تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 15 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اجابت دعایت را دیر مپندار، در حالی که خودت با گناه راه اجابت آن را بسته ای.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826268994




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آيت‌الله جاودان در درس اخلاق:ميان 124هزار نبي خدا فقط 300 نفر رسول بودند


واضح آرشیو وب فارسی:فارس: آيت‌الله جاودان در درس اخلاق:ميان 124هزار نبي خدا فقط 300 نفر رسول بودند
آيت‌الله جاودان گفت: ما كمتر واژه «نبي» را به كار مي‌بريم و كاربرد صحيح آن را نمي‌دانيم؛ خداوند متعال ۱۲۴ هزار نبي فرو فرستاد كه از اين ميان بيش از ۳۰۰ نفر آنها رسول و فقط پنج تن از آنها بنيانگذار و قانونگذار ديني جديد بودند.


به گزارش خبرنگار آيين و انديشه خبرگزاري فارس، آيت‌الله محمدعلي جاودان از اساتيد اخلاق شهر تهران در جديدترين جلسه خود با اشاره به عبارت «مَا قَدَرُوا اللهَ حَقَّ قَدْرِهِ» در آيات قرآن كريم، اظهار داشت: بر اساس اين فراز قرآني كه چندين مرتبه در قرآن كريم تكرار شده است، برخي از انسان‌ها «قدر خدا را چنانكه در خور اوست نشناختند» و اين به دليل آن است كه آنها قيامت و پيامبر خدا را قبول ندارند همچنين اين دسته از افراد نيز شناخت درستي از ائمه اطهار عليهم‌السلام ندارند.

وي با بيان اينكه ما كمتر واژه «نبي» را به كار مي‌بريم و كاربرد صحيح آن را نمي‌دانيم، گفت: روزي ابوذر از حضرت رسول(ص) سؤال كرد كه ما چند پيامبر داريم؟ حضرت پاسخ دادند: خداوند متعال، 124 هزار نبي فرو فرستاد كه از اين ميان بيش از 300 نفر از آنها رسول هستند و پنج تن از آنها بنيانگذار و قانونگذار ديني جديد بودند.

اين استاد اخلاق تصريح كرد: وقتي مردم در زمان‌هاي گوناگون، همه چيز يك دين را از بين مي‌بردند خداوند متعال با نزول پيامبران اولوالعزم، دين خود را تجديد كرد بنابراين پيامبر بعدي دين پيامبر قبلي را كامل كرد.

وي يادآور شد: از ميان انبيا پنج تن آنها بنيانگذارند و داراي كتاب بودند و مابقي خليفه و وصي ديگر پيامبران هستند. همانند حضرت موسي(ع) كه هارون خليفه او بود، همچنين زماني كه موسي(ع) به ملاقات حضرت خضر(ع) رفت جواني به نام «يوشع» در كنار ايشان حضور داشت كه همان وصي حضرت خضر به شمار مي‌رفت.

آيت‌الله جاودان با تأكيد بر اينكه پروردگار عالميان هيچ گاه زمين را حتي يك روز، بدون امام باقي نمي‌گذارد، عنوان كرد: همچنين در احاديث و روايات آمده است كه خداوند، زمين را بدون عالِم رها نمي‌كند تا مردم در جهلشان به او مراجعه كنند چراكه در غير اين صورت حق از باطل شناخته نمي‌شد و در واقع علما تعيين كننده حق و باطل هستند.

وي گفت: در دوران قبل از پيامبران، اختلاف مردم از روي جهل بود اما بعد از آمدن پيامبران، منشاء و اساس اختلاف‌ها هوي و هوس است از جمله حب رسيدن به مقام و شهرت.

آيت‌الله جاودان خاطرنشان كرد: اگر مؤمنان از سر دلسوزي، چيزي را به دين اضافه و يا چيزي را از دين كم كردند بايد جلوي اين اقدام آنها گرفته شود كه اين موضوع در عصر غيبت، توسط علما امكان پذير خواهد بود.

اين استاد اخلاق شهر تهران با اشاره به روايت «إِنَّ العُلَماءَ وَرَثَةُ الأنبِياءِ، إِنَّ الأنبِياءَ لَم يُوَرِّثُوا دِيناراً وَ لا دِرهَماً وَ لكِن وَرَّثُوا العِلمَ» يادآور شد: علما ميراث‌دار انبيا هستند انبيا هم كه مال و ثروتي نداشتند كه از خود بر جاي گذارند از اين رو علم آنها به ديگران به ارث مي‌رسد.

آيت‌الله جاودان ادامه داد: كساني كه غلوّ مي‌كنند و موجب تحريف دين مي‌شوند امام عادل بايد جلوي آنها را بگيرد و ما اين امور را به عنوان وظايف اوليه امام معصوم مي‌شناسيم كه بايد آنها را انجام دهد ولو اينكه كشته شود بنابراين امام بايد مقابل بدعت و تحريف در اصل دين بايستد و آنجا كه اصل دين، زير سؤال مي‌رود بايد ايستادگي كند و اين شرط، موفق شدن ندارد يعني حتمي است و بايد انجام شود.

وي افزود: امام علي(ع) زماني كه خليفه اول در سفري مي‌خواست نماز را چهار ركعتي بخواند اميرالمؤمنين با امر به معروف، با اين كار او مخالفت كرد و نگذاشت نماز دو ركعتي هنگام سفر، چهار ركعتي خوانده شود.

انتهاي پيام/ك

شنبه 23 آذر 1392





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فارس]
[مشاهده در: www.farsnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 51]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن