تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802762931




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صنعت داروهای بیوتکنولوژی جایگزینی برای صنعت نفت


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: صنعت داروهای بیوتکنولوژی جایگزینی برای صنعت نفت
رئیس اسبق انستیتو پاستور ایران معتقد است با توجه به پیشرفت کشور در حوزه صنعت بیوتکنولوژی پزشکی، صادرات داروهای بیوتکنولوژی می تواند طی 10 تا 20 سال جایگزین صنعت نفت شود.
کد خبر: ۵۹۵۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷ - 06 June 2016


رئیس اسبق انستیتو پاستور ایران معتقد است با توجه به پیشرفت کشور در حوزه صنعت بیوتکنولوژی پزشکی، صادرات داروهای بیوتکنولوژی می تواند طی 10 تا 20 سال جایگزین صنعت نفت شود.

عبدالحسین روح الامینی در گفت و گو با خبرگزاری میزان، با اشاره به تاریخچه صنعت بیوتکنولوژی در کشور، گفت: پیشرفت‌های صنعت بیوتکنولوژی در کشور قابل مقایسه با گذشته نیست. البته تشکیل ساختار و توسعه این صنعت در ایران با فاصله کوتاهی از رشد و توسعه زیست فناوری در دنیا آغاز شده اما باید توجه داشت کشورهای صاحب نام در این عرصه با سرعت فزاینده ای به پیشرفت خود ادامه می دهند.   
 
وی با بیان اینکه هم اکنون صنعت بیوتکنولوژی در کشور از وضعیت مناسبی برخوردار است، افزود: برای حفظ شتاب رشد علمی و تکمیل حلقه ارتباط علم و صنعت در تولید ثروت دانش بنیان و ایجاد رقابت در صنعت بیوتکنولوژی، نیازمند سرمایه گذاری گسترده و اقدام سریع در جهت توسعه روز افزون این صنعت در کشور هستیم.
 
عضو هیئت علمی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد: هم اکنون استعداد و توان بالقوه، نیروی انسانی کارآمد، مراکز رشد فعال و پارک های علم و فناوری در حیطه صنعت بیوتکنولوژی در کشور در حال ریشه دوانیدن هستند که متعاقبا برای توسعه و پیشرفت مناسب آن به سر مایه گذاری گسترده ای نیاز داریم.  
 
روح الامینی بر ضرورت رفع موانع قانونی در این عرصه اشاره کرد و گفت: برای سرمایه گذاری بیشتر در این زمینه  لازم است به رفع موانع قانونی و حذف بوروکراسی در بخش های مختلف دولتی از جمله وزارت بهداشت، وزارت صنعت و گمرکات توجه جدی صورت گیرد.  
 
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان محصولات بیوتکنولوژی پزشکی ایران همچنین با بیان اینکه با ایجاد طرح های گوناگون تامین سرمایه می توان با دیگر رقبای منطقه ای و قاره ای رقابت کرد، یاد آور شد: اگر مسئولان، دست اندر کاران، کارآفرینان و صنعت گران در این خصوص غفلت کنند، رقبای ما به واسطه در اختیار داشتن امکانات مالی مناسب، گوی سبقت را از ما ربوده و در آینده نه چندان دور بازار کشور را در اختیار خواهند گرفت.  
 
رئیس اسبق انستیتو پاستور گفت: گام های مثبت و موثری در حوزه تبیین سیاست های کلان اقتصاد مقاومتی و اقتصاد دانش بنیان و نیز ترسیم نقشه جامع علمی کشور توسط نهادهای سیاست گذاری اعم از مجمع تشخیص مصلحت نظام، مجلس شورای اسلامی و شورای عالی انقلاب فرهنگی برداشته شده است اما تعیین اولویت ها و تبدیل سیاست ها و قوانین این حوزه به دستاوردهای ملموس، از رشد کافی برای شتاب در توسعه صنعت بیوتکنولوژی برخوردار نبوده است.   
 
به گفته روح الامینی، در حالیکه رقبای منطقه ای با اختصاص بودجه های میلیاردی در این حوزه سرمایه گذاری می کنند، مجموع سرمایه گذاری کشور در حوزه محصولات یه یک میلیارد دلار نمی رسد.   
 
روح الامینی افزود: برای حفظ شتاب و رشد سریع در حوزه صنایع «های تک»، باید زمان و مراحل لازم جهت انجام فرایندهای حمایتی را کاهش و دامنه سرمایه گذای در این زمینه را توسعه بیشتری داد.     
 
رئیس سابق انستیتو پاستور در خصوص اقتصاد مقاومتی و اقدام و عمل در حوزه بیوتکنولوژی با بیان اینکه اقتصاد مقاومتی جلوه های مختلفی دارد، گفت: یکی از جلوه های اقدام و عمل در اقتصاد مقاومتی، توجه مناسب به اقتصاد دانش بنیان است. با توجه به مزیت نیروی انسانی توانمند و علم و دانش کم نظیر آنها در داشتن مهارت های صنعتی متناسب با محصولات «های تک» می توان با سرمایه گذاری در ابعاد کوچک، دستاوردهایی با ارزش افزوده چند برابری نسبت به حوزه های علمی و صنعتی فعلی در کشور به دست آورد و از خام فروشی و تاراج منابع زیرزمینی جلوگیری کرد.   
 
وی افزود: با توجه به ارزش افزوده قابل توجه در حوزه صنعت دانش بنیان بیوتکنولوژی دارویی، می توان به راحتی کشور را از وابستگی نفتی و معدنی بی نیاز کرد و به عبارتی این صنعت می تواند جایگزین مناسبی برای نفت در 10 تا 20 سال آینده باشد.
 
روح الامینی توجه جدی و عملی به تقویت شرکت های دانش بنیان، تربیت نیروهای کارآمد، دانش محور و کارآفرین در حوزه تولید داروهای بیوتکنولوژی، ایجاد و گسترش ساختارهای مدیریتی، مالی و صنعتی توانمند و موثر را از شروط  اصلی این جایگزینی عنوان کرد.
























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن