تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):ابتداى هر كتابى كه از آسمان نازل شده، بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم است. هر گاه بس...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803844521




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر امواج موبایل برای دهان و دندان


واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:  
Leblancpreop_4



آیا تا به حال در مورد عوارض و آسیب های استفاده از تلفن همراه برای دندان ها اطلاع داشته اید و میدانید چه خطراتی برای بهداشت و سلامت دهان و دندانتان می تواند داشته باشد؟
آیا شما دندان پرشده با امالگام دارید؟ آیا شما از تلفن همراه استفاده می کنید؟ اگر پاسخ های شما مثبت است، پس سلامت شما در خطر است.

پژوهش های فراوانی وجود دارد که به خطر امواج الکترومغناطیس ساطع شده از تلفن همراه اشاره دارد همچنین تحقیقات بسیاری در خصوص مضرات آمالگام  یا ماده سیاه پر کننده ی دندان انجام شده است. با این حال، آنچه که شما نمی دانید این است که جدید ترین تحقیقات نشان می دهد که خطرات ناشی از امواج موبایل و آمالگام با هم در ارتباط هستند.

ترکیبات جیوه موجود در آمالگام  به عنوان یک ترکیب مضر برای سیستم اعصاب مرکزی شناخته شده است. بیماران در طی ترمیم دندان خو.د با آمالگام در معرض دوز بالای جیوه هستند. بدون شک وجود آمالگام در بدن سطح جیوه خون و ادرار بدن را بالا می‌برد. مطالعات بسیاری وجود دارد که نشان می دهد غلظت و تراکم جیوه در خون و ادرار بیماران دارای دندان پر شده با آمالگام  در مقایسه با کسانی که فاقد دندان پر شده با آمالگام بوده اند بالاتر است.

در حالت عادی این مقدار جیوه به قدری نیست که علائم کلینیکی ناشی از مسمومیت جیوه را نشان دهد اما اگر این آمالگام در معرض تشعشع امواج الکترومغناطیس قرار بگیرد خطرناک است. تشعشع امواج  الکترومغناطیسی ناشی از موبایل می تواند باعث انتشار و آزادشدن جیوه ی آمالگام دندان در ارگان های بدن شود.

جدیدترین مطالعات نشان داده اند که که در معرض تشعشع امواج الکترومغناطیسی قرار گرفتن به خصوص تشعشعات تلفن های همراه، میزان جیوه آزاد شده موجود در آمالگام را دراورگانیسم های بدن افزایش می دهد.

با این حال، منبع تشعشع امواج الکترومغناطیسی صرفا تلفن همراه نیست بلکه مانیتورهای کامپیوتر،امواج وای فای، تلویزیون، مایکروویو و دستگاه های دیگر نیز امواج الکترومغناطیسی از خود ساطع می کنند. اما مهمترین مسئله آن است که دندان پرشده با آمالگام بزرگترین منبع جیوه دربدن است و آزادسازی جیوه در ارگانیسم های بدن بسیار خطرناک است زیرا جیوه یک سم بالقوه است که می تواند اختلالات مختلف ایمنی و عصبی ایجاد کند.

جیوه سم کشنده سیستم عصبی، ایمنی و قلبی و عروقی بدن
به گفته دکتر راسل بلی لاک، سیستم عصبی، سیستم ایمنی بدن و سیستم قلبی عروقی در اثر تماس با جیوه بیش از بقیه قسمت های بدن مورد آسیب قرار می گیرند. او همچنین به این واقعیت اشاره کرده است که مدارک و شواهد بیشتری وجود دارد که نشان می دهد سمی بودن جیوه نقش کلیدی در بیماری های متعددی مانند بیماری آلزایمر و برخی دیگر از بیماری های عصبی ایفا می کند.

علاوه بر این بیماری ها، در این تحقیقات نشان داده شد که که آمالگام دندان پرشده به طور مداوم از خود بخار جیوه منتشر می کند و 80٪ بخار آن که بلافاصله از طریق ریه ها جذب و وارد جریان خون می شود .

برق در دهان با جیوه و امواج موبایل
جیوه هنگامی که در معرض امواج قرار می گیرد  الکتریسیته شیمیایی در بدن ایجاد می شود. آمالگام با افزایش انتشار بخار جیوه  الکتریسیته بیشتری ایجاد می کندکه در نتیجه اثرات مضر آن در بدن بیشتر می شود. این الکتریسیته در حدود 5 میکرو آم÷ر اندازه گیری شده است.

 مطالعات بالینی در مورد الکتریسیته شیمیایی خوراکی نشان داده است که الکتریسیته شیمیایی بیش از 5 میکرو آمپر باعث ایجاد مشکلات قابل توجهی در سلامتی بدن می شود که علائمی مانند سردرد، میگرن، تهوع و سرگیجه ایجاد می کند این علایم زمانی از بیم می روند که آمالگام با ماده دیگری در دندان جایگزین شود.

مسمومیت و آلرژی با امواج موبایل
یک مطالعه بالینی نشان داده است که اختلاف پتانسیل الکتریکی بیش از 50 میلی ولت به بدن آسیب می رساند و واکنش های سمی و آلرژیک ایجاد می کند. علاوه بر این، ثابت شده است که افرادی که بیشتر در معرض تشعشع امواج الکترومغناطیسی هستند سطح جیوه موجود در ارگانیسم آنها بالاتر است.

در طول مطالعات انجام شده در حیوانات و انسان کشف شد که تابش الکترومغناطیسی باعث ازبین رفتن کلسیم سلول ها و تاثیر آن بر کلسیم هموستاز می‌شود که  این امر باعث می شود سطح ملاتونین  در بدن کاهش یابد. این تاثیر  بسیار مهم است زیرا ملاتونین با تنظیم ریتم شبانه روزی ما را از اثرات مضر جیوه و رادیکال های آزاد محافظت می کند.
محافظت از امواج موبایل و امواج الکترومغناطیسی

از تلفن همراه کمتر استفاده کنید و یا تمرین کنید که چگونه از تلفن های همراه درست و ایمن استفاده کنید.

از وای فای و دیگر شبکه های بی سیم به طور مداوم استفاده نکنید.

سعی کنید تلفن های بی سیم را با تلفن های سیم دار تعویض کنید.

زمانی که از لپتاپ و وسایل مشابه آن استفاده می کنید هرگز آن ها را بر روی پای خود قرار ندهید.
تختخواب خود راحداقل به اندازه 15 سانتی متر از دیوار و از تمام فرستده‌های امواج الکترومغناطیسی مثل مودم های وای فای دور کنید.

یکی از بهترین راهها برای محافظت از خود  در برابر این امواج، خرید آشکارساز امواج الکترومغناطیسی است که به کمک آن میتوان مکان های با بالاترین میزان تشعشع را شناسایی کرد.

در پایان گفتنی است که برای محافظت خود از جیوه، بهترین راه این است که به جای آمالگام دندان های خودرا با مواد سفید بدون جیوه پر کنید.


10 اسفند 1394





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 144]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن