تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 2 بهمن 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فتوا دهندگان بزرگانِ دانشمندان‏اند و فقيهان پيشوايانى كه از آنان بر اداى پيمان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کلینیک زخم تهران

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

ساندویچ پانل

ویزای ایتالیا

مهاجرت به استرالیا

میز کنفرانس

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1855688616




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نکات مهم طراوت ذهنی


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
psy_co
حتما هر روز مدت زمانی را معین کنید که در آن تنها باشید و مراقبه کنید به قدم زدن بپردازید، دوش آب گرم بگیرید، به عبادتگاه بروید یا در جایی باشید که مزاحمت نداشته باشید. در این مقطع زمانی تلاش کنید که نسبت به خود کنجکاوی مشفقانه ای به کار برید و با خویشتن مانند یک دوست دانا و صمیمی رفتار کنید.
توجه کنید که در عالم تنهایی ذهنتان به چه موضوعاتی می پردازد. با دقت ببینید افکار شما در حالت ناخودآگاهی به چه مطالبی توجه می کند یعنی هنگامی که مشغول رانندگی هستید یا قدم می زنید یا در حال به خواب رفتن هستید ذهنتان نسبت به موفقیت ها یا ناکامی های شما درگیر است؟ آیا مرتب نگران کارهای بعدی حاضر در ذهن خود هستید؟ اگر جواب شما مثبت است تعجب ندارد که افسرده هستید. سعی کنید افکار خود را زیر نظر داشته باشید ولی اجازه ندهید افکارتان به شما دستور دهند.
اگر احساس می کنید که مرتب خود را محاکمه می کنید بکوشید ذهنتان را متقاعد سازید که محاکمه و خودداوری کردن به منزله افسردگی است و در درون خود دشمنی دارید که مدام شما را بر زمین می زند و تنبیه می کند. به جای اینکه هنگام ظهور این دشمن واکنش دفاعی و نامعقولی داشته باشید به خود تلقین کنید که این دشمن راست نمی گوید بلکه شرایط دروغین را به شما القا می کند تا بتواند شما را مقصر قلمداد کند.
اگر بیش از اندازه نگران هستید و مدام در برابر ترس های خود واکنش نشان می دهید در نظر بگیرید که مشکل شما همان واکنش های ناشی از ترس است. اگر آن را کنار بگذارید و فراموشش کنید بعدها به شکل دیگری خود را نشان خواهد داد و اگر می ترسید که بیش از اندازه روی آن متمرکز شوید این ترس بیشتر و بیشتر به شما نزدیک خواهد شد. بنابراین ممکن است ترس اصلی شما از خودتان باشد که آدم بی کفایت و ناقصی هستید و ناچارید آن قدر با زندگی در کشمکش باشید که فرصتی برای شاد بودن ندارید.
به خواب های خود توجه کنید. کاغذی بردارید و هنگام بیدار شدن آنچه را در خواب دیده اید و به خاطر دارید یادداشت کنید. به موضوع خوابتان توجه کنید آیا در خواب دچار گمگشتگی یا دربندی گرفتار شده بودید؟ یا در جدال بودید و فرار می کردید؟ این گونه خواب ها نشانگر تلاش هایی ا ست که شما برای حل مشکلاتی می کنید که وارد ذهن ناخودآگاهتان شده اند.
درد و رنج شما در کجاست؟ گاهی اوقات عارضه ای جسمانی ممکن است مفهومی خاص و نمادین داشته باشد. مثلا مشکلات جهاز هاضمه ممکن است به شما بگوید چیزی را دارید می خورید که نباید بخورید. کمردرد ممکن است به شما بگوید که بار سنگینی را به دو کشیده اید. کوفتگی و خستگی مزمن ممکن است نشانگر این باشد که شما دچار ترس هستید و به شدت تحت تاثیر قرار دارید مشکلات تنفسی ممکن است این معنی را داشته باشد که شخصی جلوی رسیدن اکسیژن به ریه شما را گرفته است.
با عزیزانتان گفتگو کنید. از خود بپرسید اگر به دوستان و عزیزانتان فرصت دهید آیا چیزهایی هست که آن ها مایل باشند درباره شما به خودتان بگویند ایا مواردی هست که آن ها گمان دارند شما بدون آنکه بدانید به خودتان ضربه می زنید؟
به گذشته زندگی خود فکر کنید. از چه مقطعی شرایط برایتان ناگوار شد؟ از چه زمانی ترس بر شما چیره شد یا گمان بردید که با دیگران تفاوت دارید و دچار عیب و نقص هستید؟ آیا دچار بیماری شده بودید؟ چیزی به شما آسیب زده یا شما را ترسانده بود یا کسی نبوده که یاری تان کند؟
اگر ناراحتی یا آسیبی از آن گونه که در بالا شرح داده شد به شما وارد شده بود فکر کنید که چگونه با آن کنار می آمدید. کنار آمدن و عادت کردن به مشکلات مهم ترین عامل آسیب رساننده به انسان هستند. اگر در مقطعی از زندگی خود شروع به این باور کردید که انسان ناقصی هستید برای پوشاندن آن چه اقدامی انجام می دادید؟ این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد
30 فروردین 1395





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 44]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن