تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 25 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هرچیز بهاری دارد و بهار قرآن ماه رمضان است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829486958




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

1814 واحد صنعتی 1500 میلیاردتومان تسهیلات گرفتند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: 1814 واحد صنعتی 1500 میلیاردتومان تسهیلات گرفتند
سازمان شهرك‌هاي صنعتي ۲۱۰۰ قرار‌داد با صنايع كوچك و متوسط در شهرك صنعتي عباس‌آباد منعقد كرده كه فقط ۱۲۵۰ واحد صنعتي فعال هستند و صنايع مستقر در اين شهرك همچنان از عدم اجراي قانون معافيت‌هاي مالياتي در شهرك‌ها انتقاد دارند.
نویسنده : بهناز قاسمی 


سازمان شهرك‌هاي صنعتي ۲۱۰۰ قرار‌داد با صنايع كوچك و متوسط در شهرك صنعتي عباس‌آباد منعقد كرده كه فقط ۱۲۵۰ واحد صنعتي فعال هستند و صنايع مستقر در اين شهرك همچنان از عدم اجراي قانون معافيت‌هاي مالياتي در شهرك‌ها انتقاد دارند.
گفته مي‌شود از سال ۹۲ تا‌كنون شهرك‌هاي صنعتي حال و روز خوبي ندارند، ركود حاكم بر بخش توليد به‌دليل رشد بي‌رويه هزينه تمام‌شده و رقابتي‌ نبودن كالاهاي ساخته شده در بازار داخلي و بازارهاي صادراتي، مشكلات تأمين نقدينگي و كمبود سرمايه در گردش موجب شده است تا طي چند سال اخير بسياري از صنعتگران مستقر در شهرك‌هاي صنعتي عطاي ادامه فعاليت را به لقاي زياندهي بيشتر بخشيده و با تعطيلي يا كاهش شديد ظرفيت اين واحدها به‌دنبال راهي براي برون‌رفت از اين بن‌بست باشند.
به گفته مديرعامل سازمان صنايع كوچك و شهرك‌هاي صنعتي كشور حدود ۱۹ درصد واحدهاي صنعتي كوچك مستقر در شهرك و نواحي صنعتي كشور به دلايل مختلف تعطيل شده‌اند و تنها ۱۵۰ شهرك تقاضا‌محور است.
علي يزداني مي‌گويد: شناسايي بنگاه‌هاي كوچك و متوسط در سه دسته غيرفعال با فعاليت ۵۰ تا ۷۰ درصدي، طرح‌هاي نيمه‌تمام و با پيشرفت بالاي ۶۰ درصد، اعم از بنگاه‌هاي مستقر در شهرك‌ها و نواحي صنعتي يا خارج از اين محدوده صورت گرفته و بانك‌ها نيز حداكثر در يك ماه بايد نسبت به تعيين تكليف براي پرداخت وام اقدام كنند.
وي مي‌افزايد: ۷ هزار و ۷۸ واحد صنعتي در حال حاضر غيرفعال هستند كه اين تعداد در شهرك‌ها مستقر شده‌اند كه ۶ هزار و ۶۶۲ واحد در رديف صنايع كوچك هستند كه يك هزار و ۹۹ واحد توسط بانك‌‌ها تملك شده و ۷۵ درصد آنها فعال هستند.
وي در خصوص تعطيلي واحدها هم مي‌گويد: ۱۹ درصد واحدهاي كوچك، ۱۸ درصد واحدهاي متوسط و ۲۲ درصد واحدهاي صنعتي بزرگ در كشور به دلايل مختلف تعطيل شده‌اند كه اين آمار در استان‌هاي مختلف متفاوت است. تداوم اين ركود و خطر تعطيل شدن كامل شهرك‌هاي صنعتي موجب شد دولت در سال پاياني فعاليت خود اعطاي وام به ۷۵۰۰ واحد صنعتي كوچك و متوسط را به تصويب برساند و سيستم بانكي را مجاب كرد كه حداكثر به هر واحد كوچك تا سقف يك ميلياردتومان تسهيلات پرداخت كند...
شهرك صنعتي عباس‌آباد واقع در محور تهران – گرمسار يكي از فعال‌ترين شهرك‌هاي صنعتي كشور است كه صنايع فلزي و ريخته‌گري، كاني غير‌فلزي، غذايي، برق و الكترونيك، نساجي و پوشاك، شيميايي و سلولزي در آن فعاليت مي‌كنند. در بازديد اخير خبرنگاران از چند واحد صنعتي در اين شهرك، فعالان صنعتي از تداوم ركود در بازار، واردات برخي كالاها از جمله لوازم يدكي چيني، مشكلات تبادلات پولي با بانك‌هاي خارجي و نبود زيرساخت‌هاي لازم در شهرك صنعتي عباس‌آباد سخن گفتند. البته هيچ يك از واحد‌ها علاقه‌اي به دريافت تسهيلات بانكي نداشتند و ترجيح مي‌دادند كه كاهش سود، بازار خود را حفظ كرده و سرمايه در گردش واحد خود را تأمين كنند.
درحاشيه اين بازديد، فاضل هاشمي مدير شركت خدماتي عباس‌آباد در جمع خبرنگاران از اخذ ماليات بر ارزش افزوده از تمام زنجيره‌هاي توليد گله كرده و مي‌گويد: پس از سال‌ها دولت نتوانسته زير‌ساختي كه مربوط به محاسبه و اخذ ماليات بر ارزش افزوده مي‌شود را فراهم كند و به جاي اينكه اين ماليات از مصرف‌كننده نهايي اخذ شود، توليد‌كنندگان در تمام زنجيره‌هاي توليد موظف به وصول اين ماليات شدند. وي از بهره‌هاي بانكي ۱۸ درصدي سخن گفت و از عدم تخفيف بيمه تأمين اجتماعي به فعالان شهرك‌هاي صنعتي انتقاد كرد‌ه و مي‌افزايد: بزرگ‌ترين حمايت دولت از واحد‌هاي فعال در شهرك‌ها، رعايت قانون است، متأسفانه معافيت‌هاي مالياتي نيز در شهرك‌هاي صنعتي اجرا نمي‌شود و عباس‌آباد كه مجهز‌ترين شهرك كشور است پس از گذشت ۲۴ سال از ساخت اين شهرك، همچنان از نبود زير‌ساخت‌هاي لازم رنج مي‌برد. وي اظهار مي‌دارد: متأسفانه از ۲۱۰۰ قرار‌دادي كه در اين شهرك منعقد شده فقط ۱۲۵۰ قرار‌داد فعال است.

  طرح ايجاد نواحي صنعتي براي رونق شهرك‌ها
همچنين معاون برنامه‌ريزي سازمان صنايع كوچك در جمع خبرنگاران از طرح ايجاد نواحي صنعتي به منظور رونق شهرك‌ها خبر داده و مي‌گويد: در بررسي اهداف برنامه پنجم به اين نتيجه رسيديم كه اهداف برنامه در حوزه صنعت محقق نشده و عدم اجراي اين قانون كافي نبودن زير‌ساخت‌هاي صنعتي شناخته شد از اين رو طرح اجراي نواحي صنعتي را آغاز كرديم كه از شهر اهواز آغاز شد. براسا‌س اين طرح، با شناسايي مزاياي استان، شهرك صنعتي مجهز شده به ايجاد اشتغال نيز كمك مي‌كنيم. مقيمي نبود بازار را مشكل اصلي صنايع كوچك و متوسط عنوان كرده و مي‌افزايد: متأسفانه صنايع داخلي اعتقادي به تبليغات ندارند و به همين دليل نتوانستند براي محصولات خود بازار‌سازي كنند.
وي تصريح مي‌كند: در يك ماه گذشته بيش از ۱۱ ميليارد پروژه زير‌ساختي تعريف شده كه به زودي عملياتي خواهد شد. مقيمي در خصوص تسهيلات بانكي مي‌گويد: در طرح تخصيص تسهيلات به ۷۵۰۰ واحد صنعتي كوچك و متوسط، حدود ۱۸۱۴ واحد صنعتي موفق به دريافت تسهيلات شدند و حدود ۱۵۰۰ ميليارد تومان مجموع اين تسهيلات شده است. وي از نظارت دقيق سازمان بر نحوه هزينه‌كرد اين تسهيلات خبر داده و مي‌افزايد: اگر نحوه هزينه اين تسهيلات مديريت نشود، طي ۶ ماه آينده با حجم عظيمي از معوقات مواجه شده و وضعيت صنايع نيز با تأخير چندماهه وخيم‌تر خواهد شد.



منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۲۰:۴۸





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن