تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عاقل‏ترين مردم كسى است كه در امور زندگيش بهتر برنامه‏ريزى كند و در اصلاح آخرتش بيشتر ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827499644




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بانك، بانك خودمان است و خودرو هم خودروي خودمان!


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: بانك، بانك خودمان است و خودرو هم خودروي خودمان!
نویسنده : اولاد آدم 
بررسي صورت‌هاي مالي چهار بانك توسط اولاد آدم، نشان مي‌دهد، اين بانك‌ها در سال 94 در مجموع 4 هزارو 246 ميليارد ريال تسهيلات قرض‌الحسنه پرداخت كرده‌اند كه سهم كاركنان آنان 6/77 درصد بوده است. يعني بيش از سه چهارم تسهيلات را خودشان برداشته‌اند و نوش جان كرده‌اند. تازه الباقي را هم احتمالاً داده‌اند به در و همسايه! انگار اينجا كويت است و هر كسي هر چقدر خواست مي‌تواند بريز و بپاش كند! يعني با پول مردم، حالش را مي‌برند!
البته اولاد آدم ايرادي بر كاركنان بانك‌ها نمي‌گيرد چون بالاخره آنها هم قسمتي از همين مردم هستند و حق دارند كه از امكانات و تسهيلات بانكي استفاده كنند! اما احتمالاً نقص در جاي ديگري است كه از داخل تخم مرغ شانسي فقط نام آنها در مي‌آيد! شايد هم خوش شانسي و خوش اقبالي است. البته موضوع انحصار نيست و‌الا هر كجا نام انحصار بدرخشد، شيوا سه سوته خودش را مي‌رساند به ويژه اينكه در بانكداري هم دستي داشته و. . . .
گفتم شيوا! بهتر است براي اينكه احساس غبن نكنيد، از بانك بزنيم بيرون و برويم ببينيم باز چه دسته گلي آب داده است؟ آخر اين روزها نمي‌شود كه بعضي‌ها حرف نزنند! يعني انگار بعضي‌ها حقوق مي‌گيرند كه حرف بزنند و طرح و برنامه هايي بدهند كه اجرايي نيست! نمونه‌اش همين ربيعي! همين شيوا! همين ساير ذخيره‌هاي دولت!(فكر نكنيد كه فقط صفدر، ذخيره بوده، همين روزهاست كه نوبخت از ساير ذخيره‌ها هم رونمايي كند!)
شيوا در مورد وضعيت بازار خودرو و انحصار در اين بازار گفته كه كسي وارد سرمايه‌گذاري در بازار خودرو نمي‌شود( يعني تمام اين چيزهايي كه نعمت‌زاده و خودروسازها در مورد پژو، فرانسه، شراكت و سرمايه‌گذاري گفته اند؛كشك!يعني باد هوا! يعني...) شيوا گفته كه حرف‌هاي مختلفي زده مي‌شود. برخي‌ها مي‌گويند كه نمي‌گذارند كسي وارد سرمايه‌گذاري در اين بازار در كشور شود. اما من مي‌گويم اگر كسي جايي را مي‌شناسد كه مي‌تواند در اين صنعت در كشور ما سرمايه‌گذاري كند، معرفي نمايد تا موانع را از بين ببريم (اصولاً كار شيوا و شوراي رقابت، موانع برداري است! اگر فكر كرده‌ايد كار ديگري دارند يا تا به امروز كار ديگري را انجام مي‌داده‌اند، سخت در اشتباهيد!)
اما به شما بشارت بدهم كه شيوا هميشه با يك اما مواجه مي‌شود. اين‌بار هم در مورد معرفي مكان براي سرمايه‌گذاري، با اما مواجه شده و براي همين اولاد آدم روي هيچ مكاني كه بشود سرمايه‌گذاري كرد، دست نمي‌گذارد! يعني فكر نكنيد كه اين اما خودش مانع سرمايه‌گذاري است! نه! اصلاً. خودتان ببينيد اماي شيرين شيوا چيست:
شيوا گفته: اما هر كس بخواهد وارد اين صنعت شود، بايد بتواند با توليد سالانه يك ميليون دستگاه خودرو با صنعت بازار خودروي داخلي رقابت كند. بايد بتواند مشتري جذب كند و منطقه را بشناسد. (‌تازه بعد از همه اينها بايد كيسه شوراي رقابت را هم تنش بكشد و اگر يك خودرو توليد مي‌كند كه 20 ميليون مي‌ارزد، شوراي رقابت، قيمت آن را 40 ميليون اعلام مي‌كند تا رقابت جدي شود! البته شورا به خودروهاي زير 20ميليون ورود پيدا نمي‌كند!)
يعني شيوا گفته شورا به هيچ وجه طرفدار قيمت‌گذاري براي هيچ كالايي نيست، بلكه طرفدار اين است كه قيمت‌ها رقابتي باشد اما وقتي در بازار انحصار وجود دارد، نمي‌توان قيمت‌گذاري را به بازار محول كرد. وقتي خودرويي زير ۲۰ ميليون تومان توسط يك خودروساز ساخته و به فروش مي‌رسد فقط مي‌توان بر آن نظارت داشت!
اولاد آدم كه نفهميد آيا شيوا فهميده كه چه گفته يا نه؟ اما اگر شما آشنايي در بانك داريد تا شيوا پايش مجدداً به بانك‌ها نرسيده، برويد و از آن 6/77 درصد سهميه اختصاصي استفاده كنيد و نگوييد كه از اين سفره پهن شده به شما چيزي نرسيده و جا تنگ بوده و....


منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 20]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن