تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بنگر در چه (لباسى) و بر چه (چيزى) نماز مى گزارى، اگر از راه صحيح و حلالش نباشد، قبول ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832427506




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم ایران اقتصاد مقاومتی را نمی‌شناسند


واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
مردم ایران اقتصاد مقاومتی را نمی‌شناسند
مردم ایران اقتصاد مقاومتی را نمی‌شناسند پدر علم آینده‌پژوهی ایران با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی نیازمند عملکردی متفکرانه است، گفت: مردم شناختی از اقتصاد مقاومتی ندارند که بتوانند به آن کمک کنند


به گزارش فرهنگ نیوز، پروفسور سعید خزایی عصر امروز در سومین کنفرانس مدیریت و اقتصاد با محوریت اقتصاد مقاومتی عنوان کرد: برای نو شدن باید فکر و ایده تازه داشت و باید از اندیشه‌ها و رویکردهای تازه و خرد جمعی استفاده کرد که یکی از همین موارد استفاده از علم آینده‌پژوهی است.
 
وی با در هم تنیده دانستن جهان و وجود ارتباطات تنگاتنگ میان رویدادهای آن اظهار داشت: جزءگرایی ما را موفق نمی‌کند و باید برای موفقیت کلی‌نگر باشیم و آینده جهان را مدنظر قرار دهیم تا بتوانیم آینده ملی و بخشی را بسازیم.
 
پدر علم آینده‌پژوهی ایران نگاه کل گرا را لازمه برنامه‌ریزی دقیق و حساب‌شده عنوان کرد و افزود: باید در ابتدا جایگاه کشور را در جهان بررسی نمود چراکه شناخت آینده کشور مستلزم آشنایی و شناخت آینده جهان است.
 
خزایی دوره‌های سه‌گانه تاریخ بشر را عصر کشاورزی، عصر صنعتی و عصر دانایی عنوان کرد و اظهار داشت: باید به مردم و جوانان شیوه تفکر را آموخت.
 
وی برنامه‌ریزی را اقدامی معطوف به آینده عنوان و تصریح کرد: 12 هزار سال پیش و در عصر کشاورزی برنامه‌ریزی‌ها به‌صورت خطی انجام می‌شد و حوادث و متغیرها مؤثر بر آینده بسیار محدود بود و نتیجه همه مسائل در یک خط مستقیم قرار داشت.
 
پدر علم آینده‌پژوهی ایران عنوان کرد: در اواخر قرن 17 میلادی و در عصر صنعت برنامه‌ریزی‌ها بسیار سخت انجام می‌شد و بر اساس روندها اقدام به برنامه‌ریزی می‌شد، به‌عنوان‌مثال روند رشد جمعیت را در سنوات گذشته موردبررسی قرارداده و برای آینده برنامه‌ریزی می‌کردند.
 
خزایی تصریح کرد: در حال حاضر و در عصر دانایی، فناوری و دانش، برنامه‌ریزی بر اساس روندها ممکن نیست زیرا رویدادها روندها را تغییر می‌دهند همچون رویداد انقلاب که بسیاری از روندها را بر هم زد.
 
وی افزود: در عصر حاضر که تغییرات بسیار سریع رخ می‌دهد، روندها به‌تنهایی برای برنامه‌ریزی آینده مکفی نبوده و باید در کنار آن حتماً رویدادها را مدنظر قرارداد.
 
پدر علم آینده‌پژوهی ایران خاطرنشان کرد: آینده از تعامل روند، رویداد، تصمیم و اقدامات شکل می‌گیرد که باید باهمت همه افراد و در کنار پرداخت به علم آن برای ساخت آینده‌ای مطلوب گام برداشت.
 
خزایی آینده‌پژوهی و برنامه‌ریزی را متفاوت ذکر کرد و افزود: برنامه‌ریزی به دنبال کنترل و بستن آینده است درحالی‌که آینده‌پژوهی به دنبال گشودن و آشکارسازی آینده است.
 
وی یادگیری زدایی را یکی از عوامل پیشرفت در حال حاضر برشمرد و ابراز کرد: تمام مشکلات موجود به علت یادگیری‌های گذشته است چراکه برخی از این دانش‌ها کاربردی در زمان حال‌ندارند و مانع یادگیری‌های جدید نیز می‌شود یادگیری نوین لازمه پیشرفت و نیازمند به‌روزرسانی است.
 
پدر علم آینده‌پژوهی ایران در ادامه با انتقاد از آمارهای بالای اعلام‌شده در تکنولوژی و اقتصاد گفت: این آمار بالای پیشرفت کجاست و چرا در زندگی مردم احساس نمی‌شود متأسفانه ما واقعیات را آن‌چنان‌که هست نمی‌بینیم بلکه آن‌چنان‌که می‌خواهیم می‌بینیم.
 
خزایی با بیان اینکه یکی از دلایل عدم همراهی سازمان‌ها با هم عدم توجه به حرف‌ها و هدف‌ها می‌باشد ابراز کرد: اقتصاد مقوله‌ای مهم‌تر از آن است که باید به اقتصاددانان سپرده شود.
 
وی پیش‌بینی آینده اقتصاد را مستلزم شناخت محیط تصمیم توسط مدیران ذکر کرد و افزود: تمام تصمیمات انسان معطوف به آینده است زیرا تصمیمات در آینده شکل می‌گیرند و اقدامات برای آینده است بنابراین باید محیط تصمیم را شناخت.
 
پدر علم آینده‌پژوهی ایران با بیان سؤالی مبنی بر اینکه چرا سند چشم‌انداز در کشور به اهداف خود نرسیده است اظهار داشت: سند چشم‌انداز از ابتدا در انزوا بوده و مردم با آن آشنایی ندارند.
 
خزایی با انتقاد از عدم بکارگیری اقتصاد مقاومتی در زندگی مردم اظهار داشت: متأسفانه در حال حاضر از اقتصاد مقاومتی تنها مؤلفه‌های آن را بیان می‌کنیم و مردم اقتصاد مقاومتی را نمی‌شناسند تا به آن کمک کنند.
 
وی در پایان ابراز کرد: باید فرهنگ امید در جامعه ایجاد شود، برای رسیدن به اهداف بزرگ نیازمند برنامه‌ریزی و طرح‌های بلند هستیم.
 


منبع: فارس


95/8/20 - 18:19 - 2016-11-10 18:19:49





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[مشاهده در: www.farhangnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 108]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن