تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 24 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس از مرد يا زن مسلمانى غيبت كند، خداوند تا چهل شبانه روز نماز و روزه او را نپذير...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829421437




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نیروهای ساختمانی در حال فرار هستند


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: رییس سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران با اشاره به روند هجوم کاردان‌های ساختمانی به سوی دانشگاه‌ها برای گرفت مدرک مهندسی گفت: صنعت ساختمان تا کمتر از پنج سال آینده تمام نیروهای فنی خود را که آستین بالا می‌زنند و کار می‌کنند از دست می‌دهد.

مهدی موذن اظهار کرد: قانون می‌گوید هر مهندس ساختمان باید سه نفر کاردان فنی در اختیار داشته باشد اما الان تناسب به طرز عجیبی برعکس شده و به ازای یک کاردان، هفت مهندس وجود دارد. بر اساس آمار ثبت شده سازمان نظام مهندسی ۴۰۰ هزار نیرو در اختیار دارد و اعضای سازمان نظام کاردانی فقط ۶۰ هزار نفر هستند؛ ‌ زیرا به دلیل نبود کار برای کاردان‌ها همه به سمت دانشگاه‌ها برای گرفتن مدرک مهندسی هجوم برده و دست کشور از نیروی انسانی کاربلد خالی شده است.

وی افزود: وقتی فردی مدرک مهندسی می‌گیرد توقعش بالا می‌رود و دیگر کف کارگاه کار نمی‌کند. این مشکل حادی است که صنعت ساختمان را تهدید می‌کند و ما به خاطر وظیفه‌ی سازمانی که بر عهده داریم به تمام مسوولین هشدار داده و می‌دهیم اما توجهی نمی‌شود. با این وضعیت مطمئن باشید پنج سال آینده هیچ کاردانی که کارهای اجرایی را انجام دهد باقی نمی‌ماند.

رییس سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران با طرح این سوال که چرا وقتی سیاست بر این است که کاردان، بیشتر از مهندس باشد آیین‌نامه‌ها به صورت برعکس اجرا می‌شود گفت: شاهدیم که امروز هرم جمعیتی در صنعت ساختمان واژگون شده و خسارات آن را در سال‌های آینده خواهیم دید. در بخش ساختمان، نیروی انسانی حرف اول را می‌زند ولی با این نوع نیرویی که امروز داریم و روندی که در تصمیمات  مسوولان وزارت راه و شهرسازی شاهد هستیم نه تنها این روند خروج نیروی انسانی از چرخه اجرا اصلاح نمی‌شود بلکه تشدید خواهد شد.

موذن به تاکید بر لرزه‌خیز بودن کشور ایران گفت: ایران سرزمین زلزله‌خیزی است و تجربه‌ی زمین‌لرزه‌های بویین زهرا، رودبار و بم باید برای ما درس عبرت باشد. امروز ۵۰ هزار هکتار بافت فرسوده داریم و ۱۹ میلیون نفر زیر این سقف‌ها زندگی می‌کنند که عدد بسیار قابل توجهی است. ما وظیفه داریم ساختمان‌های محکم برای آنها بسازیم ولی از نبود نیروی انسانی رنج می‌بریم. ساختمان‌های در معرض خطر با زلزله‌های کمتر از ۶ ریشتر تخریب می‌شوند؛ این نگاه و تشخیص وظیفه‌ی ملی، شرعی و میهنی بر گردن ما می‌اندازد.

وی با بیان این‌که سازمان نظام کاردانی در حال اضمحلال و نابودی است افزود: مشکلات اقتصادی، سازمان نظام کاردانی را از پای درآورده و کسی به داد آن نمی‌رسد. باید ریشه‌ها را درست کنیم، اما می‌بینیم که در صنعت ساختمان توجهات به سوی ظواهر معطوف شده است. اگر سازمان نظام کاردانی یا حتی سازمان نظام مهندسی و سایر بخش‌ها قوام و دوام نداشته باشند، ساختمان‌ها قوام و دوام نخواهد داشت.

رییس سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران یادآور شد: بر اساس آمار بیش از ۸۰ درصد شهرها و روستاهای کشور در معرض وقوع زلزله آن هم باشدت زیاد یا خیلی زیاد هستند. زمان وقوع نیز برای کسی پیدا نیست و هر آن می‌تواند این اتفاق رخ دهد.

موذن، تاسف خوردن و اشک ریختن بعد از وقوع زمین‌لرزه را بی‌فایده دانست و گفت: وقتی زلزله می‌آید مسوولان ذی‌ربط به جنب و جوش می‌افتند و حداکثر تا ۵-۶ ماه اقداماتی انجام می‌دهند که آثار آن به تدریج کاهش می‌یابد و بعد فراموش می‌شود. ما تاثیر ماندگار از تجربه‌های این زلزله‌ها را برای خود نگه نمی‌داریم و ثبت نمی‌کنیم، لذا خود را ملزم به آیین‌نامه‌ها و مقررات نمی‌دانیم.

وی تصریح کرد: هنوز نمی‌توان گفت عمر ساختمان‌های ما از حدود ۲۵ سال به حدود ۵۰ سال رسیده است. بهترین شاخصی که برای ارزیابی مقاومت ساختمان‌ها می‌توان داشت توجه به عمر و قدمت آن است؛ در حالی که اغلب ساختمان هایی که هم‌اکنون ساخته می‌شود بیش از ۲۵ سال عمر نمی‌کند.

رییس سازمان نظام کاردانی ساختمان استان تهران خاطرنشان کرد: بر اساس تبصره ماده ۴ قانون نظام مهندسی مصوب ۱۳۷۴ مجلس بنا بوده کلیه کارگران و دست‌اندرکاران ظرف مدت ۱۰ سال آموزش ببیند و کارت مهارت فنی دریافت کنند ولی این اتفاق نیفتاد؛ در حالی که هم‌اکنون ۲۰ سال از زمان تصویب قانون گذشته و شاید بیشتر از ۳۰ درصد افراد آموزش ندیده‌اند. نمی‌شود از کارگری که کاربلد نیست بخواهیم جوش بدهد و بتن بسازد. مساله دیگر این است که در آموزش دادن به مهندسین، کاردان‌ها و معماران تجربی به‌روز نیستیم و صنعتی‌سازی را جدی نمی‌گیریم.




۱۰ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن