تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه (مستحبى) بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819580851




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احسان شریعتی: ضد روحانی خواندن شریعتی حرف درستی نیست/ بحث‌های او از نظر تکنیک باید بازخوانی شود


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز:
احسان شریعتی: ضد روحانی خواندن شریعتی حرف درستی نیست/ بحث‌های او از نظر تکنیک باید بازخوانی شود

احسان شریعتی: ضد روحانی خواندن شریعتی حرف درستی نیست/ بحث‌های او از نظر تکنیک باید بازخوانی شود
فرزند دکتر علی شریعتی گفت: نمی شود علی شریعتی را با چهره های سیاسی یا دیگر روشنفکران دینی کنونی مقایسه کرد.
به گزارش نامه نیوز، احسان شریعتی  اظهار کرد: تاثیر دکتر شریعتی بر افراد مختلف جامعه نسبی است و اگر بخواهیم قیاس کنیم، افکار دکتر شریعتی بیشتر به جبهه اصلاح و تغییر نزدیک است.
وی در پاسخ به این پرسش که چرا اندیشه‌های فکری شریعتی با وجود گذشت سال‌ها هنوز هم بین نسل جوان طرفدار دارد، افزود: شریعتی همه عمر خود را صرف عقایدش کرد و طبق قول معروف "هر چه از دل بر آید بر دل نشیند" شیرینی گفته هایش همچنان زنده است. وی ادامه داد: یک دلیل دیگر زنده بودن افکار شریعتی در بین توده مردم ، مستقل ماندن شاگردان اصیل دکتر شریعتی و طیف فکری او از انحرافات و مخاطبان خاص شریعتی است که از وی اسطوره ساخته‌اند. شریعتی با بیان این‌که یک سری ویژگی های شریعتی منحصر به فرد است، افزود: سبک خاص ادبیاتی علی شریعتی و احساس متفاوت او در بیان آراء و نظراتش بسیار منحصر به فرد است. وی خاطرنشان کرد: نسل جدید آگاهی های ذهنی زیادی در مقایسه با آگاهی های وجودی دارند ، در حالیکه در هم دوران های دکتر علی شریعتی آگاهی های ذهنی وجودی شده بود به عنوان مثال اگر کسی مارکسیست می شد چنان این صفت در او درونی می شد که در راه آن جانبازی می کرد. وی با بیان این‌که شریعتی دنبال بدعت نبود، افزود: حرف درستی نیست که علی شریعتی ضد روحانی خوانده شود ، چرا که در زمان قبل از انقلاب و چه حال مخاطبان حوزوی زیادی پای صحبت‌های او می نشینند. احسان شریعتی با بیان این‌که من نیز نقد هایی به پدرم دارم ، اضافه کرد: استفاده از واژه‌هایی که بار معنایی خاصی دارند بدون توجه به معنای اصیل آن یک نقد بسیار مهم به نوشته های مرحوم شریعتی است، برای مثال وی تعریف متفاوتی از واژه ایدئولوژی دارد که با معنای اصلی آن کاملا متفاوت است. به گزارش ایسنا، فرزند دکتر علی شریعتی یادآور شد: بحث های دکتر شریعتی از نظر تکنیک باید بازخوانی شود و در این صورت است که مفاهیم مدنظر وی برای مخاطبان عام و خاص روشن می شود.



1392/9/22





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن