تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر که خدا را، آنگونه که سزاوار اوست، بندگى کند، خداوند بیش از آرزوها و کفایتش ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817279411




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

در اشتغالزایی نباید به وام اکتفا کرد


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جلیل مختار در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، با بیان اینکه برای بهبود اشتغال و کارآفرینی زیرساخت های لازم در کشور وجود دارد، گفت: متاسفانه به دلیل بی توجهی به برنامه ریزی راهبردی در زمینه بهبود اشتغال نتوانسته ایم موفق باشیم.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، از بی توجهی نسبت به بنگاه های زودبازده برای بهبود اشتغال در کشور انتقاد کرد و افزود: هرچند این بنگاه ها نقش حائزاهمیت  و تکمیل کننده ای در بهبود وضعیت اشتغال و تولید داخل دارند اما متاسفانه نسبت به این موضوع بی توجه بوده ایم.

مختار با یادآوری جمعیت بالای فارغ التحصیلان بیکار، گفت: جمعیت جوان و فعالی در کشور داریم که اگر بتوان به صورت راهبردی بحث کارآفرینی و اشتغال را تعریف و در این رابطه برنامه ریزی مناسب و منسجمی داشته باشیم به راحتی می توان معضل بیکاری را در کشور ریشه کن کرد.

این نماینده مردم در مجلس دهم با بیان اینکه کشورهایی مانند چین و هند به سمت کارآفرینی حرکت کرده و در این زمینه موفق بوده اند، تصریح کرد: متاسفانه کشور ما در مقایسه با دیگر کشورها در این زمینه موفق نبوده این در حالی است که در این کشورها از افراد بیکار تحت عنوان افراد بی سواد و فاقد حرفه یاد می شود و جمعیت کثیری از جمعیت فعال را افرادی تشکیل می دهند که دارای سواد، تخصص و شغل هستند.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر کارگاه های خانگی زودبازده به عنوان یکی از رویکرد کشورهای در حال توسعه محسوب می شود، یادآور شد: باید بتوان از طریق سیاست راهبردی کاربری نیروی انسانی فرآیند خط تولید را در کارگاه های خانگی زودبازده تعریف کرد تا این صنعت در جامعه نهادینه شود.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس دهم، با تاکید بر دولت باید برخی از طرح های اشتغال زایی را به مردم واگذار کند، گفت: بهتر است برخی طرح ها به مردم واگذار شده و به نوعی خوداجرایی شوند البته دولت باید هزینه طرح را متقبل شود؛  با این اقدام به تدریج چرخه راکد و معیشتی مردم فعال می شود.

مختار با یادآوری اینکه بحث کارآفرینی در  لایحه بودجه 96 به صورت ویژه دیده شده است، ادامه داد: منابع اشتغالزایی در قالب فعالیت های مختلف از سوی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی برای سال آینده تقسیم بندی و پیش بینی شده است؛ در جلسه ای که با وزیر تعاون داشتیم ایشان متذکر شدند که به دنبال آن هستیم از صندوق توسعه ملی  منابعی برای کارآفرینی و اشتغال زایی در نظر گرفته شود.

این نماینده مردم در مجلس دهم، با تاکید بر اینکه توسعه و بهبود اشتغال با حمایت از توسعه مشاغل خانگی و کارآفرینی محقق می شود، تصریح کرد: این حمایت ها باید به درستی انجام شود تا در زمینه اشتغال زایی خروجی ببینیم نه اینکه در زمینه اشتغال زایی تنها به ارائه وام اکتفا کنیم.

مختار بر لزوم تشکیل شرکت های حمایت کننده و پشتیبان برای حمایت از کارآفرینی تاکید کرد و با بیان اینکه اشتغال و کارآفرینی با آموزش شروع و به بازار فروش منتهی می شود، گفت: در زمینه اشتغال زایی باید به تمامی حلقه های اشتغال زایی مانند آموزش و فروش توجه و مکانیزمی را برای تحقق حلقه ها تعریف کرد این در حالی است که متاسفانه مسئولان هیچ گونه توجهی به مکانیزم اشتغال زایی ندارند.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی، یادآور شد: با نگاهی به کشورهای پیشرفته نقش تعاونی هاو  هدایت استراتژیکی و همچنین نظارت دولت ها در بحث اشتغال و کارآفرینی  را مشاهده خواهیم کرد اما متاسفانه این موضوعات در کشور ما مغفول مانده است.

نماینده مردم آبادان در مجلس دهم، با بیان اینکه تعاریف مختلفی برای فرد شاغل وجود دارد، افزود: هر دولت و کشوری شاخص خاصی را برای فرد شاغل و غیرشاغل تعریف کرده است؛ به عنوان مثال در کشور هندوستان وجود و التزام اشتغال طی سه ماه برای تمامی مردم لازم و ضروری است و حتی این سه ماه را جزو آمار بیکاری محسوب می کنند.

سخنگوی کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، مهمترین شاخص اشتغال را از نظر سرمایه ای و رفاه وجود بیمه دانست و گفت: اگر فردی دارای شغل و بیمه باشد و بعد از بیکاری بتواند از بیمه بیکاری استفاده کند جزو شاغلین به شمار می رود یعنی مرحله شاغل بودن را خروج به غیرشاغل بودن در مقطعی به نام بیمه بیکاری می توان مشخص کرد.

۰۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن