تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 30 دی 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):بسم اللّه‏، شفاى هر دردى و يارى كننده هر دارويى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1854928483




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

فیلم: چگونه عینک به بینایی ما کمک می‌کند؟


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها:
فیلم: چگونه عینک به بینایی ما کمک می‌کند؟




حدود 2 هزار سال پیش «سنه کا» فیلسوف روم باستان، به طور اتفاقی از یک لیوان پر از آب به کتابش نگاه کرد که ناگهان متن کتاب تغییر شکل یافته و کلمات به طرز شگفت انگیزی واضح به نظر رسیدند. اما هزار سال طول کشید تا از این اصل برای ساخت اولین عینک ها استفاده شود. امروزه عینک ها به میلیون ها نفر که به علت «عیوب انکساری اصلاح نشده» از کم بینایی رنج می برند، کمک می کند. کلید درک این موضوع در مفهوم «انکسار» نهفته است.





وب سایت ویدوآل: حدود 2 هزار سال پیش «سنه کا» فیلسوف روم باستان، به طور اتفاقی از یک لیوان پر از آب به کتابش نگاه کرد که ناگهان متن کتاب تغییر شکل یافته و کلمات به طرز شگفت انگیزی واضح به نظر رسیدند.

 اما هزار سال طول کشید تا از این اصل برای ساخت اولین عینک ها استفاده شود. امروزه عینک ها به میلیون ها نفر که به علت «عیوب انکساری اصلاح نشده» از کم بینایی رنج می برند، کمک می کند. کلید درک این موضوع در مفهوم «انکسار» نهفته است.

انکسار به توانایی یک محیط شفاف مانند شیشه، آب یا چشم برای تغییر مسیر شعاع نوری که از آن می گذرد، گفته می شود. دو سطح انکسار اصلی در چشم وجود دارد؛ قرنیه و عدسی که برای منکسر کردن نور به طور دقیق بر روی شبکیه، با هم کار می کنند.

 شبکیه لایه ای از بافت های حساس به نور در پشت چشم است که به کمک مغز ما را قادر به دیدن می کند. اما خیلی از انسان ها چه در دوران کودکی یعنی هنگامی که چشم آنها در حال رشد است و چه در سال های بعد زندگی دچار عیوب انکساری می شوند.

 نقص در قرنیه یا عدسی باعث می شود که نور منکسر شده جلو یا پشت شبکیه متمرکز شود و به همین علت تصاویر محو به نظر می رسند. افراد با عیوب انکساری می توانند رنگ، حرکت و نور را ببینند ولی جزئیات چیزهایی که می بینند نامشخص است. انسان ها عیوب انکساری را با توجه به تفاوت های چشم هایشان به شکل های مختلفی تجربه می کنند. در بعضی افراد نور زیادتر منکسر شده و در بعضی دیگر کمتر.

 چشم هایی که نقطه کانونی آنها جلوی شبکیه تشکیل می شود، نزدیک بین نامیده می شوند. آنها می توانند اشیاء نزدیک را واضح ببینند، ولی در دیدن اجسام دور مشکل دارند. اما هنگامی که نقطه کانونی پشت قرنیه باشد، افراد دور بین می شوند. برای آنها اشیاء نزدیک نامشخص هستند، ولی اشیاء دور به طور کامل واضح دیده می شوند. و در آخر، گروهی نیز قرنیه غیر کروی دارند که آستیگماتیسم نام دارد؛ فرمی از «دید خارج از تمرکز» که باعث می شود تمام اشیاء، چه دور و چه نزدیک، نامشخص به نظر برسند.

هر چه پیرتر می شویم، چشمان ما با چالش های جدیدتری رو به رو می شود. هنگامی که جوان هستیم عدسی چشم ما انعطاف پذیر است و می تواند برای تمرکز کردن روی اشیاء تغییر کند که به آن تطابق می گویند. به این معنی که وقتی نگاهمان را از دور به نزدیک می آوریم، اشیاء واضح به نظر می رسند. اما هرچه پیرتر می شویم، عدسی چشم ما انعطاف پذیری خود را از دست می دهد و هنگامی که از دور به نزدیک نگاه می کنیم، نمی تواند منطبق شود که به آن «پیر چشمی» می گویند و از حدود 40 سالگی در افراد دیده می شود. نزدیک بینی، دور بینی، آستیگماتیسم و پیر چشمی از انواع  عیوب انکساری چشم هستند.

امروزه ما با استفاده از عینک ها و لنزهای تماسی، با تمرکز مجدد نور روی شبکیه، می توانیم این عیوب را برطرف کنیم. حتی این امکان وجود دارد که با جراحی لیزر و با تغییر شکل قرنیه و تصحیح عیوب انکساری آن، بینایی را تصحیح کنیم. اما هنوز عینک ها در این کار مشهورترین هستند. در حال حاضر با استفاده از لنزهایی با طراحی دقیق و با هدایت کردن نور به نقطه صحیح روی شبکیه، دید واضح به فرد برگردانده می شود.

در سال 1772 عینک ساز انگلیسی به نام «ادوارد اسکارلت» شکل جدید عینک های امروزی (که با دو دسته روی گوش ها قرار می گرفتند) را اختراع کرد. عینک های امروزی طراحی شان را از همان طرح الهام گرفته اند، اما خیلی دقیق تر و شخصی تر هستند؛ هر جفت عینک مناسب یک فرد است.

بنابراین اگر شما یکی از 50 میلیون نفری هستید که یکی از مشکلات دور بینی یا نزدیک بینی و یا هر دوی آنها را دارید یک جفت عینک در انتظار شماست تا جهانی کاملا جدید را در دیدی واضح و شفاف آشکار کند.



در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
فیلم: چگونه عینک در بینایی ما کمک می کند؟







لینک


تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 149]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سرگرمی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن