واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
معاون وزارت صنعت مطرح کرد
پرداخت تسهیلات رونق تولید به 5 هزار واحد تولیدی/ ثبت بینالمللی 31 محصول کشور معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: 31 محصول کشور ثبت بینالمللی شدند.
به گزارش فرهنگ نیوز، رمضانعلی صادقزاده عصر امروز در کارگروه پژوهش استان کهگیلویه و بویراحمد اظهار کرد: اگر میخواهیم صنایع پیشرفته داشته باشیم باید سهم هزینههای پژوهشی در کشور افزایش یابد.
معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت، معدن و تجارت بیان کرد: در حال حاضر هزینه پژوهشی بین 1 تا 4 درصد است و در قانون از عبارتهای مکلف یا مجاز استفاده شده است.
وی با اشاره به اینکه نباید تنها متکی به اعتبارات محدود دولتی برای عرصه تحقیق و پژوهش باشیم، گفت: نیروی انسانی متخصص، استفاده از فناوری و تکنولوژی نوین، بالا بودن ضریب نفوذ در بازارهای مصرف و تنوع تولید از جمله ویژگیهای واحدهای تحقیقاتی و پژوهشی است.
این مسؤول با اشاره به اینکه بررسی صنعت کشور در بخشهای مختلف نشان میدهد که اغلب صنایع وارداتی بوده و به روز و پیشرفته نیستند، گفت: روند تبدیل علم به فناوری و تجاریسازی باید در کشور افزایش یابد چرا که یکی از معضلات بخش تولید کشور قاچاق کالا و ارز است که آسیبهای زیادی وارد کرده است.
صادقزاده با بیان اینکه ساختار وزارت صنعت در دولت یازدهم تغییر کرده و در همین راستا معاونت آموزش و پژوهش و فناوری این وزارتخانه از سه سال قبل ایجاد شده گفت: هدف از ایجاد این معاونت، ساماندهی، سیاستگذاری و ظرفیتسازی برای استفاده از فرصتها به منظور ارتقای مهارت در بخش صنعت و معادن است.
وی بیان کرد: در معاونت آموزش و پژوهش سایتی شامل امور کارآموزی، کارورزی و فرصتهای سرمایهگذاری در بخش صنعت ایجاد شده، ضمن اینکه از سال 68 تا 92، 47 واحد تحقیق و توسعه در بخش صنعت ایجاد شد در حالی که از سال 92 تا 9 ماهه امسال این تعداد واحد به 320 واحد رسیده که 11 مورد آن در استان کهگیلویه و بویراحمد است و تقریبا رشد 7 برابری را نشان میدهد.
معاون وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه در کشور 52 محصول ثبت ملی شدهاند، گفت: 31 محصول هم ثبت بینالمللی شدند که خاویار دریای خزر، نارنگی بندرعباس، زعفران بیرجند، فرش کاشان، خرما و پسته کرمان از جمله محصولات ثبت شده بینالمللی هستند، ضمن اینکه این استان محصولات خود برای ثبت ملی و بینالمللی را معرفی کند.
وی با اشاره به ثبت دو هزار و 700 شرکت فعال دانشبنیان افزود: 270 صنعت دانشبنیان در کشور ثبت شده که آنها از معافیت مالیاتی و گمرکی برخودار هستند.
این مسؤول در بخش دیگری از اظهارات خود با اشاره به پرداخت تسهیلات رونق تولید به واحدهای صنعتی و تولیدی، خاطرنشان کرد: 160 هزار میلیارد ریال تسهیلات برای واحدهای صنعتی و تولیدی در نظر گرفته شد که حدود 5 هزار و 400 واحد تسهیلاتی معادل 140 هزار میلیارد ریال دریافت کرده و به چرخه تولید بازگشتند.
منبع: فارس
95/11/20 - 18:39 - 2017-2-8 18:39:17
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 88]