علاوه بر اين‌ها براي استفاده از آب شيرين‌كن‌ها تلاش مي كنيم تا مشاركت بخش خصوصي را جذب كنيم و از آب شور براي تامين آب شرب و صنعت استفاده شود.

چيت‌چيان تصريح كرد:‌وزارت نيرو اعتباراتي را تخصيص داده تا هر شركتي كه اقدام به احداث آب شيرين كن مي كند، آب را با قيمت خوبي از آن خريداري كنيم تا مشوقي براي جذب سرمايه‌گذار باشد.

احداث سيستم تصفيه فاضلاب در جاهايي مثل مسكن مهر

وي با تاكيد بر اين‌كه تاكنون در كشور سيستم‌هاي دفع فاضلاب به صورت سيستم‌هاي بزرگ و سراسري در شهرها پيش بيني شده بود گفت: اكنون دنيا به سمتي مي رود كه نياز به سيستم‌هاي متمركز و بزرگ فاضلاب نباشد بنابراين براي هر محله يك تصفيه خانه احداث مي‌شود و فاضلاب در همان محل تبديل به پساب شده و مورد مصرف قرار مي گيرد. اين سيستم با آبياري شهرها سازگارتر است تا استفاده از سيستم‌هاي بزرگ فاضلاب لذا ما هم بايد به اين نكته توجه كنيم.

وزير نيرو اظهار كرد: كارهاي پژوهشي و كار انتقال فن‌آوري در زمينه مذكور را آغاز كرديم؛ براي مثال در جاهايي كه مسكن مهر احداث شده است مي توان براي هر مجموعه و يا حتي براي چند بلوك يك سيستم تصفيه فاضلاب را مستقر كنيم. ان‌شاءالله در آينده شاهد توسعه اين نو سيستم هاي فاضلاب باشيم.

ادامه دارد...

ورود820 مگاوات ظرفيت نيروگاه حرارتي و 20 مگاوات نيروگاه پراكنده كوچك به مدار

چيت‌چيان با اشاره به برنامه‌هاي برقي كه تاكنون اجرا شده گفت: در بيش از 100 روز گذشته موفقيت‌هاي قابل توجهي در حوزه برق داشته‌ايم و چهار واحد بزرگ نيروگاهي با ظرفيت 820 مگاوات در كنار 20 مگاوات ظرفيت نيروگاه پراكنده كوچك را وارد مدار كرديم.

وي با تاكيد بر اهميت نيروگاه‌هاي توليد پراكنده برق كه امروز دنيا به اين سمت مي‌رود گفت: دنيا به لحاظ فني و اقتصادي توجه بسياري به نيروگاه‌هاي توليد پراكنده دارد. ما هم اخيرا بخش نامه‌هايي ابلاغ كرديم و از هر شركت خصوصي دعوت كرده‌ايم كه سيستم را اجرا كند.

وزير نيرو با تاكيد بر اين‌كه در صورت اجراي نيروگاه توليد پراكنده توسط شركت خصوصي با قيمت 73 تومان هر كيلووات برق را از آن خريداري مي‌كنيم گفت:‌اگر راندمان نيروگاه بالا باشد علاوه بر 73 تومان، يك چهارم هزينه سوخت را نيز پرداخت مي كنيم و اگر نيروگاه اجرا شده به صورت CHP باشد مقادير ديگري نيز به قيمت اعلام شده مي افزاييم.

چيت‌چيان با اشاره به تشويق بخش خصوصي براي ورود به عرصه نيروگاه‌هاي توليد پراكنده گفت: ممكن است همه توان مالي براي احداث نيروگاه‌هايي با ظرفيت 500 يا هزار مگاوات را نداشته باشند اما بسياري از شركت‌ها مي توانند نيروگاه‌هاي دو يا 10 مگاواتي احداث كنند و اين نيروگاه‌ها در كنار محل مصرف اجرا شود.

وي با تاكيد بر اين‌كه نيروگاه‌هاي توليد پراكنده با توجه به اين كه در محل مصرف ساخته مي‌شوند نياز به شبكه انتقال ندارند گفت: اين نيروگاه‌ها تلفات معمول در شبكه انتقال را نيز ندارند و مي‌توانند نياز گرمايش به سرمايش، بخار صنايع و ... را از محل بازيافت حرارت تامين كنند لذا در نيروگاه‌هاي همزمان توليد برق و حرارت راندمان تا حدود 90 درصد افزايش پيدا مي كند و اين در حالي است كه بازده نيروگاه‌هاي حرارتي در كل كشور در حدود 37 درصد است.

وزير نيرو با تاكيد بر اين‌كه نيروگاه‌هاي توليد پراكنده برق به كاهش آلايندگي هوا كمك مي كنند گفت:‌اميدوارم كارخانه‌داران و يا صاحب‌هاي مجتمع‌هاي تجاري از اين واحدهاي كوچك استقبال كنند ما هم با وجود اين كه قيمت متوسط فروش برق 43 تومان به ازاي هر كيلووات است تا صد تومان برق را از اين مولدها مي خريم.

چيت‌چيان همچنين با دعوت از بخش خصوصي براي مشاركت در احداث نيروگاه‌هاي انرژي تجدپذير گفت: برق اين نوع نيروگاه‌ها را تا 450 تومان به ازاي هر كيلووات خريداري مي كنيم كه اين قيمت بيش از 10 برابر نرخ برقي است كه به مردم مي فروشيم. درصدديم مشوق‌هايي را براي سرمايه گذاران ايجاد كنيم تا به احداث نيروگاه‌هاي انرژي تجديدپذير علاقه‌مند شوند.

عقد قرارداد 900 مگاوات نيروگاه انرژي تجديدپذير

وي با اشاره به بند 19 بودجه سال 92 گفت: تصويب بند 19 بودجه 92 كار هوشمندانه مجلس در تدوين بودجه بود كه از نمايندگان تشكر مي كنم. براساس اين بند، بخش خصوصي كه دراين حوزه سرمايه‌گذاري مي‌كند از محل سوخت صرفه جويي شده مي توانند بازگشت سرمايه و سوخت داشته باشند.

وزير نيرو اظهار كرد:‌در حال حاضر قراردادهايي براي احداث نيروگاه‌هاي بادي با ظرفيت 600 مگاوات و نيروگاه‌هاي خورشيدي با ظرفيت 300 مگاوات با بخش خصوصي منعقد شده و تا سال آينده اين ظرفيت‌ها وارد مدار مي‌شوند.

عرضه اوراق مشاركت به پيمانكاران چاره كار نيست

چيت‌چيان در مورد تلاش وزارت نيرو براي پرداخت بدهي به پيمانكاران گفت: طبق مقررات بودجه و ساير قوانين، وزارتخانه‌ها مي توانند اوراق مشاركت منتشر كنند و بخشي از اوراق كه فروش نرفته را مي توان در ازاي بدهي به پيمانكاران به آن‌ها واگذار كرد.

وي ادامه داد: وقتي اعتبار كافي نداشته باشيم مي توانيم اوراق مشاركت عرضه كنيم و سهم هر طرف از اعتبارات بودجه عمومي و از محل فروش اوراق مشاركت مشخص است. همان ميزان پيش بيني شده براي فروش اوراق مشاركت اوراق براي پرداخت بدهي عرضه مي‌شود.

وزير نيرو با تاكيد بر اين‌كه نزديك هزار ميليارد تومان اوراق مشاركت توسط وزارت نيرو در حال عرضه است، اين راه را چاره كار ندانست و گفت: ما بيش از 22 هزار ميليارد تومان به پيمانكاران بدهي داريم و اميدواريم در بودجه سال 93 تدابير مورد نياز براي پرداخت بدهي‌ها ديده شود.

چيت‌چيان با ابراز اميدواري نسبت به پرداخت بدهي به پيمانكاران از طريق واگذاري شركت‌هاي قابل واگذاري گفت: از طريق واگذاري شركت‌هاي مشخص شده مي توان بدهي‌ها را پرداخت كرد.

آماده سازي شركت‌هاي توزيع براي واگذاري

وي با اشاره به اين‌كه شركت‌ها و دارايي‌هاي وزارتخانه به سه گروه تقسيم مي شوند گفت:‌ گروه اول مربوط به شركت‌هايي است كه صد درصد بايد واگذار شوند از جمله شركت‌هاي پيمانكار، سازنده تجهيزات و شركت‌هاي مشاور. در حال حاضر نيز جز يكي دو مورد خاص همه شركت‌هاي زير مجموعه اين بخش واگذار شده‌اند.

وزير نيرو با اشاره به اين‌كه دسته دوم شركت ها مربوط به بخشي است كه 80 درصد سهام دولت بايد به بخش خصوصي واگذار شود اما به دلايلي 20 درصد از سهام در مالكيت دولت قرار گيرد گفت:‌در مورد واگذاري اكثر شركت‌ها اقدام شده است. اين شركت‌ها شامل شركت‌هاي توليد، توزيع برق و آبفاي شهري مي‌شوند.

چيت‌چيان با اشاره به اين‌كه سياست واگذاري شركت‌ها در حال اجرا است گفت: در حال حاضر بيش از 30 نيروگاه آماده واگذاري است اما برخي از شركت‌ها مانند شركت‌هاي توزيع نياز به آماده سازي لازم براي واگذاري دارند كه اين آماده سازي انجام نشده است.

لزوم ايجاد نهاد تنظيم مقررات

وي با تاكيد بر اين‌كه براي آماده سازي شركت‌هاي توزيع براي واگذاري لازم است كه نهاد تنظيم مقررات حتما ايجاد شود گفت: اين نهاد بايد ايجاد شود تا شركت‌هاي توزيع واگذار شوند چرا كه شركت‌هاي توزيع با 24 ميليون مشترك سر و كار دارند و رقابت بين آن‌ها وجود ندارد چرا كه در هر بخش فقط يك شركت توزيع فعال است لذا روابط شركت‌هاي توزيع با مشتركين بسيار حائز اهميت است و بايد به گونه‌اي واگذاري صورت گيرد كه تبعيض ايجاد نشود.

وزير نيرو با اشاره به اين كه اقدامات لازم براي آماده سازي واگذاري شركت هاي توزيع انجام مي شود گفت:‌در حال حاضر 40 درصد مجموع شركت‌هاي سهام متعلق به دولت است و به مرور 20 درصد از آن را نيز واگذار مي كنيم.

چيت‌چيان همچنين با اشاره به گروه سوم شركت‌ها و دارايي هاي وزارت نيرو گفت: گروه سوم مطلقا نبايد واگذار شوند و شامل بخش‌هايي چون شركت‌هاي آب منطقه‌اي و برق منطقه‌اي است. اين شركت‌ها امور شبكه‌هاي اصلي را در دست دارند و با توجه به اهميت آن‌ها و عملكرد شركت‌ها همواره دولتي باقي خواهند ماند.

وي تاكيد كرد: در جاهايي كه وظيفه دولت است كار را انجام دهد نيز مشاركت بخش خصوصي را مي‌طلبيم واز مديريت و مشاركت اين بخش استفاده مي‌كنيم. بخش خصوصي در انجام اموري چون احداث آب شيرين‌كن‌ها و تصفيه خانه‌ها كارگزار دولت مي‌شود.

ايران طلب‌هاي انباشته ندارد

وزير نيرو در مورد بدهكاري برخي كشورهايي كه واردكننده برق و خدمات فني ومهندسي ايران هستند گفت: با برخي كشورها داد و ستد داريم و الزاما همه بدهكار نيستند.

چيت‌چيان اظهار كرد: در پي مذاكراتي كه با كشورهاي همسايه داشتيم به برخي كشورها برق بيشتر صادر مي‌كنيم و صادرات خدمات فني و مهندسي و تجهيزات را افزايش مي‌دهيم. مراودات تجاري به صورت روزمره است و با صادرات برق، بهاي آن نيز پرداخت مي‌شود.

اين عضو كابينه دولت يازدهم همچنين تاكيد كرد: در برخي موارد نيز با كشورها تبادل برق و گاز داريم بدين گونه كه گاز صادر مي كنيم و برق وارد مي‌كنيم.

وي با تاكيد بر اين‌كه در مورد طلب‌هاي ايران صحبت شده است، گفت: در اغلب موارد روابط خوب و متعادلي حاكم است و اين گونه نيست كه طلب‌هاي انباشته شده و عقب مانده داشته باشيم.

اولويت‌بندي طرح‌ها براي كاهش زمان 30 ساله اجرا

وزير نيرو در مورد اولويت‌بندي طرح‌ها و ساماندهي پروژه‌هاي نيمه تمام گفت: تمام طرح‌هاي نيمه تمام دوباره مطالعه نمي‌شوند اما برخي از طرح‌ها مورد بازنگري قرار مي‌گيرند. با توجه به اين كه تعداد طرح‌هاي آب و برق بسيار زياد است مشاهده مي‌شود كه با در دست داشتن 850 طرح اگر بخواهيم تمام پروژه‌ها را همزمان پيش ببريم نياز به زمان 30 الي 40 ساله داريم. چرا كه اين پروژه‌ها 120 هزار ميليارد تومان در شرايط عدم افزايش هزينه و بالا نرفتن تورم، اعتبار نياز دارند.

چيت‌چيان تصريح كرد: اگر سالي 4000 ميليارد تومان بودجه دريافت كنيم، نياز به 30 سال زمان براي اتمام پروژه‌ها داريم لذا طرح‌ها بايد اولويت‌بندي شوند. براي مثال طرح‌هاي آبي مشترك، آبرساني به شهرها و اجراي مجتمع‌هاي آبرساني روستايي از اولويت‌هاي وزارت نيرو هستند كه اهميت بسيار بالايي دارند.

وي ادامه داد: گاهي نيز مشاهده مي‌شود كه با وجود اجراي سدها، شبكه‌هاي پايين دست اجرا نشده و به خاطر عدم تكميل طرح‌هاي مكمل ظرفيت موجود قابل بهره برداري نيست بنابراين پروژه هاي مكمل طرح‌هاي گذشته از اولويت‌هاي ويژه‌اي برخوردارند.

وزير نيرو اظهار كرد: مشاهده مي‌شود كه بسياري از پروژه‌ها بين 5 تا 20 درصد پيشرفت فيزيكي دارند لذا اولويت‌بندي مدنظر قرار داديم تا بيشترين منابع مالي به سمت‌ طرح‌هاي پيشرفته برود.

چيت‌چيان در پايان خاطرنشان كرد: در حال حاضر تعداد قابل توجهي از طرح‌ها حدود 75 درصد پيشرفت فيزيكي دارند واز طريق اولويت‌بندي و تزريق اعتبار بيشتر مي توانيم سال آينده آن‌ها را به بهره ‌برداري برسانيم.

انتهاي پيام

سه شنبه 26 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ايسنا]
[مشاهده در: www.isna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 52]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن