واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: 6 امکان تامین مالی جدید برای کشتیسازان
در سبد مالی سال 95 صندوق توسعه صنایع دریایی حدود 6 محصول طراحی شده است که تسهیلات ساخت شناور، تسهیلات تعمیر شناور، تکمیل شناور، صدور ضمانت نامه سرمایه در گردش و تسهیلات توسعه کارگاه صنایع دریایی از آن جمله است.
مدیر عامل صندوق توسعه صنایع دریایی از امضای 6 قرارداد تامین مالی با بانک ها، سازمان شیلات کشور و شرکت ملی ماشین سازی چین و صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون در حاشیه هجدهمین همایش اقتصاد مقاومتی ، توسعه دریا محور و چالش های تامین مالی خبر داد.
به گزارش خبرنگار عصرایران، مهرداد مظفری در یک نشست خبری با اشاره به برگزاری هجدهمین همایش صندوق توسعه صنایع دریایی با عنوان "اقتصاد مقاومتی ، توسعه دریا محور و چالش های تامین مالی " افزود : در حاشیه این همایش و با توجه به نیاز صنایع دریایی به تامین مالی، سه قرارداد با بانکهای صادرات، توسعه تعاون و رفاه برای تامین 2 هزار و 100 میلیارد ریال منابع امضا خواهیم کرد.
مظفری اضافه کرد: همچنین به منظور رونق بخش شیلات و نوسازی ناوگان حوزه صیادی و شیلات و تاثیر این حوزه بر توسعه و اشتغال ، در طول برگزاری همایش قراردادی را با سازمان شیلات امضا خواهیم کرد.
وی با اشاره به نیاز این حوزه به جذب سرمایه گذاری خارجی افزود: قرارداد با شرکت ملی ماشین سازی چین دیگر قراردادی است که در این همایش به امضای دو طرف می رسد و در این قرارداد بانک توسعه چین عاملیت تامین مالی را برعهده دارد و تا 85 درصد ازهزینه طرح های ساخت شناورهایی که صندوق توسعه صنایع دریایی معرفی می کند تامین می کند.
مظفری با بیان اینکه قرارداد دیگری را با صندوق ضمانت سرمایه گذاری تعاون منعقد خواهیم کرد که بتوانیم از امکانات و ظرفیت های قانونی این صندوق برای صدور ضمانت نامه های فعالین صنایع دریایی تا سقف 70 میلیارد ریال بهره مند شویم و صندوق توسعه صنایع دریایی تا 50 درصد کارمزد آن را پرداخت می کند.
وی در ادامه نشست از برگزاری هجدهمین نمایشگاه صنایع دریایی خبر داد و افزود: در سبد مالی سال 95 حدود 6 محصول طراحی شده است که تسهیلات ساخت شناور، تسهیلات تعمیر شناور، تکمیل شناور، صدور ضمانت نامه سرمایه در گردش و تسهیلات توسعه کارگاه صنایع دریایی از آن جمله است.
عضو هیت مدیره صندوق توسعه صنایع دریاییٍ از معرفی فعالان صنایع دریایی به بانک ها برای دریافت یک هزار میلیارد ریال تسهیلات خبر داد و گفت : نزدیک به 50 درصد این میزان پرداخت شده است و برای سال 95 حدود 2 هزار میلیارد ریال هدف گذاری کرده ایم.
وی سازندگان کشتی، متقاضیان این صنعت و تامین کنندگان را از جمله محورهای اساسی این صندوق عنوان کرد و افزود: در همایش امسال قرار است گفتمان تازه ای برای تبیین و تحلیل تامین مالی در حوزه دریا ایجاد کنیم و این در حالی است که نیاز سالانه صنایع دریایی به منابع مالی برای احیا یک تا 2 میلیارد دلار است.
مظفری کمبود منابع مالی و عدم سازماندهی سازمان ها و نهادها و ارگان های مرتبط را از اصلی ترین مشکلات عدم توسعه صنایع دریایی دانست و گفت : حوزه صنایع دریایی نیاز به منابع بلند مدت دارد ولی جریان بانکی بر خلاف منابع مورد نیاز است.
گفتنی است هجدهمین همایش صنایع دریایی با عنوان "اقتصاد مقاومتی ، توسعه دریا محور و چالش های تامین مالی 26 تا 28 مهرماه و نمایشگاه صنایع دریایی 27 تا 30 مهر ماه در جزیره کیش برگزار می شود.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۲۶ مهر ۱۳۹۵ - 17 October 2016
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: عصر ایران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]