واضح آرشیو وب فارسی:ايسنا: افزايش قيمتي در كار نيست/توليدكنندگان توجيه باشند
رييس بازرسي سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان گفت: وزارت بهداشت مسئول رسيدگي به كيفيت محصولات لبني بوده و سازمان حمايت در رويكرد جديد خود به دنبال پيشگيري از تخلفات صنفي است.
مجتبي فراهاني در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: اولويت سازمان حمايت در بازرسيهاي خود جلوگيري از بروز تخلفات بوده كه در كنار آن اولويت اصلي سازمان، رسيدگي به موقع به شكايات مردمي است.
او با اشاره به شكايات مردمي گفت: از دل شكايات مردمي طرحهاي پيشگيري مانند طرح رسيدگي به كيفيت و كميت كالا طراحي شده و در حال اجرا است.
رييس بازرسي سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان تصريح كرد: در بحث كيفيت مواد غذايي بايد همكاري مستمري با سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت داشته باشيم و در كنار آن حضور سازمان استاندارد نيز لازم است. در بحث كميت تنها لازم است سازمان استاندارد ورود كند تا از تخلفات كميتي جلوگيري شود.
كمفروشي حبوبات در راس تخلفات
او در رابطه با بيشترين حجم تخلفات در آخرين بازرسيها گفت: بيشترين حجم تخلف در رابطه با كميت فروش حبوبات است.
فراهاني يادآور شد: با توجه به گفتههاي رييس جمهور كه تا پايان سال افزايش قيمت اعمال نخواهد شد به مبارزه با كم فروشي خواهيم پرداخت.
او تاكيد كرد: توصيه به واحدهاي توليدي براي عدم افزايش قيمت در دستور كار سازمان حمايت قرار دارد تا تفاوت قيمت و افزايش قيمت در بازار ايجاد نشود و اگر افزايش قيمتي از سوي توليدكنندگان لحاظ شود طبق قانون با آنها برخورد خواهد شد.
آغاز نظارت ويژه بر عملكرد نانواييها
وي تصريح كرد: موضوع ديگري كه در دستور كار سازمان حمايت قرار دارد كنترل وزن شانه خبازيها است زيرا تعداد قابل توجهي واحد نانوايي ميزان چانه و كيفيت خمير توليدي را رعايت نميكنند.
فراهاني در رابطه با واحدهاي صنفي ماست بندي خاطرنشان كرد: بازرسيهاي كيفيتي در اين رابطه مربوط به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي است و امور صنفي از جمله دريافت جواز و پروانه كسب زير نظر اتاق اصناف است.
رييس بازرسي سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان افزود: البته در رابطه با قيمت گذاري و گرانفروشي واحدهاي ماستبندي و فروشندگان لبنيات سازمان حمايت وارد عمل ميشود ولي نگراني اصلي در رابطه با كيفيت محصولات لبني است اين موضوع زير نظر سازمان غذا و داروي وزارت بهداشت قرار دارد.
وجود كارتهاي گارانتي تقلبي در بازار
وي در رابطه با خدمات پس از فروش گفت: برخي از كارتهاي گارانتي به صورت تقلبي در بازار وجود دارد كه در اين رابطه به خريداران توصيه ميشود از مكانهاي معتبر و با فاكتور رسمي محصول را خريداري كنند.
زمان تعمير كالا كاهش مييابد
رييس بازرسي سازمان حمايت مصرفكنندگان و توليدكنندگان تاكيد كرد: در برخي زمانها شركتهاي خدمات پس از فروش نتوانستند قطعه مورد نياز را براي تعمير كالا تامين كنند اما در پايان توانستهاند رضايت مشتري را جلب كنند.
وي در پايان پيش بيني كرد كه بنا بر مذاكرات ايران با 1+5 احتمال ميرود روند تامين قطعات براي خدمات پس از فروش در كشور فضاي بهتري را تجربه كند و زمان تعمير كالا در كشور كاهش يابد.
انتهاي پيام
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ايسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 30]