تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هرگاه مؤمن بيمار شود سپس خداوند شفايش دهد، آن بيمارى كفّاره گناهان گذشته و پندى بر...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827309444




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

گلایه استاندار تهران از نعمت‌زاده به‌خاطر اولویت دادن به خارجی‌ها


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: استاندار تهران گفت: لازم است مراتب گلایه خود را طی نامه‌ای به آقای نعمت‌زاده اعلام کنیم که چطور فضای نمایشگاه به جای ارائه به تولیدکنندگان داخلی در اختیار خارجی‌ها قرار گرفته است.

به گزارش تراز ، حسین‌هاشمی استاندار تهران که ریاست شورای گفت‌وگوی استان تهران را برعهده دارد در ابتدای نشست بیست‌وسوم این شورا با اشاره به مصوبات پیشین گفت: در جلسه گذشته، از اتاق تهران دو درخواست داشتم؛ نخستین تقاضای من این بود که نتیجه اقدامات و فعالیت‌های خود را در راستای اجرایی شدن سیاست‌های اقتصاد مقاومتی به شورا و ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی انعکاس دهند؛ به این دلیل که من فکر می‌کنم یکی از ارکان اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاوتی اتاق‌ها هستند. درخواست دیگر من، همکاری اتاق تهران با ستاد تسهیل امور و پشتیبانی واحدهای تولیدی و شهرک‌های صنعتی استان تهران است که البته کارها در این ستاد خوب پیش می‌رود اما بازوی اصلی این ستاد نیز اتاق تهران است.

هاشمی ادامه داد: اکنون تعامل خوبی میان نهادهای بیمه‌ای و مالیاتی و هم‌چنین بانک‌ها در استان تهران برای رفع نیاز‌های صنعت شکل گرفته است و اتاق تهران نیز باید نقش فعالی در این زمینه ایفا کند. استاندار تهران گفت: برنامه ما این است که تکلیف 981 واحد صنعتی استان تهران را که نیازمند تسهیلات هستند تعیین کنیم و این تسهیلات به واحدهایی اعطا شود که هم اشتغال ایجاد کنند، هم چرخ تولید را به گردش دربیاورند و هم اینکه تولید آنها قابل عرضه باشد. من خواستار آن هستم که اتاق تهران هم در کنار استانداری قرار گیرد که این امر مهم را پیش ببریم.

او همچنین با اشاره به رفت و آمد هیات‌های تجاری، خواستار ارائه گزارشی از دستاوردهای ورود این هیات‌ها و مذاکرات آنها شد.

استاندار تهران تصریح کرد: در هفته اخیر، فضاسازی بسیاری در مورد تعطیلی کارخانه ارج صورت گرفت، در حالی که تیر خلاص این واحد تولیدی شش سال گذشته زده شد. به هر حال خاصیت اقتصادها این است که گاهی چند بنگاه تعطیل می‌شود و در مقابل چند بنگاه نیز متولد می‌شود و رشد می‌کند. برای مثال اکنون کارخانه امرسان در حوزه تولید لوازم خانگی با حدود 2000 کارگر در حال فعالیت است.

 در ادامه این نشست، محمد لاهوتی دیگر عضو هیات نمایندگان اتاق تهران، به طرح مسایلی پرداخت که در کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات مورد بررسی قرار گرفته است. او گفت: در سال 1394 پس از سال‌ها رشد مثبت در بخش صادرات، شاهد رشد منفی 14.5 درصدی در صادرات بودیم. ما مراتب نگرانی خود را به سازمان توسعه تجارت اعلام کردیم، اما آنها گفتند تراز تجاری مثبت شده و باید آن را به فال نیک گرفت. در حالی که با وجود کاهش صادرات و واردات، تراز تجاری مثبت را نمی‌توان مثبت تلقی کرد.

لاهوتی افزود: به رغم هدف‌گذاری صادرات50 میلیارد دلاری،کاهش صادرات در سال 1395 نیز ادامه یافته است. چنانکه صادرات در دو ماه نخست سال جاری، نسبت به مدت مشابه سال قبل، 15 درصد کاهش یافته است.

او ادامه داد: یکی از مسایلی که صادرکنندگان را با چالش مواجه کرده، دریافت مالیات از تسعیر نرخ ارز است. این چالش در دولت قبل به وجود آمد؛ به این ترتیب که مقرر شد، صادرکنندگانی که ارز ناشی از صادرات خود را به نرخ مبادله عرضه نکنند، مشمول مالیات شوند.

وی ادامه داد: این سیاست خلاف قانون که صادرات را معاف از مالیات عنوان کرده است، اعمال شد. در دولت یازدهم نیز معاون اول رییس‌جمهور، دستور لغو این بخشنامه را صادر کرد اما 9 ماه پس از لغو آن، دستورالعمل جدیدی صادر شد که تسعیر ارز را بار دیگر مشمول مالیات کرد. چنانکه اکنون برای برخی صادرکنندگان، برگه تشخیص‌های میلیاردی صادر شده است.

 رییس کنفدراسیون صادرات افزود: یکی از دلایل کاهش صادرات، مساله دریافت مالیات از تسعیر ارز است؛ زیرا صادرکنندگان عملاً قادر به پرداخت آن نیستند. ضمن آنکه با قطعی شدن این مالیات و عدم پرداخت آن، صادرکنندگان از دریافت تسهیلات نیز محروم می‌شوند؛ در حالی که برای تحریک تقاضا، راهی جز افزایش صادرات وجود ندارد و نتیجه اعمال این نوع سیاست‌ها، عدم اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی است.

او از ضوابط دست‌و پاگیری که استرداد مالیات بر ارزش افزوده در بخش صادرات را به درازا می‌کشد نیز به عنوان یکی دیگر از مشکلات صادرکنندگان یاد کرد و گفت: در شرایطی که در ماده 34 قانون رفع موانع تولید، عنوان شده است که ﻣﺎﻟﯿﺎت ﺑﺮ ارزش اﻓﺰوده اﺧﺬ ﺷﺪه از ﺻﺎدرﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﺑﺎ اراﺋﻪ اﺳﻨﺎد و ﻣﺪارک ﻣﺜﺒﺘﻪ ﺣﺪاﮐﺜﺮ ﺗﺎ ﻣﺪت ﯾﮏﻣﺎه ﭘﺲ از اراﺋﻪ ﺑﺮگ ﺧﺮوﺟﯽ ﺻﺎدره ﺗﻮﺳﻂ ﮔﻤﺮک از ﻣﺤﻞ وﺻﻮﻟﯽﻫﺎی ﺟﺎری سازمان امور مالیاتی ﺑﻪ ﺻﺎدرﮐﻨﻨﺪﮔﺎن ﻣﺴﺘﺮد شود، سازمان امور مالیاتی برای این ماده، 4 صفحه بخشنامه صادر کرده و استرداد این نوع مالیات گاه تا یک سال به طول می انجامد.

لاهوتی خاطرنشان کرد: خواسته ما این است که اگر صادرکننده، صادرات خود را اظهار می‌کند و مالیات می‌پردازد، درصدی از آن در همان زمان مسترد شود و مابقی آن پس از رسیدگی به دفاتر دریافت شود.

این عضو هیات نمایندگان اتاق تهران، هم‌چنین عنوان کرد که به دلیل ممنوعیت صادرات سیمان به عراق، تولیدکنندگان و صادرکنندگان سیمان با مشکلات عدیده‌ای مواجه شده‌اند به طوری که تولید سیمان طی دو سال 1393 و 1394 به ترتیب با کاهش 6.3 و 11.7 همراه بوده است. در عین حال، 59 درصد صادرات این واحدها به عراق بوده و اکنون عراق صادرات این محصول از ایران را ممنوع کرده است. در چنین شرایطی با توجه به سطح ارتباطات سیاسی ایران عراق لازم است، یک گروه سیاسی از طریق مذاکره این ممنوعیت را برطرف کند.

 در ادامه این نشست،کاوه زرگران، رییس کمیسیون کشاورزی، آب و صنایع غذایی اتاق تهران به برخی مشکلات حوزه کشاورزی و صنعت غذا اشاره کرد و گفت: در سال 1394 به‌رغم افزایش قیمت خرید تضمینی مواد اولیه، قیمت جهانی این محصولات 10 درصد کاهش داشته است و این تفاوت قیمت در داخل و خارج منجر به شکل‌گیری حباب قیمتی شده است. چنانکه به عنوان مثال، قیمت جهانی گندم، 700 تومان و قیمت داخلی آن 1200 تومان است.

او افزود: واردکنندگان در سال 1394در مورد برخی اقلام با ممنوعیت واردات مواجه شدند و حتی اجازه ورود موقت را نیز در مورد برخی از کالاها نیافتند. نمونه آن در شیرخشک است و نتیجه این سیاست این بوده که صادرات محصولات لبنی، در سال 94 به نسبت سال 1393 حدود 6 درصد کاهش یافته است.

زرگران همچنین گفت: به دلیل افزایش قیمتی که در مورد مواد اولیه اعمال شده است، در کاهش قیمت تمام شده محصولات غذایی، توفیقی حاصل نمی‌شود و این به کاهش بیش از پیش صادرات منتهی خواهد شد.

او در بخش دیگری از سخنانش، حضور در نمایشگاه‌ها را به عنوان یکی از ابزارهای توسعه صادرات برشمرد و گفت: در بیست‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشین‌آلات و صنایع وابسته که اخیرا برگزار شد، شاهد حضور پررنگ شرکت‌های خارجی فروشنده محصولات نهایی بودیم؛ چنانکه در سال جاری، حدود 200 شرکت به 700 شرکت افزایش یافته بود. آنچنان که به دلیل فضای محدود، حتی تعدادی از شرکت‌های ایرانی نتوانستند در این نمایشگاه شرکت کنند. این رویه نتیجه‌ای جز افزایش واردات نخواهد داشت.

پس از این سخنان استاندار تهران این همه محدودیت برای تولید داخلی را بی‌مفهوم دانست و گفت: در مجلس هشتم فراکسیون صنایع غذایی بسیار قوی عمل می‌کرد، من معتقدم که باید با نمایندگان مجلس دهم مذاکره کنیم که این فراکسیون بار دیگر راه‌اندازی شود. ضمن اینکه با توجه به شعارهایی که در مورد حمایت از تولید داخلی سرداده می شود.

وی خطاب به وزیر صنعت،‌معدن و تجارت لازم است مراتب گلایه خود را طی نامه‌ای به آقای نعمت‌زاده نیز اعلام کنیم که چطور فضای نمایشگاه به جای ارائه به تولیدکنندگان داخلی در اختیار خارجی‌ها قرار گرفته است. این حداقل خواسته ما است. البته ما با خارجی‌ها مخالف نیستیم اما جای تولیدکنندگان داخلی را هم نگیرند.

حمیدرضا صالحی نیز با اشاره به افت صادرات کالاهای صنعتی گفت: طی سال‌های گذشته، صادرات خدمات فنی و مهندسی به 20 میلیارد دلار رسیده است که در این پروژه‌ها تنها به میزان حدود 900 هزار دلار از کالاهای تولیدشده داخلی استفاده شده است. یکی از دلایل عدم استفاده از توان داخلی، این است که کالاهای تولیدی داخلی رقابتی نیست و یکی از دلایل عدم رقابتی بود، نحوه دریافت مالیات بر ارزش افزوده است که می‌توان در مورد آن هم چاره‌اندیشی کرد. این نوع مالیات باید بر مصرف اعمال شود. نه روی تولید.» صالحی نیز نسبت به واگذاری مدیریت نمایشگاه‌ها به تشکل‌ها تاکید کرد.


منبع: فارس







زمانبندی انتشار: 30 خرداد 1395 - 17:19





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن