تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):دلى كه در آن حكمت نيست، مانند خانه ويران است، پس بياموزيد و تعليم دهيد، بفهميد و ن...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798694140




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تشخیص چهره ویندوز ۱۰ فریب می‌خورد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: تشخیص چهره ویندوز ۱۰ فریب می‌خورد؟
یک شرکت امنیتی مدعی شده است که با استفاده از یک تصویر چاپ شده توانسته فناوری تشخیص چهره و احراز هویت ویندوز ۱۰ را فریب دهد.
آفتاب‌‌نیوز : به نقل از وب سایت زد دی نت، در چند سال اخیر فناوری تشخیص چهره و سیستم احراز هویت کاربران همواره در جدیدترین محصولات و به‌روزرسانی‌های غول تکنولوژی مورد استفاده قرار گرفته است. هرچند که انتظار می‌رود ضریب امنیت این روش احراز هویت نسبت به وارد کردن گذروازه و رمز عبور بسیار بالاتر باشد اما ظاهرا به نظر می رسد چندان هم غیز قابل نفوذ نیست چراکه بخصوص در چند ماه گذشته، افراد و شرکت‌های امنیتی بسیاری از حفره‌های امنیتی این روش تشخیص چهره سخن گفته‌اند و در تلاش بودند که به کاربران ثابت کنند با استفاده از این روش نیز در امنیت کامل نخواهند بود.


شرکت سیس  (Syss) – یک شرکت امنیتی مستقر در آلمان – به تازگی کشف کرده است که فناوری تشخیص چهره و احراز هویت بیومتریک در ویندوز ۱۰ مایکروسافت نفوذ پذیر است. این شرکت ادعا کرده است که با استفاده از یک تصویر چاپ شده توانسته است این سیستم را در ویندوز ۱۰ فریب دهد و بدون نیاز به اجازه کاربر اصلی به اطلاعات رایانه دسترسی یابد.


این شرکت همچنین با انتشار مجموعه ای از ویدیوها در فضای مجازی نشان می دهد که چگونه می توان با تهیه یک تصویر چاپ شده از سر و صورت کاربر مورد نظر و با  بهره مندی از یک دوربین مادون قرمز و سپس نگه داشتن آن در برابر دوربین، سیستم احراز هویت بیومتریک ویندوز ۱۰ مایکروسافت را هک کرد یا فریب داد و بدین ترتیب قفل رایانه و ویندوز مورد نظر را باز کرد.


البته در اینجا باید متذکر شد که این ویندوز با استفاده از هر نوع تصویر یا دوربینی فریب نمی خورد بلکه فریب و نفوذ به آن تنها توسط دستگاه‌ها و دوربین های مخصوصی قابل اجراست .


این شرکت عنوان کرده است که حتی با وجود فعال‌سازی حالت ایمن ضد هک در نسخه‌های قدیمی‌تر ویندوز ۱۰، ویندوز هلو فریب می خورد. با این حال نسخه‌های جدیدتر ویندوز ۱۰ یعنی (سری‌های ساخت ۱۷۰۳ و ۱۷۰۹) با فعال‌سازی حالت ضد هک، در مقابل نفوذ و هک مقاومت بیشتری نشان می دهد. اما متاسفانه با غیر فعال کردن این قابلیت حتی در جدیدترین نسخه‌های ویندوز ۱۰ هم، ویندوز تصویر چاپ شده را برابر با چهره کاربر اصلی شناسایی و قفل رایانه یا دستگاه مورد نظر را باز می کند.


در آخر باید گفت که آن دسته از کاربرانی که برای باز کردن قفل دستگاه های خود از ویندوز هلو استفاده می کنند، باید به بخش تنظیمات دستگاه رفته و ویندوز ۱۰ خود را به آخرین نسخه به‌روزرسانی شده و حالت ضد هک مقاوم ارتقا دهند.


این امر باری دیگر نشان دهنده آن است که هیچ سیستم امنیتی در دستگاه‌های الکترونیکی نمی تواند هیچ وقت کاملا از هک و نفوذ افراد غیر مجاز مصون و ایمن باشد و کاربران باید در هر صورت از بالاترین و کامل‌ترین روش‌های امنیتی و مورد اطمینان بهره ببرند تا در معرض کمترین آسیب‌های رایانه‌ای و سایبری قرار گیرند.


روش دیگری که بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران پیشنهاد می‌کنند ترکیبی از همه این روش‌های احراز هویت است که می تواند تا حد زیادی از نفوذ هکرها و مجرمان سایبری به اطلاعات شخصی و خصوصی کاربران جلوگیری کند .
ایسنا 




۰۲ دی ۱۳۹۶ - ۱۰:۵۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن