واضح آرشیو وب فارسی:فارس: گزارش فارس از اختتامیه دومین جشنواره سما/1سما برگزیدگان خود را شناخت/ امینی: امیدوارم نتایج این جشنواره مورد رضایت شهید آوینی باشد
دبیر جشنواره فیلم کوتاه سما گفت: از زحمات نیروهای جوانی که در این دوره از جشنواره ما را همراهی کردند تشکر ویژهای دارم و امیدوارم نتایج حاصله از این جشنواره مورد رضایت شهید آوینی قرار بگیرد.
به گزارش خبرنگار سینمایی خبرگزاری فارس، مراسم اختتامیه جشنواره ملی فیلم کوتاه سما در فرهنگسرای ارسباران با حضور علی نصیریان، داریوش مؤدبیان، محمد احسانی، بهرام عظیمی، محسن مؤمنی شریف (رئیس حوزه هنری)، تابش (مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی)، محمدحسین مهدویان، سیدمحمود رضوی و امیریل ارجمند برگزار شد.اجرای این مراسم را علی ضیا و محمد سلوکی برعهده داشتند که ضیا فقط چند دقیقه از این مراسم را اجرا کرد و بخش اعظمی برعهده محمد سلوکی بود. در بخش دیگری از این مراسم کلیپی به مناسبت بزرگداشت شهید مرتضی آوینی پخش شد که در آن صحبتهای رهبری درباره شهید آوینی گنجانده شده بود. در ادامه این مراسم نوروزی مدیر فرهنگسرای اندیشه درباره برگزاری اختتامیه جشنواره فیلم کوتاه سما گفت: از این بابت خوشحالم که برای دومین سال متوالی در خدمت دوستان برای برگزاری این مراسم هستم. همچنین از آقای امینی و دوستان شان تشکر ویژه ای نیز دارم و امیدوارم تأثیرات این مراسم و این جشنواره را در چند سال آینده شاهد باشیم. همچنین دو بخش بزرگداشت نیز در این مراسم داریم که از آنها می توان به بزرگداشت شهید طاهری و علی نصیریان اشاره کرد. وی ادامه داد: امیدواریم مسئولین به اهمیت تأثیر کارهایی مهم مثل برگزاری این جشنواره ها واقف باشند و انشاءالله که این درک در همه ما به وجود آید تا بتوانیم حرکاتی مؤثر را ادامه دهیم و برگزاری این جشنواره شروع جشنواره های بزرگتر را نوید دهد. در بخش دیگری از این مراسم کلیپی از طراحی و ساخت پوستر و بروشور جشنواره و همچنین مقدمات برگزاری مراسم افتتاحیه و اختتامیه برای حضار پخش شد.
مجتبی امینی دبیر جشنواره فیلم کوتاه سما در ادامه این مراسم گفت: در همه جشنواره ها عرفی رعایت می شود که یک سخنران، سخنرانی می کند و از افرادی که در آن جشنواره فعالیت داشته اند تشکر می کند اما من در اینجا فقط می خواهم از زحمات نیروهای جوانی که در این دوره از جشنواره مرا همراهی کردند تشکر ویژه ای داشته باشم و امیدوارم نتایج حاصله مورد رضایت شهید مرتضی آوینی باشد. وی ادامه داد: مدتی است که تعدادی از علاقه مندان به نگارش فیلم نامه کتابی را تحت عنوان قصه های دور همی در مؤسسه شهید آوینی نوشته اند و قرار بود در مراسم افتتاحیه جشنواره فیلم کوتاه سما از آن رونمایی شود اما به این دلیل که مراسم افتتاحیه را در کنار مزار شهید آوینی برگزار کردیم فرصتی پیش نیامد تا از این کتاب رونمایی کنیم و قصد داریم در مراسم اختتامیه این کتاب را رونمایی کنیم. در ادامه این مراسم محسن جسور مدیر خانه فیلم نامه در ابتدای صحبت های خود گفت: مجموعه داستان قصه های دورهمی ماحصل زحمت 36 نفر از علاقه مندان به فیلم نامه نویسی است که از میان 90 داستان کوتاه 43 داستان به نگارش درآمده است و امیدواریم این مجموعه داستانی مورد پسند اهالی فرهنگ و هنر قرار گیرد. بخش دیگر این مراسم به تجلیل از شهید سعید سیاح طاهری اختصاص یافت که محمدعلی باشه آهنگر، مؤمنی شریف به روی سن آمده و از ایشان تقدیر کردند. مؤمنی شریف رئیس حوزه هنری با قرار گرفتن روی سن در ابتدای صحبتهای خود گفت: از برگزارکنندگان این جشنواره بسیار ممنونم که باعث شدند من بتوانم درباره بزرگواری مثل شهید طاهری صحبت کنم. همچنین دوست دارم از همین جا یادی از علی نصیریان نیز داشته باشم و از هنرهای برجسته ایشان تشکر کنم. وی ادامه داد: من مدت 7 سال است که افتخار آشنایی با شهید طاهری را داشتم. ایشان در زمان جنگ فرمانده بودند و در همان سال ها یکی از چشم های خود را از دست دادند و بعد از جنگ نیز به مناطق محروم رفته و در آن ها کار کردند. تقریباً حدود 9 جشنواره برای دانش آموزان مناطق محروم با حضور ایشان برگزار شد و کتاب های مربوط به حوزه دفاع مقدس را به زندانیان اهدا میکردند. در ادامه همین فعالیت های ایشان ما شاهد تحول و تأثیرگذاری این کتاب ها در زندانیان بودیم. امیدوارم خداوند روح ایشان را از ما راضی کند و ما پیرو راه شان باشیم. افرادی چون پرویز پرستویی و حبیب احمدزاده از دو عزیزی بودند که همیشه با شهید طاهری همراه بودند.
در بخش دیگر این مراسم محمدعلی باشه آهنگر کارگردان سینما گفت: در ابتدای صحبت هایم جا دارد ادای احترامی داشته باشم به خانواده شهید طاهری و علی نصیریان. همچنین از حضور همسر بزرگوار شهید طاهری نیز تقدیر می کنم. وی با اشاره به خاطره ای مشترک در کنار شهید طاهری بیان داشت: آن طور که در ذهنم هست شهید طاهری هیچگاه در جنگ ها منتظر چیزی نمی ماند و خود جانفشانی هایی در لحظه انجام می داد که بتواند مقابل عراقی ها بایستد. ایشان بعد از جنگ نیز منتظر نماند و خود وارد عرصه شهادت شد.در بخش دیگری از این مراسم در حضور باشه آهنگر و نوروزی از همسر شهید طاهری تقدیر به عمل آمد. همچنین کلیپی درباره برگزاری مسابقات کتابخوانی مردم دفاع مقدس در زندان های کشور پخش شود که طی آن با زندانیان درباره کتابخوانی صحبت میشد و بخشی از صحبت های پرویز پرستویی را در کنار زندانیان نشان می داد. در ادامه این کلیپ مراسم کتابخوانی بین دانش آموزان با حضور مهتاب کرامتی و کوروش سلیمانی نیز دیده می شد. بخش دیگری از این کلیپ به حضور شهید طاهری در جمع هنرمندان و عکس های یادگاری با آنها اختصاص یافت. هیأت انتخاب در بخش فیلم نامه: بیژن میرباقری، محمدعلی سیلمان تاش، محسن جسور و همچنین در بخش هیأت داوری، علی اکبر قاضی نظام، حبیب احمدزاده، سعید قطبی زاده، حسین مهکام، محمدرضا گوهری بودند. در ادامه اهدای جوایز مؤمنی شریف، تابش، جسور و قطبی زاده به روی سن آمده و از افرادی تجلیل کردند. نامزدهای بهترین فیلمنامه: محمد منصوبی فیلم (بدون عبا)، گیتی باقری فیلم (باران آمد)، نازنین فرخ لو فیلم (بهشت کمی آنسوتر)، رامین کرد رستمی فیلم (تعلیق)، آرش پیله وری فیلم (به رنگ کبودی)، سیدمرتضی سبزقبا فیلم (وقت گل نی)، علی مینایی فیلم (شیوه خوشبختی).
در همین بخش از رامین کرد رستمی، آرش پیله وری، سیدمرتضی سبزقبا و علی مینایی تقدیر شد. همچنین دیلپم افتخار و جایزه سوم بخش فیلمنامه به نازنین فرخ لو و گیتی باقری تعلق گرفت. پرستوی زرین که به عنوان نشان برگزیدگان جشنواره فیلم سما معرفی شد در این بخش به محمد منصوبی اهدا شد. بخش دیگر این مراسم را امیریل ارجمند با اجرای یکی از آهنگ های خود به عهده گرفت. در ادامه این مراسم در بخش ملی و نسل نو، در بخش مستند افرادی چون سهیل کریمی، سیدسلیم غفوری، دانش اقباشاوی به عنوان هیأت انتخاب بودند و همچنین رضا پورحسین، مرتضی شعبانی، محسن یزدی، لقمان خالدی و محمدحسین مهدویان نیز به عنوان هیأت داوری بودند. در این بخش حسین مهدویان به همراه محمدعلی باشه آهنگر به روی سن آمده و در حضور آنها جوایزی به برگزیدگان بخش نسل نو اهدا شد. در این بخش دیلپم افتخار بهترین فیلم مستند نسل نو به محسن نجفی مهری اهدا شد و پرستوی زرین در این بخش هیچ کس تعلق نگرفت.نامزدهای بهترین فیلم کوتاه مستند در بخش نسل نو؛ علیرضا دهقان برای فیلم (اوسیا)، محمدعلی رخشانی فیلم (نسل سوم)، احسان ناظم بکایی (سه سال و سه روز)، کمیل سهیلی و فاطمه داودی فیلم (قربانی)، مهنوش محبی فیلم (صبحانه ای با طعم مرگ). در این بخش دیپلم افتخار بهترین تحقیق و پژوهش به کمیل سهیلی و فاطمه داودی اهدا شد و همچنین دیپلم افتخار بهترین کارگردانی به محمدعلی شعبانی تعلق گرفت. انتهای پیام /ج
95/01/26 :: 23:25
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فارس]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 215]