تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 4 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):دانايى سرآمد همه خوبى‏ها و نادانى سرآمد همه بدى‏هاست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1833287141




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ سودی که عملا ۲۷درصد می‌شود


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: نرخ سودی که عملا ۲۷درصد می‌شود
تنها یک هفته پس از ابلاغ بخشنامه دولتی پرداخت تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط، کارشکنی برخی بانک‌ها در اجرای آن آغاز شده که این مسئله، سود این تسهیلات را به ۲۷ درصد می‌رساند.
کد خبر: ۵۹۰۴۰۵
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۹ - 18 May 2016


تنها یک هفته پس از ابلاغ بخشنامه دولتی پرداخت تسهیلات به صنایع کوچک و متوسط، کارشکنی برخی بانک‌ها در اجرای آن آغاز شده که این مسئله، سود این تسهیلات را به ۲۷ درصد می‌رساند.


به گزارش فارس، با گذشت تنها یک هفته از ابلاغ دستورالعمل تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط از سوی بانک مرکزی به بانکها، اجرای این مصوبه با مشکل روبرو شده و بانکها در عمل به آن کارشکنی می‌کنند.


هفته گذشته بانک مرکزی در راستای بسترسازی برای خروج بنگاه‌های کوچک و متوسط از رکود و بکارگیری ظرفیت‌های تولیدی، با ابلاغ بخشنامه‌ای به شبکه بانکی، شرکت‌ها و واحد‌های کوچک و متوسط تولیدی، صنعتی، کشاورزی و خدماتی را از شرایط نداشتن بدهی غیرجاری و چک برگشتی برای بهره‌مندی از تسهیلات و تعهدات مستثنی کرد.


با توجه به سهم قابل توجه صنایع کوچک و متوسط در تولیدات صنعتی و اشتغال کشور، کمک به تأمین مالی این واحدها می‌تواند نقش مهمی در رشد بخش صنعت داشته باشد اما در حال حاضر کارشکنی بانکها مانع از اثربخشی دستورالعمل جدید دولت شده است.


مهدی رئیس‌زاده، دبیر انجمن نساجی در این مورد به فارس گفت: در فرآیند اعطای این تسهیلات، بانک‌ها خواستار ماندن 30 درصد از مبلغ تسهیلات در حساب جاری هستند که این اقدام، سود این تسهیلات را به 27 درصد می‌رساند.


وی افزود: بخشنامه تأمین مالی بنگاه‌های کوچک و متوسط اخیراً از سوی دولت به سیستم بانکی ابلاغ شده و بر همین اساس، برخی تولیدکنندگان جهت دریافت تسهیلات به بانک‌ها مراجعه کردند.


وی ادامه داد: در بخشنامه دولت بر لزوم پرداخت تسهیلات جهت سرمایه در گردش واحدهای کوچک و متوسط و رفع رکود در این بخش تأکید شده و همچنین قرار است 5 درصد یارانه سود تسهیلات به بخش تولید اختصاص یابد.


وی با بیان اینکه بانکها پیشنهاداتی را به تولیدکنندگان داده‌اند که بر اساس آن، سود تسهیلات بالاتر از نرخ‌های پیش‌بینی‌شده، محاسبه می‌شود، گفت: خواسته بانک‌ها این است که 30 درصد رقم تسهیلات در حساب جاری باقی بماند که با محاسبه سود حاصل از این مسئله باید گفت که نرخ سود تسهیلات به جای 17 یا 20 درصد به 27 درصد خواهد رسید.


رئیس‌زاده ادامه داد: مشکل پرداخت تسهیلات از محل بخشنامه دولتی پرداخت وام به بنگاه‌های کوچک و متوسط را به مسئولان بانک مرکزی اعلام خواهیم کرد.


وی همچنین با اشاره به اینکه مصوبات خوبی برای حل مشکل مالی واحدهای تولیدی صادر شده است، گفت: اگر بانک‌ها این مصوبات را اجرا نکنند، شاهد تغییری در وضعیت واحدهای تولیدی نخواهیم بود.


وی اظهار داشت: با توجه به کاهش نرخ تورم باید دو کار به صورت همزمان صورت گیرد که یکی، کاهش نرخ سود سپرده‌ها و دیگری کاهش نرخ سود تسهیلات مورد نیاز بخش تولید است.


دبیر انجمن نساجی ادامه داد: با توجه به اینکه از نظر اقتصادی در شرایط متعادل و نرمالی قرار نداریم، کاهش فوری نرخ سود سپرده‌ها و به دنبال آن، کاهش نرخ سود تسهیلات نمی‌تواند اتفاق بیفتد.


وی با اشاره به مشکل محدودیت مالی سیستم بانکی، اظهار داشت: همانطور که به دلیل نبود زیرساخت‌ها نتوانستیم یکسان‌سازی نرخ ارز را داشته باشیم، برای کاهش سود سپرده‌ها و تسهیلات نیز با مشکل مطالبات معوق بانکی روبه‌رو هستیم که بیش از حد استاندارد جهانی است.


به گفته وی، دولت یکی از بدهکاران عمده سیستم بانکی محسوب می‌شود و در حال حاضر قدرت بانکها برای پرداخت تسهیلات بسیار کاهش یافته که راهکار حل این مشکل، اصلاح ساختار بانکی است.


رئیس‌زاده با اشاره به بحث‌های مطرح‌ شده مبنی بر توافق انجام شده برای کاهش نرخ سود سپرده‌های بانکی از 20 به 15 درصد، گفت: نرخ سود تسهیلات نیز باید کاهش یابد تا جوابگوی نیاز بخش تولید و خدمات باشد، اما بین این دو بخش باید تعادل وجود داشته باشد.


وی تصریح کرد: هم‌اکنون نیز با همین نرخ‌های فعلی سود تسهیلات، به دلیل محدودیت منابع مالی، برای دریافت تسهیلات صف وجود دارد و در چنین وضعیتی باید ببینیم با کاهش دوباره نرخ سود تسهیلات، چقدر امکان پرداخت تسهیلات به تولیدکنندگان وجود خواهد داشت.


وی با تأکید بر لزوم تدریجی بودن روند کاهش نرخ سود سپرده‌ها، گفت: باید فکری برای افزایش قدرت تسهیلات‌دهی بانک‌ها شود، زیرا بخش زیادی از منابع بانکها از طریق سپرده‌های خرد مردم تأمین می شود.

























این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 113]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن