تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 31 شهریور 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):نماز شب، موجب رضايت پروردگار، دوستى فرشتگان، سنت پيامبران، نور معرفت، ريشه ايم...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817281217




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ‌شکنی؛ شرط بقای شرکت‌های بیمه | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: مدیرعامل شرکت بیمه سرمد گفت: نرخ‌شکنی‌ها شرط ماندن در بازار رقابت شده است، شاید لازم بود زمان بیشتری به اجرایی شدن آزاد سازی اختصاص یابد و شاید در این کار عجله شد.

به گزارش تراز ، مشکل کنونی صنعت بیمه را خلاء نوآوری و خلاقیت دانست و افزود: متاسفانه شرایط الان بدین شکل است که یک سری بیمه‌نامه تعریف و ظرفیت‌هایی ایجاد شده است و شرکت‌ها در مسابقه نرخ‌شکنی برای جذب آن با هم رقابت می‌کنند.

وی ادامه داد: پرتفو امسال نزد یک شرکت است و با وجود ضریب خسارت بالا شرکت دیگر تلاش می‌کند آن را با قیمت پائین‌تر جذب کند و سال بعد هم همین پرتفو با قیمت پائین‌تر نزد یک شرکت دیگر است.

مدیرعامل بیمه سرمد اضافه کرد: این نرخ‌شکنی‌ها شرط ماندن در بازار رقابت شده و به زعم بسیاری اگر بخواهید در بازار بمانید باید دنباله رو همین رویه باشید.

دلفراز در خصوص نظارب بیمه مرکزی بر این روند اظهار داشت: نرخ‌ها در حال حاضر آزاد است، البته هیات مدیره شرکت‌های بیمه باید نرخ‌ها را تصویب و به بیمه مرکزی اعلام کنند. برای مواردی چون آتش‌سوزی نرخ‌گذاری بر اساس مدیریت ریسک در شرکت انجام می‌شود، در هیات مدیره مصوب شده و به بیمه مرکزی اعلام می‌شود.

وی یادآور شد: تعرفه‌ها هم اکنون جز برای رشته شخص ثالث که سالانه بر اساس نرخ دیه از سوی بیمه مرکزی تعیین و ابلاغ می‌شود،آزاد است، اما اشکال کار در نرخ‌شکنی‌هایی است که به بهانه‌آزادسازی تعرفه  صورت می‌گیرد.

دلفزار خاطرنشان کرد: در کشوری مانند ژاپن مرکزی وجود دارد که نرخ‌گذاری حق‌بیمه‌های زندگی را انجام می‌دهد و شرکت‌ها صرفا در ارائه خدمات مطلوب به مشتریان با هم رقابت می‌کنند، اما در کشور ما برای بیمه‌گذار حرف اول را نرخ می‌زند و مردم کاری ندارند این شرکت توانگر هست و قادر است هنگام بروز حادثه خسارت را پوشش دهد یا نه؟

این مدیر شرکت بیمه تاکید کرد: متاسفانه اطلاعات مردم در این باره بسیار پائین است و تنها به حق بیمه پرداخت توجه می‌شود.

دلفراز در پاسخ به اینکه آیا وضعیت موجود آزادسازی تعرفه‌ها ضعف نیست، گفت: بازار رقابتی است. بیمه مرکزی چاره‌ای جز این ندارد. شاید لازم بود زمان بیشتری به اجرایی شدن آزاد سازی اختصاص یابد و فرهنگ سازی شود، شاید در این کار عجله شده باشد.

به گفته وی در عین حال این شرکت‌ها هستند که باید وارد چنین بازی‌هایی نشوند، برای خود حاشیه سود در نظر بگیرند و زیان را بر خود هموار نکنند.

80 درصد پرتفوی صنعت بیمه خودرو و درمان است

دلفراز در خصوص عدم استقبال اغلب رشته‌های بیمه‌ای در کشور مانند بیمه‌ مسئولیت، باربری و آتش‌سوزی اظهار داشت: سایر رشته‌ها هنوز جای خود را در زندگی اقتصادی و اجتماعی مردم به اندازه بیمه‌هایی چون درمان و شخص ثالث باز نکرده‌اند.

وی سهم بیمه خودرو و ثالث را با احتساب بیمه بدنه در صنعت بیمه کشور 80 درصد و سایر رشته‌ها را 20 درصد عنوان کرد و گفت: بیمه‌نامه‌هایی مانند درمان و شخص ثالث پوشش‌هایی هستند که بیمه‌گذار ناچار است آنها را خریداری کند.

دلفراز در خصوص زیان‌دهی بیمه‌های درمان هم اظهار داشت: شرکت‌های بیمه معمولاً سبدی از محصولات بیمه‌ای را به مشتریانشان ارائه می‌کنند و زیان بیمه تکمیلی درمان معمولاً در این سبد توزیع می‌شود.

مدیرعامل بیمه سرمد در عین حال تأکید کرد که ضریب خسارت ریسک بیمه درمان باید کنترل شود.

وی در پاسخ به خبرنگار فارس، سهم بیمه سرمد در بازار بیمه کشور را 0.9 درصد ذکر کرد و افزود: تلاش می‌کنیم این رقم به یک درصد برسد. 
 
 



منبع: فارس

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 6 اسفند 1395 - 10:37





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن