واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری تسنیم: رحمتالله رحمتی شامگاه امشب در حاشیه مراسم افتتاح مرکز تخصصی سفال و سرامیک شهرضا در جمع خبرنگاران شهرستان با بیان اینکه عده زیادی از افراد با امکانات آموزشهای مهارتی آشنایی نداشته و یا اینکه نقش آنها را جدی نمیگیرند، اظهارداشت: حدود 8 هزار استاندارد آموزشی وجود دارد که از این تعداد 3000 عدد در حدود 700 مرکز آموزشی فنی و حرفهای دولتی و 8 هزار کارگاه آموزشی زیر پوشش این سازمان آموزش داده میشوند.
وی با اشاره به اهمیت بالا رفتن تعداد افرادی که در کشور آموزشهای فنی وحرفهای را دریافت میکنند، بیان کرد: آمارها نشان از این دارد که 40 درصد نیروی کار کشور آموزشهای فنی و حرفهای را دریافت کرده که نیاز به بالا رفتن این میزان نیاز است.
قائم مقام سازمان فنیوحرفهای کشور با اشاره به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری با عنوان «سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل» گفت: بدون تردید دروازه ورود به اشتغال، پایداری اشتغال و افزایش بهرهوری در صنعت و کشاورزی، ارتقا و آموزش مهارت است.
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مصادیق اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل، آموزشهای فنی وحرفهای است، افزود: جوانان برای رسیدن به اشتغال باید از مسیر مهارت آموزی عبور کنند زیرا اقتصاد مقاومتی مبتنی بر افزایش بهرهوری بوده که این امر جز از راه آموزش و ارتقاء مهارت میسر نیست.
رحمتی با بیان اینکه مهارت و تخصص نیروی کار سرمایه مهمی برای کشور است، اظهارداشت: در بخشهایی همچون صنعت این مهارت آموزی، اهمیت و ضرورت دو چندانی پیدا می کند.
وی بیان کرد: 700 مرکز در کشور داریم و سالیانه حدود یک میلیون 500 هزار نفر ظرفیت آموزش، 800 هزار در بخش دولتی و 700 هزار در آموزشگاههای آزاد فعالیت میکنند.
قائم مقام سازمان فنیوحرفهای با تأکید بر اینکه از اشخاص حقیقی و حقوقی، تعاونیها و صنعت دعوت میکنیم آموزشهای فنیوحرفه ای را فراگیرند، گفت: نرخ بیکاری در کشور 12.5 تا 13 درصد است، متأسفانه نرخ بیکاری در فارغالتحصیلان دانشگاهی به 19 درصد میرسد بنابراین باید فرهنگ اشتغال و کارجویی را عوض کنیم.
وی گفت: 2هزاو640 دانشگاه در سطح کشور داریم، زمانی دانشگاه آزاد و پیامنور برای ارتقای منابع فرهنگ علوم انسانی خلق شدند، اما متأسفانه امروز خصلت دانشگاههای ما به تئوری و مدرک گرایی تبدیل شدند.
رحمتی بیان کرد: کشور چین با یک میلیارد و200 میلیون جمعیت 2هزارو480 دانشگاه دارد و در جهان در بخش اقتصاد بسیار موفق بوده چرا که نگاه چین در فرهنگ اشتغال تغییر کرده است.
وی با اشاره به ایجاد یک بازارچه برای فروش دستاوردهای مشاغل خانگی، اظهار داشت: فنیوحرفهای شهرضا باید ایجاد مشاغل کوچک خانگی در رشتههای متعدد را برای زنان سرپرست خانوار و حتی آقایان و توانمندسازی مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در دستورکار داشته باشد.
قائم مقام سازمان فنیوحرفهای کشور تصریح کرد: فنیوحرفهای مهارت میآموزد و به دنبال آن با کمک موسسات مالی و پولی کشور و بهویژه صندوق کارآفرینی امید برای مشاغل کوچک تسهیلات پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه در اصفهان آمار بیکاری نسبت به نورم کشوری بالاتر و این امر بسیار نگران کننده است، گفت: کارخانهای که میلیاردها سرمایه میبرد اشتغال اندکی را ایجاد میکند باید ظرفیتهایی را ایجاد کنیم تا به نتایج مثبت در اشتغال برسیم.
۱۲ آذر ۱۳۹۵ - ۱۶:۲۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: برترین ها]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]