تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):دعایی که بیشتر امید اجابت آن می رود و زودتر به اجابت می رسد،‌ دعا ب...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834665948




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آرامش مطلق در بازار جهانی طلا


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه دنیای اقتصاد: انتظار برای نشست کمیته بازار آزاد فدرال رزرو آمریکا، روندهای جهانی را کم نوسان کرده است. طلا که به شدت نسبت به اخبار و داده‌های مختلف حساس است، روز دوشنبه تنها با یک دلار افت به قیمت 1327 دلار رسید و روز سه‌شنبه را نیز با نوسان در انتهای همان محدوده 1320 دلار آغاز کرد.

 نوسان‌های کم دامنه بهای فلز زرد با توجه به نشست قریب‌الوقوع بانک مرکزی آمریکا عجیب نیست، اما جالب اینجا است که انتظار، اثر موضع گیری‌های مقام‌های ارشد ایالات‌متحده را نیز محدود کرده است.

 لائل برینارد، از اعضای شورای حکام فدرال رزرو، دوشنبه گفت که بانک مرکزی آمریکا نباید با سرعت زیادی حمایت خود از اقتصاد ایالات‌متحده را متوقف کند. از آنجا که او از اعضای بسیار بانفوذ فدرال رزرو است، احتمال افزایش نرخ‌های بهره در نشست روزهای 20 و 21 سپتامبر دور از ذهن است. با این همه، انقباض بیشتر پولی هم طرفدارانی دارد، گرچه آنها هم سرعت کم انقباض را ضروری می‌دانند. دنیس لاکهارت، رئیس فدرال رزرو آتلانتا دوشنبه گفت که شرایط موجود اقتصادی باعث می‌شود در نشست آینده کمیته بازار آزاد، «بحثی جدی» درباره افزایش نرخ بهره دربگیرد.

شاخص دلار روز دوشنبه در واکنش به گفته‌های برینارد با افت روبه‌رو شد، گرچه نتوانست کمکی به طلا بکند. اما صبح سه‌شنبه تعدیل روند ارزی، شاخص دلار را رشد داد، گرچه باز هم اونس نوسان شدیدی را تجربه نکرد. قیمتی که تا ساعت 7 عصر سه‌شنبه برای اونس ثبت شد، 1325 دلار بود، البته هم‌اکنون که شما این گزارش را می‌خوانید ممکن است قیمت متفاوتی به‌عنوان قیمت نهایی دومین روز کاری از دومین هفته ماه سپتامبر رقم خورده باشد.

روز اول

اونس که روز جمعه روی قیمت 1328 دلار ایستاده بود، روز دوشنبه تا بهای 1320 دلار هم افت کرد، اما در نهایت روی عدد 1327دلار ایستاد. در این روز گفته‌های حامی افزایش نرخ‌های بهره در آمریکا، نقره را نیز تحت فشار قرار داد، اما اظهارات حامی ثبات نرخ بهره وجوه فدرال، اثری معکوس داشت.روز دوشنبه، سیاست‌های پولی دیگر بانک‌های مرکزی نیز مورد توجه بود. هفته گذشته، بانک مرکزی اروپا سیاست‌های تسهیلی تازه‌ای را معرفی نکرد تا معامله‌گران طلا در قاره سبز ناامید شوند. همچنین دوشنبه یکی از مقام‌های بانکی چین اعلام کرد که ممکن است خبری از انبساط بیشتر پولی در دومین اقتصاد بزرگ جهان نباشد.

روز دوشنبه، با وجود افت شاخص دلار، چشم‌انداز بلندمدت اقتصاد آمریکا بازار کالا را تحت فشار نگه داشت. با این همه، جهش اصلاحی بهای نفت خام در میانه روز، تا حدی از فشارها کاست. دیگر خبری که در نخستین روز کاری هفته مورد توجه معامله‌گران بازارهای مختلف بود، خبر بیماری هیلاری کلینتون، نامزد دموکرات‌های آمریکا برای انتخابات ریاست‌جمهوری نوامبر 2016 بود.در‌حالی‌که بیشتر از 10 روز از ماه سپتامبر گذشته، بازارهای سهام جهان هنوز در ماه نهم به آرامش نرسیده‌اند تا تقاضای طلا به‌عنوان سرمایه امن به کمک این واقعیت، تشدید شود. نوسان‌های بیشتر بورس‌ها می‌تواند طلا را جذاب‌تر کند. با وجود این، سیاست‌های پولی بانک‌های مرکزی دنیا تاثیر بیشتری بر روند طلا خواهند داشت.

ادامه حبس

اونس طلا روز سه‌شنبه را با قیمت 1330 دلار آغاز کرد اما خیلی زود به نوسان در همان انتهای محدوده 1320 دلار رو آورد. البته در ساعات بعدازظهر، نوسان‌های فلز زرد افزایش یافت. شاخص دلار که روز دوشنبه تحت فشار قرار گرفته بود، روز سه‌شنبه دچار تعدیل روند شد. با این همه، نوسان‌های اونس طلا به‌دلیل انتظار پیش گفته محدود ماند. صبح روز گذشته علاوه‌بر رشد دلار، رشد شاخص‌های سهام آسیا نیز بر طلا فشار وارد می‌کرد.

روز سه‌شنبه عامل سومی هم علیه طلا کار می‌کرد. آژانس بین‌المللی انرژی در گزارشی گفت که افت شدید رشد تقاضای نفت به علاوه مازاد عرضه باعث خواهد شد قیمت نفت در نیمه‌نخست سال 2017 تحت فشار بماند. این خبر نیز به ضرر فلز زرد کار کرد. گفته‌های برینارد بازار روز سه‌شنبه را نیز متاثر کرد. نظرسنجی موسسه «سی ام ئی» نشان داده که احتمال افزایش نرخ بهره فدرال رزرو در نشست سپتامبر به کمتر از 15 درصد رسیده است. این رقم قبلا به 24 درصد افزایش یافته بود. تعویق انقباض پولی در آمریکا در میان‌مدت به نفع طلا خواهد بود.

اما روز سه‌شنبه خبر خوبی برای طلا منتشر شد. چین که بزرگ‌ترین واردکننده طلا در جهان است، روز گذشته داده‌های اقتصادی خوبی را منتشر کرد. روز سه‌شنبه اعلام شد که پس از افت موقت در ماه جولای، اقتصاد چین در ماه آگوست 2016 فراتر از برآورد اقتصاددانان رشد داشته است؛ به‌طوری‌که در کنار تقویت بازار مسکن، آمار خرده‌فروشی، سرمایه‌گذاری و تولید کارخانه‌ها نیز همگی با رشد مواجه شدند.

تولید صنعتی چین در ماه آگوست 2016 نسبت به دوره مشابه سال گذشته رشدی 3/ 6درصدی داشته که از برآورد متوسط 2/ 6درصدی اقتصاددانان بلومبرگ بیشتر بوده است. میزان خرده‌فروشی نیز در ماه گذشته 6/ 10 درصد افزایش داشته و سرمایه‌گذاری‌های ثابت نیز در هشت ماه نخست سال 1/ 8 درصد بیشتر شده است.این گزارش‌ها در کنار آمار اخیر دیگر، باعث رشد اعتماد در دومین اقتصاد بزرگ دنیا شده است. آمار مبادلات تجاری و شاخص رسمی کارخانه‌ها نیز به طرز غیرمنتظره‌ای به بالاترین سطح 2 سال اخیر رسیده است. یکی از چالش‌های موجود این است که در پی سیگنال‌های دولت مبنی‌بر افزایش قیمت املاک، بازار مسکن ممکن است با فشارهای نزولی مواجه شود.

دیگر خبر مهم روز سه‌شنبه بازگشت هیلاری کلینتون به صحنه انتخابات آمریکا بود. نامزد دموکرات انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا روز گذشته در مصاحبه با شبکه «سی ان ان» تاکید کرد که دوست دارد هرچه سریع‌تر به رقابت‌های انتخاباتی بازگردد. تقریبا همزمان با این بازگشت، دونالد ترامپ، نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در گفت‌وگو با «سی ان بی سی» اعلام کرد: «رئیس فدرال‌رزرو به این دلیل نرخ بهره را نزدیک به صفر نگه‌داشته است که جانت‌یلن آنچه را که باراک اوباما از او می‌خواهد انجام می‌دهد و یلن باید از آنچه بر سر این کشور آورده، شرمنده باشد.»

رشد تقاضا

در حالی که همه در انتظار مشخص شدن سیاست پولی فدرال رزرو و هضم فشار بالقوه آن بر طلا هستند، گزارش‌های تازه از رشد تقاضای طلا می‌گوید. شورای جهانی طلا در تازه‌ترین گزارش خود اعلام کرده است که تقاضای جهانی طلا در 6 ماه نخست 2016 میلادی به بیش از 2335 تن رسیده است.به گزارش سایت طلا به نقل از پایگاه اینترنتی «دوبی کرونیکل»، شورای جهانی طلا اعلام کرد: «تقاضای جهانی طلا در 6 ماه نخست امسال به بیش از 2335 تن رسیده است. میزان تقاضای سرمایه‌گذاری برای طلا در این مدت 16 درصد بیشتر از رکورد قبلی در 6 ماه نخست 2009 میلادی بوده است.»

براساس این گزارش تقاضای جهانی طلا در سه ماه دوم امسال نیز مانند سه ماه نخست با افزایش روبه‌رو شده و با 15 درصد رشد نسبت به مدت مشابه سال قبل به بیش از 1050 تن رسیده است. این رقم در سه ماه دوم 2015 میلادی به 910 تن رسیده بود. بی ثباتی‌های اقتصادی سیاسی و اجتماعی تاثیر زیادی بر افزایش تقاضای سرمایه‌گذاری برای طلا داشته است. میزان ذخایر طلای صندوق‌های سرمایه‌گذاری جهان نیز در 6 ماه نخست امسال بیش از 580 تن افزایش داشته است. این رقم در سه ماه دوم امسال بیش از 237 تن رشد نشان داده است. تقاضای شمش و سکه طلا نیز در سه ماه دوم امسال با رشد فزاینده‌ای روبه‌رو شده است، تقاضای شمش و سکه در این مدت در آمریکا با 101 درصد رشد به 25 تن رسیده است. تقاضای کل برای سکه طلا در 6 ماه نخست امسال با 4 درصد افزایش به بیش از 485تن رسیده است. افزایش 25 درصدی قیمت جهانی طلا از ابتدای سال 2016 تاکنون تاثیر زیادی بر رشد تقاضای سرمایه‌گذاری داشته است. رشد فزاینده قیمت طلا از 6 ماه نخست 1980 میلادی بی سابقه بوده است.

این گزارش می‌افزاید: «تقاضای جواهرات در آمریکا با رشد 10 درصدی روبه‌رو شده است. این تقاضا در چین با افت 15 درصدی در سه ماه دوم روبه‌رو شده و به 144 تن رسیده است. تقاضای جواهرات در هند نیز در سه ماه دوم امسال با 20درصد کاهش به 98 تن رسیده است.»تقاضای بانک‌های مرکزی جهان نیز با 40درصد کاهش در سه ماه دوم امسال به 77 تن رسیده است. این رقم در مدت مشابه سال قبل به 127 تن رسیده بود. بانک‌های مرکزی جهان در 6 ماه نخست امسال 185تن طلا خریداری کرده‌اند. ارزش ذخایر طلای بانک‌های مرکزی جهان به بیش از 4/ 1 تریلیون دلار رسیده است.




۲۴ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۴۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 94]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن