واضح آرشیو وب فارسی:فارس: حجتالاسلام مهدي معتمدي در گفتوگو با فارس:شرايط حضور نخبگان قرآني در شهرستانهاي محروم فراهم شود
حافظ ممتاز قرآن گفت: مسئولان بايد حمايتهاي ويژهاي از جامعه قرآني داشته باشد و با اختصاص بودجه و امكانات لازم، شرايط حضور اساتيد و پيشكسوتان قرآني در ساير استانها و شهرستانهاي محروم را فراهم سازند.
حجتالاسلام مهدي معتمدي، يكي از حافظان قرآن كريم در گفتوگو با خبرنگار فعاليتهاي قرآني خبرگزاري فارس با انتقاد از بيتوجهي مسئولان نسبت به حافظان قرآن، اظهار داشت: وضعيت فعالان قرآني در كشور در جايگاه مناسبي قرار ندارد، بنابراين مسئولان بايد با ساماندهي امور قرآني براي رفع اين معضل برنامهريزي كنند.
وي با بيان اينكه رسيدن به 10 ميليون حافظ قرآن با بيتوجهي به فعالان قرآني به ويژه حافظان قرآن امكانپذير نيست، افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامي در ماه مبارك رمضان سال 90 فرمودند كه بهتر است 10 ميليون حافظ قرآن داشته باشيم، پس از آن برخي از فعالان قرآني نيز فعاليتهايي را انجام دادند، آما آيا انجام اين امور براي رسيدن به اين مطالبه كافي است؟!
*مسئولان از ظرفيت رسانه براي ترويج فرهنگ قرآني استفاده كنند
اين حافظ ممتاز قرآن كريم با اشاره به نقش رسانه در گسترش فرهنگ قرآني در جوانان، تصريح كرد: با توجه به گستردگي مخاطبان صدا و سيما، رسانه ملي ميتواند در توسعه فرهنگ و سبك زندگي قرآني در بين خانوادهها تأثيرگذاري چشمگيري داشته باشد، اما متأسفانه مسئولان از اين موقعيت به خوبي استفاده نميكنند.
حجتالاسلام معتمدي با بيان اينكه مسئولان به برنامههاي ورزشي توجه بسياري ميكنند، در حالي كه امور قرآني در برنامههاي آنها مورد غفلت واقع شده است، ادامه داد: مديران قرآني بايد به حافظان قرآن توجه بيشتري داشته باشند، چرا كه توجه به حافظان قرآن ميتواند جوانان را به حفظ قرآن و تحقق مطالبه رهبري سوق دهد.
وي با اشاره به اينكه بايد از ظرفيت و توانمندي چهرههاي قرآني كه در مسابقات كشوري و بينالمللي قرآن رتبه كسب ميكنند استفاده شود، خاطر نشان كرد: مسئولان بايد حمايتهاي ويژهاي از جامعه قرآني داشته باشد و با اختصاص بودجه و امكانات لازم، شرايط حضور اساتيد و پيشكسوتان قرآني در ساير استانها و شهرستانهاي محروم را نيز فراهم سازند.
*كرسي حفظ قرآن ايجاد شود
حجتالاسلام معتمدي با اشاره به لزوم ايجاد كرسي حفظ قرآن براي حافظان، اظهار داشت: بسياري از علاقهمندان به حفظ قرآن، پس از حفظ چند جزء دلسرد ميشوند، حتي برخي از حافظان كل قرآن نيز پس از گذشت مدتي از حفظ قرآن تسلط خود را از دست داده يا بسياري از آيات را فراموش ميكنند، چرا كه جايي براي ارائه محفوظات و توانمنديهاي خود ندارند تا آيات الهي ملكه ذهن آنها شود.
اين حافظ ممتاز قرآن خواستار مشورت مسئولان با فعالان قرآني براي ساماندهي فعاليتهاي قرآني شد و افزود: پس از پيروزي انقلاب اسلامي فعاليتهاي قرآني در عرصه قرائت رونق گرفت، اما هنوز در حفظ قرآن فرهنگسازي مناسبي صورت نگرفته است، بنابراين مسئولان و جامعه قرآني براي نهادينه كردن فرهنگ حفظ قرآن در جامعه وظيفه خطيري بر عهده دارند.
وي با بيان اينكه با ترويج حفظ قرآن بهتر ميتوان سبك زندگي قرآني را در جامعه گسترش داد، گفت: براي ساماندهي فعاليتهاي قرآني بايد مديري كارآمد كه مورد قبول جامعه قرآني باشد، امور را در دست گيرد تا با حمايت و مشورت فعالان قرآني تمامي تصميمگيريهاي مديران و مسئولان در عرصههاي مختلف، قرآني شوند.
انتهاي پيام/
چهارشنبه 20 آذر 1392
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]