تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 7 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):ریشه های کفر سه چیز است:حرص و بزرگ منشی نمودن و حسد ورزیدن.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1834749003




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خودروهای پرنده در راه است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: روزنامه شهروند: صنعت حمل‌ونقل همیشه در حال تغییر بوده و امروز به نقطه دگردیسی رسیده است. تغییرات این حوزه پس از ورود ماشین‌های بخار تا به امروز به‌حدی سرعت داشته که زندگی بشر را به‌طور کلی تغییر داده و امروز سرعت آن به حد روز و ثانیه رسیده است. به همین دلیل هم شرکت‌ها و افرادی که نظر به آینده دارند، مشغول سرمایه‌گذاری در راه‌های جدید هستند؛ راه‌هایی که از خودروهای بدون راننده گرفته تا «هایپرلوپ»ها را در برمی‌گیرد و می‌خواهد انسان را از نقطه الف به مقصد ب برسانند. البته امروز دیگر در صنعت حمل‌ونقل رسیدن به مقصد هدف نهایی نیست؛ بلکه چگونه رسیدن، با چه هزینه‌ای رسیدن و در چه زمانی رسیدن و در یک کلام کیفیت رسیدن به مقصد اهمیت بیشتری یافته است.

 در این میان فناوری نقش مهمی دارد و پاسخی ایده‌آل برای تمام این «چگونگی»ها فراهم می‌کند. بنابراین بی‌دلیل نیست که کارشناسان معتقدند صنعت حمل‌ونقل در مسیر گذر از بزرگترین تغییر و تحولات تاریخ است. در همین راستا نشریه «بیزینس اینسایدر» فناوری‌های مهمي که طی سال‌های اخیر با موفقیت مواجه شده‌اند را در گزارشی گرد هم آورده است که در زیر می‌خوانید:

نجات جان هزاران نفر با خودروهای بدون راننده

 این نوع خودروها با سرعت برق و باد از کانسپتی زیبا به یک واقعیت تبدیل شده‌اند. بیشتر خودروسازان مطرح جهان سعی دارند تا ٢٠٢٠ میلادی خودرویی پیشرفته و نیمه‌خودران را در بازار عرضه کنند. همچنین بسیاری از خودروسازان پیش‌بینی می‌کنند تا ١٠‌سال دیگر خودروهای بدون راننده آنها وارد بازار خواهد شد. کارشناسان این صنعت پیش‌بینی می‌کنند كه خودروهای بدون راننده مزایای زیادی داشته باشند که مهم‌ترین آنها مربوط به بخش ایمنی است. در حقیقت پیش‌بینی می‌شود انطباق خودروهای بدون راننده سالانه جان هزاران نفر را نجات خواهد داد.

طبق تحقیقی که موسسه Eno Center for Transportation انجام داده، اگر حدود ٩٠‌درصد خودروهای موجود در جاده‌های آمریکا بدون راننده باشد، تعداد تصادفات از ٦ به ١,٣‌میلیون حادثه در ‌سال کاهش می‌یابد و مرگ‌های مرتبط با آن نیز از ٣٣هزار مورد به ١١هزار و ٣٠٠ مورد کاسته خواهد شد. علاوه بر امنیت، خودروهای بدون راننده سبب می‌شوند كه مردم وقت آزاد بیشتری داشته باشند، گازهای گلخانه‌ای کمتری منتشر شود و همچنین برای افرادی که توانایی رانندگی ندارند مانند افراد مسن بسیار کمک‌حال خواهد بود.

فرار از ترافیک روزانه با خودروی پرنده

ممکن است خودروهای پرنده هنوز هم یک تصور باشند، اما به نظر می‌رسد اکنون بسیاری معتقدند كه این تصور به‌زودی به واقعیت خواهد پیوست. در ماه ژوئن بلومبرگ خبر داد كه لری پیج یکی از موسسان گوگل ١٠٠‌میلیون دلار در یک استارت ‌آپ (برنامه نوپا) به نام Zee.Aero سرمایه‌گذاری کرده است. این شرکت سرگرم کار روی فناوری مخصوص خودروهای پرنده است. همچنین پیج روی یک استارت آپ دیگر در حوزه تولید خودروهای پرنده سرمایه‌گذاری کرده که «کیتی‌‌هاوک» نام دارد. Zee.Aero  و کیتی‌هاوک هیچ‌کدام اعلام نکرده‌اند چه زمان خودروهایشان آماده مي‌شود؛ اما اخباری درباره ساخت نمونه‌های اولیه آنها به گوش می‌رسد.

همچنین «ترافیگورا» یک استارت آپ ساخت خودرو پرنده دیگر است که تصمیم دارد جدیدترین خودروی پرنده را که TF-X نام دارد تا ٢٠٢٥ میلادی رونمایی کند. این خودرو می‌تواند به‌طور خودکار از زمین بلند شود، پرواز کند و فرود بیاید؛ همچنین می‌تواند با وسیله الکتریسیته مسافت حدودا ٨٠٤ کیلومتر را طی کند. خودروهای پرنده مانند TF-X می‌توانند در حقیقت مسیر تازه‌ای برای مشتریانشان فراهم کنند؛ مثلا اگر ترافیک خیلی سنگین باشد، می‌توان تا محل کار پرواز کرد!

تاکسی هواپیماي بدون خلبان

این هواپیماهای بدون خلبان غول‌پیکر برخلاف خودروهای پرنده فقط برای آسمان ساخته می‌شوند و خیلی سریع‌تر از آنچه تصور می‌شود، وارد بازار خواهند شد. در ژانویه ٢٠١٦ میلادی، EHang، یک شرکت چینی از هواپیمای بدون خلبان پرده‌برداری کرد که توانایی حمل یک سرنشین را دارد. وزن این وسیله نقلیه هوایی نیز حدود ٢٢٠ کیلوگرم است و می‌تواند تا ١١٠ کیلوگرم بار را نیز حمل کند. این هواپیما که به‌طور کامل با الکتریسیته کار می‌کند، می‌تواند با ٦٢ مایل برساعت و به مدت ٢٣ دقیقه پرواز کند. همچنین بالاترین ارتفاع این هواپیما بیش از ١١‌هزار فوت است. برای آن‌که سرنشین از نقطه الف به ب برود، فقط کافی است سرنشین مقصد مورد نظر خود را وارد برنامه تلفن‌همراه کند و هواپیما بقیه کارها را انجام خواهد داد. این هواپیمايي اعلام کرده در‌ سال‌جاری میلادی آزمایشات ملزوم را در صحرای نواداي آمریکا انجام خواهد داد.

 خودروهای الکتریکی انگیزش استفاده از انرژی پاک

 تولید خودروهاي الكتريكي در حال افزایش است. تعداد زیادی از خودروسازان تصمیم دارند تا پایان دهه میلادی خودروهای تمام الکتریک بسازند. در حالی‌که این خودروها به دلیل استفاده ازالکتریسیته، به کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای کمک می‌کنند، همچنین به تغییرات بزرگتری منجر خواهند شد. همچنین آنها به شرکت‌های تولید الکتریسیته فشار وارد می‌کنند تا سرمایه‌گذاری بیشتری در انرژی‌های پاک کنند تا بتوانند تقاضای الکتریسیته مورد نیاز را برآورده کنند. درحقیقت «لیندون رایو» مدیرعامل شرکت سولارسیتی در ماه ژوئن به بیزینس اینسایدر گفت: انرژی خورشیدی طی ٥‌سال آتی به نقطه اوج خود خواهد رسید. افزایش تقاضا برای خودروهای الکتریکی نقش بزرگی در این روند بازی خواهد کرد؛ زیرا با تقاضای در حال رشدی روبه‌رو شده‌اند.

 سیستم‌های مونوریل اسکای ترن

مونوریل‌های بدون راننده مانند اسکای ترن می‌توانند تغییر شگرفی در حمل‌ونقل روزانه مردم ایجاد کند. اسکای ترن ٢٠ فوت بالاتر از سطح جاده‌ها با سرعت ١٥٥ مایل در ساعت حرکت می‌کند و یک سفر ٢ ساعته را به ١٠ دقیقه تبدیل می‌کند.

 جری سندرز، مدیرعامل شرکت سازنده آن می‌گوید: سیستم فناوری اسکای ترن می‌تواند تقاضای مسافران را در زمان‌های مختلف درک کند و به این ترتیب تعداد سکوهای موجود در ایستگاه‌های خاص را در زمان لازم افزایش دهد.

کاربران برای استفاده از اسکای ترن باید به نزدیک‌ترین ایستگاه آن بروند و مقصد خود را در برنامه موبایل اسکای ترن وارد کنند. این برنامه کاربر را به سکوی مخصوص راهنمایی می‌کند. به گفته سندرز مسیرهای ریل اسکای ترن و ایستگاه‌های آن به قدری کوچک هستند که می‌توان آنها را در هر نقطه‌ای ازجمله در نزدیکی ساختمان‌ها و فرودگاه‌ها ساخت. این شرکت در می ‌٢٠١٦ اعلام کرد كه تا ٢٠٢٠ میلادی نخستین ریل مخصوص را در لاگوس، پایتخت نیجریه احداث خواهد کرد؛ اما تصمیم دارد سیستم مونوریل را در کشورهای دیگر به‌زودی به کار گیرد.

مرسدس اتوبوس بدون راننده می‌سازد

تاکسی‌های بدون راننده شیوه تردد مردم را در شهرها تغییر خواهند داد. مردم می‌توانند به جای تاکسی گرفتن یا سوار اتوبوس شدن، سوار یک تاکسی بدون راننده شوند که از طریق یک برنامه موبایل آن را درخواست کرده بودند.

 این نوع تاکسی‌های بدون راننده که هم‌اکنون در چند شهر آزمایش می‌شوند، به‌طور معمول مسیری مشخص را در ترافیکی با حجم معمولی طی می‌کنند. یک شرکت فرانسوی به نام EasyMile در پي توسعه بسیاری از تاکسی‌های بدون راننده‌ای است که در سراسر شهرهای اروپایی استفاده می‌شود. همچنین یک نمونه از تاکسی بدون راننده به نام اولی در تابستان امسال در واشنگتن افتتاح می‌شود.

از سوی دیگر با افزایش جمعیت شهرها، نیاز به گزینه‌های حمل‌ونقل ایمن و کارآمد بیشتر می‌شود. در همین راستا بسیاری از کارخانه‌ها مشغول کار روی اتوبوس‌های بدون راننده هستند. مثلا مرسدس بنز در جولای از ساخت اتوبوس نیمه‌خودکار خبر داد. این اتوبوس می‌تواند چراغ‌های راهنمایی را شناسایی کند. در تونل‌ها آرام حرکت کند و قابلیت شناسایی عابران و دوچرخه‌سواران را دارد بنابراین می‌تواند در شرایطی خاص بدون راننده به فعالیت خود ادامه دهد. همچنین مرسدس ادعا می‌کند كه مصرف سوخت این اتوبوس بسیار کمتر از متوسط مصرف یک اتوبوس شهری با راننده است؛ زیرا سیستم‌ها بدون راننده است. در حال حاضر این اتوبوس می‌تواند با سرعت ٤٣ مایل در ساعت حرکت کند و طوری برنامه‌ریزی شده تا فقط در لاین‌های مخصوص اتوبوس حرکت کند؛ زیرا جهت‌یابی در این لاین‌ها راحت‌تر است و ترافیک کمتری دارد. به‌ هر حال با پیشرفت فناوری، این اتوبوس قابلیت‌های بیشتری خواهد یافت.

‌هایپرلوپ با قیمت ارزان

هایپرلوپ‌ها یکی از جدیدترین فناوری‌های حمل‌ونقل هستند که کالا و مسافر را در تونل‌های مخصوص با سرعت زیاد جابه‌جا می‌کنند. مسافرت در تونل‌ها با سرعت بیش از ٥٠٠ مایل در ساعت سبب می‌شود كه سفرکردن افراد به‌طور کارآمدتر باشد. چون‌‌هایپرلوپ یک محیط کنترل‌شده و کاملا خودکار است، امکان ندارد به دلیل آب وهوا یا اشتباه اپراتور فرد دیر به مقصد برسد. جالب آن‌که شرکت‌های سازنده هایپرلوپ تصمیم دارند آن را با قیمت قابل قبولی عرضه کنند. به گفته یکی از مدیران این طرح، قرار است هر نوع حمل‌ونقل با‌ هایپرلوپ با هزینه‌ای کم انجام شود؛ زیرا خدماتی که‌ هایپرلوپ انجام می‌دهد با قیمت بالا به صرفه نخواهد بود. بنابراین سازندگانش تصمیم گرفته‌اند آن را به‌طور ارزان ارایه کنند.




۲۶ مرداد ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن