واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: جلوی تولید انبوه محصولات تراریخته در سال ۹۵ گرفته شد
وزیر اسبق جهادکشاورزی گفت: بعد از مطالبی که در تسنیم و سایرسانهها مطرح شد و در کنار آن نیز بنده نامهای هشدارآمیز درمورد تراریخته، به سازمانهای مختلف ارسال کردم از انبوه سازی تولید این محصول در سال ۹۵ جلوگیری شد.
کد خبر: ۵۸۲۴۲۹
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۲ - 20 April 2016
وزیر اسبق جهادکشاورزی گفت: بعد از مطالبی که در تسنیم و سایرسانهها مطرح شد و در کنار آن نیز بنده نامهای هشدارآمیز درمورد تراریخته، به سازمانهای مختلف ارسال کردم از انبوه سازی تولید این محصول در سال ۹۵ جلوگیری شد.
به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از خبرگزاری تسنیم، محمد رضا اسکندری وزیر اسبق کشاورزی اظهار کرد: با کاشت گیاه سالیکورنیا در سواحل کشور و با بهره گیری از آب دریا می توان حتی به خودکفایی تولید روغن در کشور کمک کرد.
مدیرعامل سازمان اقتصادی کوثر ادامه داد: این گیاه با آب شور پرورش داده میشود و علاوه بر اینکه برای روغنکشی 12 تا 18 درصد روغن امگا 6 دارد مصرف علوفهای دارد هیچ محدویتی برای منابع محدود آب شیرین ایجاد نمیکند.
وی گفت: در بخش پزشکی نیز پروژه های خاصی داریم و هروقت به نتیجه نهایی برسد جزئیات آن اعلام میشود. دراین طرح پزشکان دانشمند ایرانی مشارکت دارند که تنها یکی از آنها 12 نوع اختراع را به نام ایران در آمریکا ثبت کرده است.
اسکندری در خصوص نامه هشدار آمیز خود به 11 ارگان کشوردر باره مضرات محصولات تراریخته گفت: دربخشی از نامه پیشنهاد شده که در رابطه با محصولات تراریخته کمیتهای تحت نظر شورای عالی امنیت ملی و ستاد پدافند غیرعامل تشکیل شود تا تمام جوانب این موضوع بر اساس قانون ایمنی زیستی بازنگری و تصمیمگیری شود.
وی فزود: به ارگانیهایی نظیر ستاد پدافند غیرعامل، شورای امنیت ملی، سازمان بازرسی کل کشور و تمام سازمانهایی که توانایی اقدامات بازدارنده برای جلوگیری از توسعه کشت محصولات تراریخته دارند، ارسال شد.
اسکندری گفت: در بسیاری از کشوهای اروپایی نیزاجازه کشت محصولات تراریخته داده نمیشود اما در کشورما مخالفان تولید تراریخته را به بیسوادی متهم میکنند.
وزیر اسبق کشاورزی گفت: در کمال تعجب افرادی که قصد تولید و انبوهسازی محصولات تراریخته را دارند با بودجه پژوهشی کشور، شرکت دانشبنیان تأسیس کردهاند و خودشان نیز عضو کمیته نظارت بر تراریخته و مجوز واردات محصولات تراریخته اند.
اسکندری با بیان اینکه بزرگترین کارتل تولید محصولات تراریخته دنیا (راکفلر) یک کارتل اقتصادی صهیونیستی است، یاد آورشد: با وجود اینکه ایران مدال طلای کشاورزی را به دانشمند بلژیکی به نام پرفسور مارک فن مونتاگو داد اما این فرد نیز هنوز نتوانسته در کشورش خود، دولت و ملت را برای تولید محصولات تراریخته قانع کند.
وی درپایان به در پاسخ به این سوال که وضعیت تولید محصولات تراریخته اکنون در چه وضعیتی قرار دارد تاکید کرد: بعد از مطالبی که در تسنیم و سایرسانهها مطرح شد و در کنار آن نیز بنده نامهای هشدارآمیز در مورد تراریخته، به سازمانهای مختلف ارسال کردم از انبوه سازی این محصول در سال 95 جلوگیری شد و تولید به این صورت از تب و تاب افتاد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]