واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: رئیس شورای کارگری کارخانه قند ورامین گفت: از نماینده شهرستان خواستهایم نامهای به ما بدهد تا بتوانیم به مسئولین امر ارائه کنیم تا بهخاطر مشکلات بسیار زیاد مالی به ما فطریه پرداخت کنند.
به گزارش تراز ، به نقل از پایگاه خبری ورامین ما، کارخانه قند ورامین یکی از اماکنی است که برای مردم این منطقه از جهات مختلف دارای اهمیت بسزایی است تا جایی که یکی از مناطق شهر ورامین با این اسم بین مردم خوانده میشود.
ساختمان کارخانه قند ورامین یکی از آثار باستانی شهرستان ورامین است, از سوی دیگر چند نسل از مردم ورامین در این کارخانه فعالیت کرده و بازنشسته شدهاند.
کارخانه قند ورامین در زمانهای مختلف فراز و فرودهای زیادی را به خود دیده است که در آخرین فرودی که میتواند از آن بهعنوان سقوط نام برد, کارخانه بهحالت تعطیل درآمده و بسیاری از کارگران آن بیکار شدهاند و بهتبع آن با مشکلات گوناگون اجتماعی و خانوادگی دست و پنجه نرم میکنند.
خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی ورامین ما بهجهت اینکه با مشکلات این کارگران عزیز و زحمتکش ورامینی آشنا شود بهسراغ یکی از اعضای شورای کارگری کارخانه رفت.
جعفر اردستانی رئیس شورای کارگری کارخانه قند ورامین گفت: در پایان سال 94 کارخانه قند ورامین در مجموع 280 کارگر داشت که از این تعداد 200 نفر آنها قراردادی بودند که همگی امروز بیکار شدهاند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 83 نفر در کارخانه بهصورت رسمی در کارخانه مشغول فعالیت میباشند که 33 نفر از آنها بهصورت نگهبان و نیروهای شبگرد میباشند و مابقی نیز فقط حقوق پایه را دریافت میکنند.
رئیس شورای کارگری کارخانه قند ورامین بیان کرد: در تاریخ 28 اسفند سال 94 بعد از اینکه مسئولین کارخانه قند با کارگران تصفیه حساب کردند, کارگران اخراج شدند.
اردستانی در خصوص نظر مسئولین کارخانه بابت آغاز به کار مجدد آن نیز گفت: مسئولین کارخانه اعلام کردهاند که "مجوز واردات شکر را به ما بدهند که اگر این امر صورت گرفت میتوانیم بهجای 200 کارگر, 400 نفر را مشغول به کار کنیم".
وی بیان کرد: مسئولین دولتی تقبل کردند که 86هزار تن شکر وارد کرده و در اختیار کارخانه قند ورامین قرار دهند ولی تا به امروز تنها 25هزار تن آن را در اختیار کارخانه قند ورامین قرار دادهاند.
این کارگر باسابقه کارخانه قند ورامین تصریح کرد: در مرحله اول تعطیلی کارخانه قند ورامین کارگران زیر نظر بیمه بیکاری رفته و هزینهای دریافت میکردند ولی بعد از وارد شدن 25هزار تن شکر و قول مسئولین امر, کارگران را از دریافت بیمه بیکاری خارج و به کارخانه منتقل کردیم.
اردستانی ادامه داد: بعد از اینکه کارخانه پس از 3 ماه فعالیت مجدداً از کار افتاد, سازمان تأمین اجتماعی قبول نمیکرد تا کارگران مجدداً حقوق بیمه بیکاری بگیرند که در نهایت با پیگیریهای بسیار زیاد و بعد از دوندگیهای بسیار زیاد توانستیم سازمان تأمین اجتماعی را مجاب کنیم تا به کارگران بیمه بیکاری دهد.
وی ضمن بیان اینکه در حال حاضر 100 نفر از کارگران بیکار شده کارخانه قند بیمه بیکاری هم نمیگیرند، گفت: از نماینده شهرستان خواستهایم نامهای به ما بدهد تا بتوانیم به مسئولین امر ارائه کنیم تا بهخاطر مشکلات بسیار زیاد مالی به ما فطریه پرداخت کنند.
رئیس شورای کارگری کارخانه قند ورامین تصریح کرد: برخی از کارگران با قرض کردن از دیگران و پساندازی که داشتهاند پراید مدل پایینی خریدند تا مسافرکشی کنند ولی از سویی تاکسیرانی اجازه کار را به آنها نمیدهد و خودروهای آنها را متوقف میکنند و از سوی دیگر نیز وضعیت مسافرکشی نیز بسیار وخیم است.
اردستانی بیان کرد: یکی دیگر از همکاران نیز خودروی پیکان باری را خریداری کرده و به فروش سیبزمینی و پیاز مشغول بود که مأمورین شهرداری ترازو و وسایل کار او را ضبط کردند و اجازه فعالیت به او را ندادند.
منبع: تسنیم
زمانبندی انتشار: 5 تير 1395 - 19:33
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 126]