تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس نيّتش خوب باشد، توفيق ياريش خواهد نمود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820681312




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

لباس آهنی BMW برای کمک به کارگران


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
لباس آهنی BMW برای کمک به کارگران




«KSO VEST» نام رباتی است که برای راحتی کارگران یکی از خطوط تولید بی ام و ساخته شده است.





وبسایت gsm.ir: یک مرحله بالاتر، پیچیده‌تر، گران‌تر و کاربردی‌تر از گجت‌های پوشیدینی، لباس رباتی یا ربات‌های پوشیدنی هستند که مثالشان را در فیلم‌های علمی تخیلی به وفور دیده‌اید و شاید معروف‌ترینش لباس شخصیت Iron Man در فیلم‌های مارول باشد. می‌گویند ایده استفاده از ربات‌های پوشیدنی مدت‌ها قبل و برای پروژه‌های نظامی طرح شده بود، اما بعدها سر از بازارهای جهانی درآورد و محصولی غیرنظامی شد.


EKSO VEST : لباس آهنی ب‌ام‌و برای کمک به کارگران

HAL نام یکی از معروف‌ترین ربات‌های پوشیدنی حال حاضر جهان است که کمپانی ژاپنی Cyberdyne آنرا عرضه می‌کند. آخرین نسخه این ربات پوشیدنی، HAL5 نام دارد که برای کمک به افراد در هنگام بلندشدن از زمین، بلندکردن اجسام سنگین، راه رفتن طولانی مدت و حتی بالا و پائین رفتن از پله‌هاست. HAL5 تقریبا 1.6 متر ارتفاع داشته و وزنش 23 کیلوگرم است و برای پوشیدنش حتما نیازمند کمک شخص دیگری هستید. باتری این ربات تا حدود 2 ساعت و 40 دقیقه کار می‌کند. با HAL5 حداکثر می‌توان 70 کیلوگرم را به راحتی بلند کرد که معادل وزن متوسط یک نفر است. قیمت نسخه‌های تجاری HAL5 مابین 14 تا 19 هزار دلار است.


ب ام و نیز برای کمک به کارگرانی که ساعت‌ها در خطوط تولیدش مشغول کارند ربات پوشیدنی جدیدی به نام EKSO VEST معرفی کرده است. این ربات البته ساخت ب‌ام‌و نیست، بلکه نسخه بهینه‌شده‌ای از EKSO GT ساخت کمپانی کالیفرنیایی Ekso Bionics است که بیش از 10 سال در طراحی و ساخت چنین ربات‌هایی تجربه دارد.


EKSO VEST : لباس آهنی ب‌ام‌و برای کمک به کارگران



ایده ابتدایی استفاده از EKSO را نخستین‌بار مدیر خط تولید کارخانه اسپارتانبرگ ب‌ام‌و در آمریکا یعنی آقای Frank Pochiro مطرح کرد که با استقبال مدیر کارخانه روبرو شد. آقای پوچیرو می‌گوید که تاکنون 30 نفر از کارگران خط تولید ب‌ام‌و این ربات را امتحان کرده‌اند که با استقبال همگی‌شان روبرو شده است، طوری که از همین حالا نیز آماده پوشیدن EKSO هستند! اما ب‌ام‌و برنامه بلندمدتی برای EKSO درنظر گرفته است و می‌خواهد هر EKSO متناسب با ارگونومی بدن هر کارگر و همچنین وظیفه‌ای که آن کارگر برعهده دارد طراحی شود.


EKSO VEST : لباس آهنی ب‌ام‌و برای کمک به کارگران


ب ام و نخستین خودروسازی نبود که به سراغ ربات‌های پوشیدنی رفت. سال گذشته آئودی نیز با همکاری یک استارتاپ سوئیسی رباتی با نام Chairless Chair برای کارگران خط تولید Neckarsulm و Ingolstadt خود در آلمان معرفی کرد که بدنه‌ای از جنس فیبرکربن داشت. برای کارگرانی که ساعت‌های متمادی باید روی پاهای‌شان می‌ایستادند، این ربات حکم صندلی متحرک را داشت.







تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۵ - ۰۷:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 130]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن